Sanjati eksploziju – značenje i simbolika sna

Ovaj san simbolizuje ozbiljne nedostatke u vašem karakteru ili ukazuje na opasnost. To takođe može značiti da je potrebno hitno preduzeti mere da biste sprečili neki gubitak.

Advertisements

Ljudi koji sanjaju ovaj san obično se bore sa nekim gubitkom. Može biti da ste izgubili kontrolu nad određenim aspektima svog života.

Taj san vam govori da ne odustajete. Postoje stvari koje možete učiniti i stvari koje možete izbeći da biste povratili kontrolu nad svojim životom.

Advertisements

Sanjati da se plašite eksplozije

To znači da imate normalnu i zdravu reakciju na problem. Kao što je u redu plašiti se eksplozije, u redu je i oprezno koračati oko čudnih pojava.

Advertisements

Ova vrsta straha je zdrava i može vas spasiti od opasnosti. Međutim, ovo ne znači da treba da dozvolite da vas strah parališe.

Sanjati da preživite eksploziju

Ovaj san vas poziva da iskoristite lekcije iz prošlosti kako biste rešili izazove u svom životu. Teška vremena kroz koja ste prošli nisu bila uzaludna. Ona su trebala da vas očvrsnu; da budete mudriji i zreliji.

Sanjati eksploziju i vatru

Ovaj san ukazuje na to da će proces u vašem životu dostići vrhunac u haosu. Možda ćete biti preplavljeni svim istovremenim promenama koje se dešavaju u vašem životu.

Taj san vas upozorava da se spremite da se nosite sa neočekivanim promenama u vašim okolnostima.

Sanjati eksploziju u vašem domu

Bliski prijatelj, rođak ili kolega je u opasnosti. Moguće je da će oni biti umešani u nesreću, a vi ćete biti pozvani da spasete situaciju.

Advertisements

Ili, može biti da ih treba spasiti od samih sebe. Nedavno su možda stekli nove navike koje će očigledno uništiti njihove šanse za uspeh.

Sanjati eksploziju i bljesak svetlosti

Imaćete strašne posledice ako nastavite da donosite odluke u žurbi. Zapamtite, svaka odluka koju donesete utiče na vašu budućnost na ovaj ili onaj način.

Odvojite vreme da napravite dobre izbore, posebno kada su u pitanju vaši ciljevi i snovi.

Sanjati nuklearnu eksploziju

Ovaj san vas upozorava da ne ulažete novac u neproverene investicije. Verovatno ćete uništiti kvalitet svog života ako vaše izabrane investicije propadnu.

Istovremeno, ovaj san traži od vas da se zaštitite od finansijske krize koja vam preti.

Advertisements

Sanjati eksploziju na nebu

Imate problem sa poverenjem u ljude – to znači da nemate nikoga na koga možete da se oslonite u vremenima nevolje. Ovaj san ukazuje na potrebu da ispitate vaš problem sa poverenjem.

Sanjati da umrete u eksploziji

Borićete se protiv nepravde usmerene na vas ili vaše najmilije. Bićete optuženi bez pravog razloga.

Ovaj san vas poziva da ostanete jaki kada se svi okrenu protiv vas. Ostanite pozitivni čak i dok se nosite sa nepravednim optužbama.

Sanjati eksploziju automobila

Neko radi iza kulisa da razotkrije vaše planove. Osim ako ne radite brzo da otkrijete ko je krivac, vaši projekti će eksplodirati pred vašim licem.

Ovaj san vas takođe upozorava da ne verujete ljudima čije namere u vašem životu nisu baš jasne. Ono što delite sa njima može biti municija koja im je potrebna da vas dokrajče.

Advertisements

Sanjati eksploziju gasa

Radite previše sa malo vremena za odmor. Ovaj san vas podseća da ste i dalje čovek, uprkos naletu energije koji osećate u sebi.

To znači da ponekad treba da usporite i dozvolite svom telu da se oporavi. Dobro pazite na svoje telo jer ono nema zamenu.

Sanjati eksploziju u vašoj glavi

Počećete da napredujete onog trenutka kada svoje ideje sprovedete u delo. Svi ti ideali u vašoj glavi i srcu ne vrede mnogo ako se ne borite za njih.

Vera bez dela je mrtva. Vreme je da prestanete da sanjate i počnete da sprovodite svoje planove.

Sanjati eksploziju u daljini

Ovaj san vas upozorava na zabavno destruktivno ponašanje. Trebalo bi da naučite da se nosite sa stresom koji proizilazi iz promenljivih situacija u vašem životu.

Advertisements

Bolje je popraviti ono što je loše nego negativno reagovati na to.

Sanjati da ste izazvali eksploziju

Ovo je upozorenje da će vas put kojim ste krenuli dovesti do nevolja. Verovatno donosite izbore koji su direktno u suprotnosti sa vašim uverenjima.

Slušajte svoju intuiciju i vodite računa o tome šta se dešava oko vas. Ne možete pogrešiti ako steknete naviku da sledite svoju unutrašnju mudrost.

Sanjati da ste povređeni u eksploziji

Neko prema kome ste se dobro ophodili okrenuće vam leđa. Ovo će boleti kao eksplozija s obzirom na mnogo vremena i truda koje ste uložili u ovu osobu.

Vaša reputacija će verovatno biti narušena glasinama koje ova osoba širi o vama.

Advertisements

Sanjati eksploziju i pepeo

Što se više svađate sa svojim najmilijima to više ugrožavate svoj rast i napredak. Ne možete postići uspeh u haosu.

Sanjati da ste smireni u eksploziji

Ovaj san vas podseća da ste dobro opremljeni da se nosite sa svime što vam se nađe na putu.

Imate unutrašnju snagu da izdržite izazove koji dolaze sa vašim ciljevima i snovima. Ne dozvolite da bilo šta stane na put vašem napretku.

Sanjati eksploziju u blizini

Ovo je znak problema u vašem društvenom i ličnom životu. Možda stvari ne idu tako dobro kako biste želeli u svojoj porodici ili vezi.

Taj san vas podstiče da preuzmete kontrolu nad situacijom pre nego što ona izmakne kontroli.

Advertisements

Sanjati eksploziju na moru

Ovaj san simbolizuje potrebu za emocionalnom snagom. More predstavlja vaše emocionalno stanje, dok eksplozija pokazuje iskušenja kojima ćete biti izloženi u narednim danima.

Dobra vest je da imate sve što vam je potrebno da izdržite bilo kakav emocionalni napad. Samo treba da budete u pravom raspoloženju.

Sanjati eksploziju aviona

Da li osećate da niste u mogućnosti da postignete svoje ciljeve uprkos svim naporima? Moguće je da ste postavili nerealne ciljeve.

Imati previsoke ciljeve je recept za depresiju. U redu je imati visoke ciljeve, ali oni treba da budu realni i ostvarivi.

Sanjati eksploziv

Zbog svog negativnog stava, šaljete pogrešnu poruku ljudima koji brinu o vama. Ovaj san vas poziva da promenite način razmišljanja ako se nadate da ćete izgraditi zdrave odnose sa svojim poznanicima.

Advertisements

Sanjati eksploziju bombe

Spremite se da se nosite sa radikalnom promenom u vašim okolnostima. Ove promene će verovatno uticati na vas na način na koji nikada niste očekivali.

Advertisements
Advertisements