Sanjati gitaru – značenje i simbolika sna

Sanjati gitaru je pokazatelj da osećate potrebu da se izrazite na kreativan način. Možda takođe osećate potrebu da napravite dramatičnu promenu u svom životu.

Advertisements

Gitara može da simbolizuje nešto što želite da budete ili radite u svom budnom životu. Možda ćete sanjati da svirate ili pevate pred publikom uz gitaru ako se osećate stidljivo. Gitara takođe može da simbolizuje samoizražavanje i kreativnost.

Ako sanjate da svirate električnu gitaru, to može predstavljati vašu želju da budete otvoreniji i koketniji; ako sanjate da svirate akustičnu gitaru, to može simbolizirati vašu želju da budete promišljeniji i kontemplativniji.

Advertisements

Ako sanjate da neko svira gitaru dok peva, to ukazuje da pokušava da impresionira druge svojim izgledom i talentom.

Sanjati da vidite gitaru

Sanjati gitaru znači da ste spremni da preuzmete svoj život i napravite promene. Možda se osećate zaglavljeni u svojoj trenutnoj situaciji, ali vreme je da krenete dalje.

Advertisements

Gitara simbolizuje kreativnost i sposobnost da se izrazite kroz muziku.

Ovaj san takođe može značiti da morate naučiti kako da svirate gitaru da biste ostvarili svoje snove ili jednostavno zato što toliko volite muziku.

Sanjati pokvarenu gitaru

Ovaj san može ukazivati na kraj vaše veze sa nekim ili nečim. Osećate da to ne možete da popravite, a veza je osuđena na propast.

Slomljena gitara takođe može da simbolizuje slomljeno srce, pa ako ste sanjali ovaj san, važno je da obratite pažnju na to kako se osećate u vezi sa situacijom kada se probudite.

Ovakav san može odražavati osećanja u vezi sa nekim aspektom ili osobom u vašem životu koja je nepopravljiva.

Advertisements

Sanjati da slušate gitaru

Ako sanjate da slušate gitaru, to znači da ste raspoloženi za neku zabavu. Možda tražite neko uzbuđenje u svom životu. Možda ste se u poslednje vreme osećali dosadno i treba vam nešto novo čemu biste se radovali.

Sanjati da slomite gitaru

Ovaj san je znak da ćete imati mnogo nevolja i razočaranja. Ali ako se slučajno pokvari, to znači da ćete uspeti da ih savladate.

Videti druge kako lome gitare znači da ćete izgubiti poštovanje svojih prijatelja zbog nepromišljenog čina.

Sanjati da svirate gitaru

Sanjati da svirate gitaru može značiti da želite da istražite kreativne mogućnosti. Možda se osećate zaglavljeni u kolotečini i potrebna vam je inspiracija da se vratite na pravi put.

Takođe možete postati inspirisani slušanjem muzike i prisustvovanjem koncertima ili festivalima na kojima će biti muzike uživo.

Advertisements

Sanjati da popravljate gitaru

Ovaj san znači da pokušavate da popravite nešto što je pokvareno u vašem životu.

To može značiti da pokušavate da popravite vezu, ili može značiti da pokušavate da popravite svoje samopoštovanje.

Ako gitaru popravlja neko drugi osim vas, to ukazuje da se ne ponašate adekvatno kada su vaši problemi u pitanju. Ovo može biti znak vaše podsvesti da morate da promenite svoj pogled na svet.

Sanjati novu gitaru

Ovaj san znači da tražite promenu u svom životu. Možda ćete se osećati dosadno ili nezadovoljno trenutnom situacijom i želite da probate nešto novo.

To takođe može značiti da se osećate kreativno i da želite da se više izrazite kroz muziku.

Advertisements

Ako nikada ranije niste svirali neki instrument, ovaj san može ukazivati na to da imate muzički talenat i da biste trebali dalje da se bavite njime.

To takođe može značiti da emocije unutar vas moraju biti izražene kroz muziku.

Sanjati staru gitaru

Ako sanjate staru gitaru, možda ćete osetiti nostalgiju za prošlošću. Možda osećate da vaša trenutna situacija nije tako dobra koliko bi mogla biti ili da joj nešto nedostaje.

Možda vam nedostaje uzbuđenje iz mladosti i želite da stvari budu jednostavnije.

Sanjati da ste izgubili gitaru

Ovaj san ukazuje na vaša osećanja izgubljenosti u životu. Osećate se kao da nemate pravac. Možda se osećate kao da vam nešto ili neko nedostaje u vašem životu.

Advertisements

Ako svirate gitaru i ona se izgubi, to znači da ćete se uskoro suočiti sa teškim vremenima.

Sanjati da ste kupili gitaru

Ovaj san je znak da morate da izrazite svoje emocije. Bili ste uzdržani jer se plašite odbijanja ili se plašite da ćete ponovo biti povređeni.

Ako sanjate da kupujete gitaru, to znači da ćete prevazići strah i naučiti da govorite u svoje ime.

Sanjati da nosite gitaru

Ovaj san znači da niste zadovoljni svojim životom i poslom. Gitara je povezana sa muzikom, pa ovaj san može ukazivati na to da niste zadovoljni trenutnom situacijom u vašem domaćinstvu ili radnom okruženju.

Možda želite nešto da promenite, ali ne znate kako ili odakle da počnete. Ovakav san takođe može ukazivati na to da se osećate kao da trenutno nemate kontrolu nad svojim životom.

Advertisements

Sanjati jeftinu gitaru

Ovaj san predstavlja vaš nedostatak samopouzdanja i nisko samopoštovanje. Niste dovoljno sigurni da biste ostvarili svoje snove jer mislite da se oni neće ostvariti. Ovo se takođe može odnositi na vaš strah od neuspeha u životu ili poslu.

