Sanjati bolest – značenje i simbolika sna

San o bolesti simbolizuje nesreću, malodušnost i bedu, osobu u nevolji, nepoverljive ljude oko vas, finansijske gubitke, opstrukcije u odnosima i prijateljstvima, toksične i negativne događaje u vašem životu.

Advertisements

Sanjati da ste bolesni

Ako ste sanjali da ste bolesni, taj san ukazuje na potrebu za promenom u vašem životu kako biste odbili negativnu energiju povezanu sa romantičnom vezom ili poslom.

Na primer, posao može biti nezadovoljavajući i iscrpljujući ili mislite da vaša veza nema budućnost pa ste zabrinuti.

Advertisements

Sanjati da ste ozbiljno bolesni

Ako ste sanjali da ste ozbiljno bolesni, taj san je znak da ćete se suočiti sa nedaćama i teškoćama zbog finansijskih problema.

Drugim rečima, moraćete da otplatite dug koji dolazi sa rokom. Nepoštovanje roka će dovesti do ozbiljnih posledica. Težina ovih odgovornosti će vas stresti i fizički i psihički.

Advertisements

Sanjati da ste bolesni i da umirete

Ako ste sanjali da ste bolesni i da umirete, taj san ukazuje na to da morate da se bavite unutrašnjim isceljenjem. Često ste skloni da se fokusirate na agoniju i bol iz prošlosti.

Morate se posvetiti oslobađanju ovih emocija. Morate istražiti šta vas čini nervoznim. San o bolesti i smrti simbolizuje metamorfozu, drugim rečima, transformaciju i harmoniju.

U duhovnom smislu, smrt je simbol vaše sposobnosti da shvatite ono što je trenutno važno i da dosledno radite ka svojim snovima i ciljevima.

Sanjati da se oporavljate od bolesti

Ovaj san je simbol radosti. Bili ste u vezi koja vas je gušila. Radost pre svega proizilazi iz izlaska iz takve veze. Drugim rečima, možete da odahnete sada kada više niste opterećeni ovom vezom.

Štaviše, možete uživati u svojoj slobodi jer ste slobodni od okova partnera koji vas kontroliše. Nikada se nećete vratiti u takvu vezu ili se udružiti sa nekim tako toksičnim. Naučili ste svoju lekciju.

Advertisements

Sanjati da je neko koga poznajete bolestan

Ako ste sanjali da je osoba koju poznajete bolesna, taj san znači da se plašite reakcije te osobe jer može da ukaže na vaše greške.

Sanjati misterioznu bolest

Ovaj san je znak da morate biti oprezni. To znači da ne smete da delite intimne lične podatke sa ljudima koje ne poznajete jer bi oni mogli da vas iskoriste. Pazite se!

Sanjati da je rođak bolestan

Ako je neko od vaših rođaka bolestan u snu, to znači da će se vaš odnos sa njima uskoro promeniti.

Ovo će se desiti neočekivano jer će doći sa drugim sjajnim situacijama u vašem životu. U isto vreme, bićete očarani pozitivnim uticajem koji će imati na vaš život.

Sanjati da je vaš prijatelj bolestan

Taj san ukazuje na to da morate pronaći načine da provedete vreme sa ovom osobom i da joj se približite. To znači da se morate zadubiti dublje u problem koji imate da biste pronašli rešenje.

Advertisements

Sanjati da vam je neko blizak bolestan

Ako ste sanjali da vam je neko blizak bolestan, taj san znači da neko da širi glasine o vama. Morate biti strpljivi i pokušati da se ne nervirate zbog toga. Najbolje bi bilo ako možete da ignorišete takve osobe. Ako ne, moraćete da se suočite i da to rešite.

Sanjati da su brat ili sestra bolesni

Ovaj san je znak da će neko ući u vaš život. Uloga te osobe će prvenstveno biti da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve i planove.

Na primer, ova osoba bi mogla da vam pomogne u pokretanju novog poslovnog poduhvata ili proširenju postojećeg.

Međutim, pre nego što se upustite u ovu oblast punom parom, morate razgovarati sa profesionalcem. Rizično je krenuti u nešto bez stručnog saveta.

Sanjati da je neprijatelj bolestan

Ako ste sanjali da je vaš neprijatelj bolestan, to ukazuje na sposobnost te osobe da nanesu veliku štetu vašem životu. Nemojte nikog potcenjivati jer bi vam se to moglo obiti o glavu.

