Sanjati abortus – značenje i simbolika sna

San o abortusu može imati i pozitivno i negativno značenje. To može ukazivati na to da se osećate slobodnim da nesmetano sledite svoje ciljeve i snove.

Taj san takođe može ukazivati na veliki gubitak – fizički, finansijski, emocionalni ili čak duhovni. Značenje vašeg sna u velikoj meri zavisi od njegovog konteksta i vašeg opšteg osećanja u njemu.

Na primer, ako vas ovaj san ispunjava strahom i strepnjom, to znači da nešto stoji na vašem putu ka ličnom razvoju. Ako ste srećni zbog svog sna, to je pozitivan znak.

Takvi snovi mogu da simbolizuju kroz šta prolazite u životu. Većina ovih snova nema nikakve veze sa stvarnim abortusom.

Ovaj san može biti znak krivice. Nešto što ste uradili se možda vratilo da vas proganja.Taj san takođe može da znači da se osećate usamljeno, krivim i uznemireno zbog nečega što ste uradili ili propustili da uradite.

Morate se čvrsto pozabaviti ovim pitanjem pre nego što se u potpunosti usredsredite na svoju budućnost.

Ovaj san takođe može biti upozorenje da su vaši planovi i ciljevi pogrešni. Pravac kojim ste krenuli vodi do bola, gubitka i neuspeha.

Trebali bi da prekinete svoje planove pre nego što naškode vašem rastu i napretku. Ovaj san vas podstiče da verujete u sebe i da verujete u svoju sposobnost da kontrolišete svoj život.

Sanjati abortus zbog zdravstvenih problema

Ovaj san je znak da morate doneti tešku odluku u vezi sa nečim važnim u vašem životu. Kako god da pogledate, izbori koji su vam na raspolaganju su teški.

Sanjati da radite abortus

Ovaj san simbolizuje da ste pretrpeli veliki gubitak u nedavnoj prošlosti. Osećate se poraženim razvojem događaja. To ukazuje da je vaš nivo poštovanja na niskom nivou.

Osećate da niste izneverili samo sebe, već i svoje najmilije. Uprkos svemu tome, ne dozvolite da vaše okolnosti ubiju vaš borbeni duh.

Sanjati abortus izazvan traumom

Ovaj san znači da neće sve ići kako treba. Trebalo bi da budete u stanju da se nosite sa životnim preprekama i izazovima.

Taj san znači da morate da ispravno postavite svoje prioritete. Međutim, nemojte očekivati da će stvari uvek ići u vašu korist. Morate prihvatiti da nepredvidljivost čini život zabavnim i zanimljivim.

Sanjati da idete na abortus jer to neko zahteva od vas

Da li se osećate prinuđenim da promenite nešto kako biste zadovoljili svoje prijatelje? Ovaj san vas upozorava da ne žrtvujete svoje principe zarad konformizma.

Bez obzira na to šta se dešava u vašem životu, morate ostati verni svojim uverenjima i sistemu vrednosti. Biće vam potrebni ako stvari postanu zaista teške u nekom trenutku vašeg života.

Sanjati prinudni abortus

Ovaj san simbolizuje da se plašite da izgubite nešto važno u životu. Moguće je da su vaši projekti ugroženi bilo od strane rivala ili vlasti. Plašite se da ćete možda morati da ih otkažete.

Sanjati da odustanete od abortusa

Ovaj san je znak da vaši lični i profesionalni odnosi ne idu dobro. Nalazite se na kraju veze. Kao da vas vaš partner više ne razume. Taj san sugeriše da morate da dođete do izvora svojih problema i da ih rešavate.

Sanjati da imate noćne more posle abortusa

Ovaj san znači da vam je potrebna podrška. Stalno se osećate slabim i poraženim, i niste u stanju da napredujete uprkos vašim naporima.

Obratite se porodici i prijateljima od poverenja i dozvolite im da vam pomognu.

Sanjati da nekoga odvratite od abortusa

Ovaj san ukazuje na to da pomažete nekome da se nosi sa nekom traumom u svom životu. Vaša emocionalna vezanost za ovu osobu otežava proces jer možete iskusiti njen bol.

Ipak, vaš trud nije uzaludan. Uskoro će vaši prijatelji moći bezbedno da plove kroz mračne trenutke – zahvaljujući vašem trudu.

