Sanjati balon – značenje i simbolika sna

San o balonu može predstavljati nešto što želite da budete ili radite, ali takođe može značiti da izneveravate sebe.

Advertisements

Ako sanjate da držite balon, to sugeriše da u vašem životu postoji potencijal za veliki uspeh. Možda se takođe osećate nade u vezi ili projektu.

Vaš potencijal će se ostvariti ako sanjate da naduvate balon. Ovo takođe može ukazivati na to da je neko izvršio preveliki pritisak na vas.

Advertisements

Ako vam balon iskoči u snu, nemojte se obeshrabriti; to jednostavno znači da je nečemu dobrom došao kraj.

Sanjati da ste kupili balon

Ovaj san može da simbolizuje vaša osećanja da ste srećni i slobodni. Možda doživljavate osećaj radosti i slobode u svom životu ovo može biti povezano sa novom vezom, poslom ili drugim aspektima koji su vam doneli sreću.

To takođe može značiti da tražite načine da doživite više radosti i ispunjenja u svom životu.

Sanjati da naduvavate balon

Sanjati da naduvavate balon znači da izražavate želju da budete energičniji, aktivniji i kreativniji. Možda ćete se takođe osećati preopterećeni svakodnevnim obavezama i treba vam prostor za disanje.

Puhanje balona u snu znak je da treba da ispunite svoj život sa više smeha i zabave. Možda ćete morati da se opustite, shvatite stvari manje ozbiljno i uživajte u životu!

Sanjati da prodajete balone

Ako sanjate da prodajete balone, to znači da niste dovoljno sigurni u sebe, svoje sposobnosti i dostignuća. Osećate da niste dovoljno dobri da biste zaslužili poštovanje od drugih.

Advertisements

Sanjati da trčite za balonom

Sanjati da trčite za balonom predstavlja vašu težnju za većom slobodom. Želite da budete slobodni od svojih odgovornosti ili od svega što vas sprečava da budete srećni.

Možda ćete se osećati zarobljenim svojim poslom, porodicom ili očekivanjima drugih ljudi.

Sanjati da neko drugi trči za balonom znači da težite nečemu što druge ne zanima. Ovo može biti veza ili drugi lični cilj za koji još nisu spremni.

Sanjati da se balon diže na nebo

San o balonu koji se diže na nebo često je povezan sa osećajem slobode ili bekstva. Možda ste se osećali ograničeno i vezano određenim obavezama, kao što su posao ili škola.

Ovaj san znači da postoji nada za vaše probleme.Ovakav san je znak da morate da gledate na sebe na drugačiji način, kao i na druge oko sebe.

Advertisements

Ako sanjate da vidite balone kako se dižu u nebo, to takođe može značiti da će se nešto dobro dogoditi u vašem životu.

To može biti nešto tako jednostavno kao što je unapređenje na poslu ili čak upoznavanje nekog novog ko će postati važan deo vašeg života.

Sanjati da puštate balone

Ovaj san znači da ste spremni da pređete preko nečega. Možda ste dugo bili zaglavljeni u situaciji ili vezi, a sada ste spremni da krenete napred sa svojim životom.

Ovakav san takođe može značiti da nešto ili nekoga u vašem životu treba pustiti. Morate odustati od nečega ili nekoga da biste sami rasli i nastavili dalje sa svojim životom.

Sanjati da baloni lete i nestaju na nebu

Ovaj san može simbolizovati vašu želju da pobegnete od stresne situacije. To takođe može biti poruka iz vaše podsvesti da morate nešto da prepustite.

Advertisements

Možda pokušavate da pobegnete od nečega što vas koči ili sprečava da krenete napred i postignete svoje ciljeve u životu.

Ovakav san je pozitivan znak, ukazuje na radosti i sreću koju trenutno doživljavate.

Sanjati balone koji lete i nestaju na nebu ukazuje na to da ste spremni da nastavite sa svojim životom i da ostavite neke stvari iza sebe.

Možda želite da odete na odmor sa porodicom ili prijateljima ili da provedete više vremena radeći ono što vas čini srećnim.

Sanjati sobu punu balona

Sanjati o sobi punoj balona može da simbolizuje da se osećate dobro u vezi sa sobom i svojim životom. Srećni ste i optimistični ste u pogledu budućnosti.

Advertisements

Ovaj san može ukazivati na to da se osećate kao da imate više nego dovoljno u životu da prebrodite sve što vam se nađe na putu.

Ako imate finansijskih poteškoća, ovaj san vam takođe može reći da će stvari uskoro biti bolje.

Moguće je da će vam neko ponuditi pomoć u plaćanju nekih računa ili vam dati novac da poboljšate svoju finansijsku situaciju.

San takođe može značiti da se radujete nečemu zabavnom ili uzbudljivom što će se uskoro dogoditi. Možda predstoji događaj koji će doneti mnogo radosti i sreće u vaš život.

Sanjati džinovski balon

Sanjati džinovski balon simbolizuje nešto što je van kontrole. Ovo može biti aspekt vas ili nekog drugog.

Advertisements

Možda pokušavate da kontrolišete svoje emocije, ili možda pokušavate da kontrolišete tuđe emocije. Ovaj san takođe može značiti da se osećate sigurni u nešto.