Advertisements

Sanjati da vam je majka bolesna

Ako ste sanjali da vam je majka bolesna, to simbolizuje da vam nedostaje nežnost i briga. Sebe prikazujete kao čvrstu, pouzdanu i smelu osobu koja nije emotivna ili ranjiva.

Međutim, svi imamo trenutke kada oklop padne i postanemo ranjivi. Ne treba da se plašite ili prezirete ovu svoju stranu jer ste na kraju krajeva čovek.

Umesto toga, trebalo bi da prihvatite ovu stranu i prihvatite ljubav i naklonost.

Sanjati da se partner oporavlja od bolesti

Komunikacija je jedan od najvažnijih faktora za zdrav odnos zajedno sa ljubavlju, poverenjem, iskrenošću i samosvesti.

Stoga je san u kojem vaš partner ozdravlja znak da će se komunikacija između vas dvoje poboljšati.

Advertisements

Sanjati da je vaš partner bolestan

Ako ste sanjali da je vaš partner bolestan, taj san sugeriše da ste preokupirani i da se bojite da nećete ispuniti očekivanja voljene osobe.

Većina ovih strahova potiče od vašeg niskog samopoštovanja i samopouzdanja. Vaša nesigurnost ima potencijal da uništi vezu ili brak.

Morate sebi postaviti određena pitanja. Zašto ste stupili u vezu sa ovom osobom? Koje su vas osobine privukle vašem partneru?

Pratite svoje putovanje unazad do prvih dana da biste ponovo proživeli sve lepe trenutke. Morate sami da odgovorite na ova pitanja umesto da opterećujete partnera.

Sanjati da je vaš sin bolestan

Ako ste sanjali da vam je sin bolestan, to znači da ćete se suočiti sa nekim poteškoćama. Morate se pripremiti za neka teška vremena koja su pred vama. Pored toga, suočićete se sa duhovnom krizom.

Advertisements

Sanjati da je bivši partner bolestan

Ako ste sanjali da je vaš bivši partner bolestan, taj san je znak da ćete steći nove prijatelje ili kolege. Međutim, morate biti oprezni sa svojim rečima i postupcima. Vaše reči ili radnje mogu kasnije biti upotrebljene protiv vas.

Sanjati da vam je otac bolestan

Ovaj san je znak da ćete dobiti poslovne ponudu ili priliku koju nećete moći da odbijete. Međutim, ova prilika će zahtevati od vas da napravite neke promene kao što je preseljenje u novi grad.

Sada je na vama da odmerite da li novac i finansijska sigurnost vredi da se udaljite od voljene osobe. U međuvremenu, veće su šanse da ćete prihvatiti ponudu jer će to biti prilika koja bi mogla dovesti do ispunjenja vašeg sna.

Sanjati da vam je dete bolesno

Ako ste sanjali da vam je dete bolesno, taj san je znak da ste iscrpljeni. Određene obaveze, stres i stalne finansijske nevolje negativno su se odrazile na vas.

Uprkos ozbiljnosti problema, ovaj san je znak da još ne možete odustati. U većini slučajeva, dete je razlog zašto roditelji nastavljaju i pronalaze volju da stvore pozitivno okruženje.

Advertisements

Slično tome, ovaj san je znak da morate pronaći snagu u sebi da biste stali na noge i krenuli napred. Nemojte nikad odustati!

Sanjati da se roditelj oporavlja od bolesti

Ako ste sanjali da se vaš otac ili majka oporavlja od bolesti, ovaj san znači da možete očekivati da će se vaša finansijska situacija ili okolnosti uskoro poboljšati.

Sanjati da su vam baka ili deda bolesni

Ako ste sanjali da su vam baka ili deda bolesni, to znači da ste trenutno preokupirani smrću. Ova preokupacija i strah od smrti su možda počeli kada ste doživeli smrt bliskog rođaka.

Na primer, postali ste preterano zaokupljeni životom posle smrti i mnogim takvim pitanjima vezanim za smrt.

Međutim, ovo trenutno stanje uma je prolazno. Kada nađete nešto drugo čime ćete biti opsednuti, više nećete razmišljati o ovome.

Advertisements

Sanjati da imate neizlečivu bolest

Ako ste sanjali da imate neizlečivu bolest, to je znak da negativna energija ulazi u različite aspekte vašeg života.

Pored toga, to je znak da morate da iskorenite negativne ljude iz svog života da biste se oslobodili bola i skepticizma.

Drugim rečima, ovaj san simbolizuje da morate pustiti i zaboraviti prošlost. Vaš fokus treba da se pomeri na budućnost i da krenete napred. Morate da rastete i napredujete ka boljim stvarima.

Advertisements
Advertisements