Sanjati da ne možete da zatrudnite nakon abortusa

Iako ovaj san može biti prilično zastrašujući, nemate razloga za brigu. Taj san možete doživeti ako ste imali problema u pokušaju da zatrudnite.

Ovaj san ukazuje na to da vaše samoograničavajuće misli i stavovi rade protiv vas. Ne radite onoliko koliko bi trebalo jer verujete da ionako nećete uspeti.

Da biste oslobodili svoj puni potencijal, prvo morate da promenite svoj stav.

Sanjati pobačenu bebu

Ovaj san ima više veze sa vama nego sa bilo kojom pobačenom bebom. Vaša podsvest želi da priznate izvor svog stresa kako biste se jednom zauvek nosili sa njim.

Nema potrebe da se i dalje krijete ispod osmeha i vela smirenosti. Taj san vas poziva da otkrijete izvor vaših problema i da se pozabavite sa njima.

Sanjati da razgovarate sa pobačenom bebom

Ovaj san simbolizuje vašu spremnost da rešite probleme iz svoje prošlosti. Već neko vreme vam vaša podsvest saopštava načine da se nosite sa svojim prošlim bolom i patnjom.

Konačno ste skupili hrabrost da se iskupite. Ovo je pozitivan potez i treba ga na svaki način podsticati. Samo napred i oslobodite svoj život svakog tereta iz prošlosti.

Sanjati da nekome pomognete da izvrši abortus

Ovaj san simbolizuje da su vas vaše navike i izbor načina života doveli u opasne situacije. Osim ako ne učinite nešto po tom pitanju, zažalićete zbog nekih stvari koje radite ili govorite.

Taj san vas podstiče da preduzmete brzu akciju kako biste spasili svoj život od neuspeha koji se nazire. Dobra vest je da će sve biti u redu, ako se budete ponašali pozitivno.

Sanjati da ste uradili abortus ali ne vidite fetus

Ovaj san traži od vas da se pripremite za neke nesrećne događaje koji su pred vama. Taj san vam garantuje pobedu ako budete spremni da se suočite sa preprekama na svom životnom putu.

Sanjati da uradite abortus zbog pritiska okoline

Ovaj san znači da su vaš brak ili veza ugroženi. Ako pažljivo pogledate svoj društveni krug, videćete da neko seje seme razdora u vašoj vezi. Nevolje se postepeno gomilaju između vas i vašeg partnera.

Sanjati da uzimate tablete za abortus

Ovaj san je znak unutrašnjeg sukoba. Vaši nedavni neuspesi doveli su vas u dilemu. Više ne znate koji je najbolji način da se nosite sa problemima kroz koje prolazite.

Taj san traži od vas da ne padate u pesimizam. Nastavite da radite naporno da biste rešili svoje izazove i očekujte dobre stvari od toga.

Sanjati da uradite abortus da biste izbegli odgovornost

Ovaj san simbolizuje vaš strah od proširenja vaših poslovnih poduhvata. To takođe može značiti da ne želite da isprobate nešto novo iz straha od neuspeha.

Verovatno ćete imati ovaj san ako ste na pragu novog projekta ili nove faze života.

Sanjati spontani pobačaj

Ovaj san znači da je neko ili nešto temeljno poremetio vaš nivo samopouzdanja. To znači da je vaše poštovanje prilično nisko, a to ugrožava vaš osećaj dostojanstva.

Taj san vas poziva da počnete da donosite racionalne odluke o svom životu. Morate se izdići iznad svog gubitka i neuspeha i ponovo vratiti kontrolu nad svojim životom.

Sanjati da imate abortus (ako ste trudni u stvarnosti)

Ovaj san je znak nesigurnosti koje postoje u vašem ljubavnom životu. Da li osećate da vaš partner ima ljubavna osećanja prema nekom drugom?

Da li se plašite da će vas prevariti čim okrenete leđa? Taj san znači da je vreme za iskren razgovor sa vašim partnerom.

Sanjati da imate abortus (ako niste trudni u stvarnosti)

Osećate se dosadno zbog vaše veze. Kao da vaš partner više ne govori ili ne radi stvari koje su vam zapalile srce na početku vaše veze.

Ovaj san je znak da je vaša veza dostigla opasan nivo. Ono što se sada dešava može da unapredi ili uništi vašu vezu.

Morate mudro planirati svoje poteze. Taj san sugeriše da blisko sarađujete sa svojim partnerom na bilo kom planu koji imate na umu.