Sanjati skupu gitaru

Ako sanjate skupu gitaru, to označava vašu želju da postanete poznati. Ako već imate slavu, onda to znači da ćete uskoro moći da dobijete dodatno priznanje i poštovanje od svojih kolega.

Ako ste sanjali da svirate ovakav instrument, trebalo bi da budete spremni da će vam život uskoro postati zanimljiviji i pun događaja.

Ovaj san je odličan znak, to znači da ćete uskoro postići veliki uspeh u svim oblastima života.

Sanjati da prodajete gitaru

Gitara je simbol slobode. Sanjati da ga prodajete znači da više niste slobodni i da morate da poštujete tuđa pravila i propise. Možda osećate da vam je život postao previše ograničavajući i dosadan.

Advertisements

Sanjati krađu gitare

Ovaj san ukazuje na to da niste zadovoljni svojom trenutnom situacijom i da želite da je promenite. Možda ćete imati poteškoća da se osećate ponosnim na sebe pred drugima.

Ovo može biti uzrokovano osnovnim emocionalnim problemom, kao što je nisko samopoštovanje ili nedostatak samopouzdanja.

San može takođe odražavati vašu želju da se izrazite kroz kreativnost i muziku, ističući vašu unutrašnju sreću.

Sanjati torbu za gitaru

Ako sanjate torbu za gitaru, to znači da treba da budete oprezni sa svojim postupcima. Trebalo bi da kontrolišete svoje emocije i osećanja jer vas mogu navesti na greške.

Ako otvorite torbu i vidite da je prazna, to znači da će se uskoro dogoditi nešto neočekivano.

Advertisements

Ako ste sanjali da je neko polomio torbu za gitaru, onda treba da budete oprezni jer nešto nije u redu sa vašim životom. San takođe znači da je vaš um zbunjen oko nekih stvari u stvarnom životu.

Sanjati da nekome poklonite gitaru

Ovaj san znači da želite da unesete radost u život te osobe. Osećate da je vaša dužnost da usrećite ovu osobu i spremni ste da učinite sve što je potrebno da postignete ovaj cilj.

Takav san može ukazivati na to da želite da budete cenjeni za svoje napore ili da želite da drugi vide vaše talente.

Ako poklon ne bude prihvaćen, onda ćete biti razočarani ishodom svojih napora. To takođe može značiti da osoba ne ceni ono što ste učinili za nju.

Ako je gitara pokvarena ili joj se nešto desi dok je poklanjate, to ukazuje da će biti problema u slaganju sa ovom osobom.

Advertisements

Sanjati da ste pronašli gitaru

Ako ste sanjali da ste pronašli izgubljenu gitaru, možda ćete se osećati frustrirano zbog nečega u svom životu i treba vam pomoć da to rešite.

Možda se osećate kao da drugi ljudi iskorištavaju vašu velikodušnost ili ljubaznost prema njima, ali ne želite ništa da kažete jer bi se mogli naljutiti na vas ako misle da vam nešto duguju zauzvrat.

Sanjati da čistite gitaru

Ako sanjate da čistite gitaru, to je znak da morate voditi računa o svom ličnom životu. To može biti održavanjem dobrih odnosa sa porodicom i prijateljima ili jednostavnom brigom o svom zdravlju.

Ako sanjate da čistite gitaru, ali ona u snu ne izgleda čisto, to znači da se ne brinete o sebi kako treba. Takođe možete imati problema sa odnosima na poslu ili u privatnom životu.

Sanjati malu gitaru

Ovaj san ukazuje na vašu želju da budete kreativniji i izražajniji. Možda želite da se izrazite kroz muziku, ili možda želite da naučite kako da svirate gitaru.

Advertisements

U svakom slučaju, ovaj san predstavlja priliku za samoizražavanje i kreativnost.

Ako ste već muzičar, onda ovaj san može ukazivati na to da morate pronaći nove načine da se povežete sa svojom publikom.

Možda im je dosadilo da stalno slušaju iste stare pesme, ili vaš trenutni stil i treba im nešto sveže i uzbudljivo.

Sanjati da dobijete gitaru od nekoga

Sanjati da ste dobili gitaru od nekogaukazuje na to da prihvatate neki aspekt sebe koji su drugi odbacili u stvarnom životu.

Ovo može biti emocionalno, kao što je bes ili tuga, ili fizičko, kao što je prekomerna težina.

Advertisements

Sanjati da neko svira gitaru

Sanjati da neko svira gitaru može značiti da prolazite kroz neke promene u svom životu. Niste sigurni kako da se nosite sa njima i tražite smernice. To takođe može značiti da morate biti kreativniji sa svojim mislima i postupcima.

Sanjati da sakrijete gitaru

Ako sanjate da sakrivate gitaru, to znači da se plašite da kažete ljudima kako se zaista osećate. Plašite se da im se možda neće dopasti pravi „ti“.

Ovaj san ukazuje na to da imate problema da se izrazite na odgovarajući način. Možda se osećate neshvaćeno i želite da vas neko čuje bez osude.

Sanjati da bacite gitaru

Ovaj san predstavlja osećaj da ste izdani, napušteni ili izgubljeni u nečemu važnom za vaš život. Možda se osećate kao da ste izmanipulisani i ne možete nikome da verujete.

Sanjati da bacate gitaru znači nesreću sa nekim vama bliskim. Možda osećate da vaša veza više nije dovoljno dobra za vas i tražite načine da je okončate.

Advertisements
Advertisements
Advertisements