Sanjati da dobijete balon na poklon

Ovaj san simbolizuje slobodu, sreću i nadu. To takođe znači da ste na pravom putu da pronađete ono što tražite.

Ako sanjate ovaj san, to znači da ste srećni i uzbuđeni u životu. Želite da proslavite sve dobro što se dešava u vašem životu.

Ako u snu dobijete balon na poklon od nekog drugog, to takođe može značiti da vam neko daje priliku da se oslobodite svojih problema i briga.

To takođe znači da oni žele da budete srećni čak i ako oni više ne mogu biti sa vama ili ako iz nekog razloga odu.

Advertisements

Sanjati da nekome dajete balon

Ovaj san je simbol slobode. To pokazuje da ste se suzdržavali u nekim aspektima svog života i da možda niste iskreni prema sebi.

Ovakav san može da znači da se morate više izraziti u svom stvarnom životu.

Sanjati da se igrate sa balonima

Sanjati da se igrate balonima može predstavljati vašu potrebu za više razigranosti u vašem životu. Možda se osećate zaglavljeni u kolotečini i morate da se izvučete.

Takođe može da simbolizuje na povišen ego, pa ovaj san može ukazivati na to da prolazite kroz period u kome ste  puni sebe.

Sanjati da izgubite balon

Sanjati o gubitku balona često je povezano sa određenim strahovima i anksioznostima koje svi imamo. Ovi strahovi i anksioznosti često su povezani sa našim samopoštovanjem, ličnim odnosima ili karijerom.

Advertisements

Prvo tumačenje ovog sna je da se možda osećate nesigurno u vezi sa nečim u svom životu, ali se plašite da se nosite sa tim. To može biti zato što osećate da nemate dovoljno podrške od drugih.

Ovakav san može značiti da se plašite preuzimanja rizika ili donošenja odluka koje bi mogle uticati na vašu budućnost ili budućnost nekoga ko vam je blizak.

Plašite se da će vaša odluka dovesti do neuspeha ili razočaranja za vas ili druge.

Sanjati rođendanske balone

Rođendanski balon je simbol vaših težnji i ciljeva. Radujete se što će se nešto dogoditi i želite da se to dogodi sada.

Ako imate problema da naduvate balon, to znači da vas nešto sprečava da postignete svoj cilj. San vam takođe može reći da morate prestati da čekate da se stvari dogode i počnete da ih sami pravite.

Advertisements

Sanjati rođendanski balon takođe može ukazivati na to da se osećate srećno i bezbrižno. Možda osećate da vam život ide dobro i da ste optimistični u pogledu budućnosti.

Ovaj san takođe može značiti da postoji nešto u vašem životu zbog čega se ponovo osećate mladim. Možda je to nova veza ili prilika za posao.

Rođendanski balon takođe može da simbolizuje sreću, ljubav i radost.

Sanjati vodene balone

Sanjati vodene balone znak je da se morate opustiti. Možda osećate stres ili pritisak zbog posla ili porodičnih problema.

Videti ih kako pucaju u snu ukazuje na to da ste bili na ivici da napravite veliku grešku i da je trebalo da slušate svoje instinkte.

Advertisements

Ako na nekoga bacate balone sa vodom, to predstavlja vašu želju za osvetom nekome ko vas je nekako povredio.

Ako je ova osoba vaš šef, onda to znači da pokušavate da se obračunate sa njima tako što ćete iskoristiti njihovu ljubaznost i velikodušnost prema vama.

Sanjati da neko drugi baca balone sa vodom na vas znači da pokušavaju da vas nateraju da izgledate loše pred drugima, i da traže svoj izlaz iz situacije ne želeći da se nose sa bilo kakvim posledicama.

Sanjati puno balona

Ovaj san može simbolizovati rast vašeg posla ili karijere. Bili ste zauzeti vrednim radom, što će se isplatiti uspehom u vašim budućim poduhvatima.

Sanjati ispuhavanje balona

Ovaj san može simbolizovati gubitak nade. To sugeriše da se osećate beznadežno zbog svoje trenutne situacije. Možda se pitate da li će vam nešto uspeti ili ne.

Advertisements

Razlog za ovaj osećaj beznađa može proizaći iz nekog nedavnog događaja u vašem životu. Možda ste nedavno izgubili voljenu osobu ili pretrpeli još jedan veliki gubitak koji vam je još svež u mislima.

Ili ste možda prolazili kroz težak period na poslu i pitate se da li ćete moći da zadržite svoj posao ili ne.

Ako ovi snovi nastave da vas muče nakon nekoliko dana ili nedelja, možda je vreme da potražite profesionalni savet ili savet od nekoga ko zna o čemu priča kada je u pitanju suočavanje sa teškim situacijama poput ove (npr. kao prijatelj ili član porodice).

Sanjati balon na vrući vazduh

Balon na vrući vazduh je simbol slobode i avanture. Spremni ste da prihvatite nove izazove i istražite nove horizonte u svom životu. San takođe može sugerisati da se osećate izolovano i da vam je potrebno malo uzbuđenja u životu.

Advertisements
Advertisements