Sanjati jelena – značenje i simbolika sna

San o jelenu ukazuje na potrebu da počnete iznova nakon posebno teškog perioda. Prihvatite svoju sposobnost da privučete sreću uprkos prethodnim neuspesima.

Sanjati da vas progone jeleni

Dobre stvari vas prate zbog dobrih izbora koje ste donosili. Na primer, vaše saosećanje prema drugima omogućilo vam je da se nosite sa svojom pohlepom i posesivnošću.

Advertisements

Kao rezultat toga, više ste zadovoljni blagoslovima u svom životu. Takođe, uvereni ste da time što ste tu za druge stvarate bazu podrške na koju se možete osloniti u teškim vremenima.

Sanjati ranjenog jelena

Ovaj san simbolizuje da će neki od vaših planova propasti. Morate brzo da razmislite kako biste identifikovali i izolovali izvor ovog problema.

Advertisements

Potražite u sebi rešenja koja tražite da biste rešili probleme sa kojima se suočavate. Otkrićete da se revitalizacijom svojih planova približavate duhovnom prosvetljenju.

Sanjati da ubijete jelena

Ovaj san vas upozorava da biste mogli privući veliki gubitak osim ako marljivo ne vodite računa o svojim poslovima.

Razmislite o svim prilikama koje ste propustili. Zar ponekad ne tugujete zbog njih? Taj san vas poziva da budete oprezniji da ispunite svoje želje.

Advertisements

Takođe, ovaj san vas uverava da možete živeti živote onih kojima zavidite. Ali, to je moguće samo ako možete da cenite ono što već imate.

Sanjati mrtvog jelena

Ovaj san vas podstiče da kopate duboko u rezerve svojih veština i talenata za davno zaboravljene sposobnosti.

Imate jedinstven skup veština koje već neko vreme niste koristili. Ovaj san vas upozorava da će vam ove veštine možda trebati u narednim danima.

Sanjati da vidite jelena

Na pravom ste putu ka postizanju napretka i uspeha. Ovaj san vas podstiče da nastavite da razmišljate pozitivno dok donosite važne odluke.

Uvek je dobro konsultovati se sa nekim ko je bio tamo pre vas. Međutim, to ne znači da svoju intuiciju trebate potisnuti.

Advertisements

Vaša intuicija bi trebalo da bude važan igrač u vašem procesu donošenja odluka ako zaista želite da uspete.

Sanjati da vas je ugrizao jelen

Ovaj san simbolizuje da ste previše zabrinuti za dobrobit drugih ljudi. Neće proći mnogo vremena pre nego što vas neko optuži da gurate nos u njihove poslove.

Taj san vas upozorava da možete nehotice stvoriti sukobe tako što ćete prekoračiti granice. Ovo posebno važi ako ste na poziciji autoriteta.

Vaši postupci mogu biti pogrešno protumačeni kao želja da nametnete svoje ideje, misli i osećanja drugim ljudima.

Sanjati da bežite od jelena

Ovaj san vas upozorava da ne prikrivate dobre aspekte vaše ličnosti. Možda ćete biti uronjeni u rešavanje svakodnevnih problema i zaboraviti svoju istinsku svrhu.

Advertisements

Napravite naviku da slušate svoju intuiciju. Reći će vam kada napravite pogrešne izbore u vezi sa svojom budućnošću.

Šta god da radite, razmišljajte na duge staze. Ne možete žrtvovati svoju budućnost za privremene dobitke.

Sanjati da dodirujete jelena

Imate resurse koji su vam potrebni da dovedete projekte od ideje do konačnog uspeha. Ovaj san vas poziva da mudro koristite svoju unutrašnju lepotu i snagu, gracioznost i otpornost.

Ove osobine će vas voditi od pobede do pobede.

Sanjati da ste prodali jelena

Blisko sarađujete sa nekim kako biste im pomogli da postanu stabilniji i sigurniji. Vaše iskustvo, saveti i smernice su neprocenjivi za ovu osobu.

Advertisements

Ovo bi trebalo da vas inspiriše da ih držite za ruku dok ne steknu čvrstu kontrolu nad svojim životom.

Sanjati jelena sa tankim rogovima

Ovaj san je znak nerešenih negativnih emocija. Dozvolili ste da bes, ljutnja, ljubomora i zavist negativno utiču na vaš život.

Biće vam teško da se koncentrišete na važne stvari u svom životu osim ako ne očistite svoj um i srce. Ove negativne energije su vam uskratile šansu da stvorite nove i lepe uspomene.

Sanjati borbu jelena

Ovaj san je znak borbe za moć u vašoj porodici ili zajednici. Od vas se traži da upotrebite svoje veštine i talente da ublažite ovu situaciju.

Trebate paziti da se ne upletete u sukobe. Veoma je lako biti pometeni kada neko preti da će preuzeti vaš autoritet.

Advertisements

Bilo da je u pitanju dominacija ili autoritet, ne morate da se borite prljavo da biste dokazali svoju poentu.

Sanjati lov na jelene

Vaša nemarnost će učiniti da propustite važne prilike. Sve je spremno za vas, a na vama je samo da napravite pravi izbor. Da biste to uradili, uvek treba da imate na umu svoje odgovornosti.

Ne možete se nadati da ćete postići mnogo kada nemate pojma na čemu bi trebalo da radite. Ovaj san vas poziva da živite svrsishodnim životom.

Sanjati da hranite jelene

Ovaj san vas podseća da vodite računa o svojim neposrednim potrebama. Čak i dok radite na tome da svoju budućnost učinite svetlijom, ne možete sebi uskratiti sve.

Vaše neposredne zdravstvene potrebe su prioritet. Kada su dobro zbrinute onda možete skrenuti pažnju na misli o sutrašnjici. Ne možete stvoriti budućnost kada vas uznemirava loše zdravlje.

Advertisements

Sanjati da kupite jelena

Težak rad koji ste uložili u transformaciju svog života počinje da daje plodove. Uskoro će blagoslovi koje tražite početi da vam dolaze.

U nekim kulturama, san o kupovini jelena ukazuje na to da duhovni vodič pokušava da komunicira sa vama. Smatra se da je to znak da će vam se otvoriti svet mogućnosti.

Sanjati stado jelena

Ovaj san simbolizuje bogatstvo, obilje i prosperitet. Taj san ukazuje na to da ste bogato blagosloveni na mnogo načina.

Važno je da znate, bogatstvo ne mora biti ograničeno na materijalnu ili finansijsku dobit. Pravo bogatstvo je dobro zdravlje i kvalitet vaših odnosa.

Veoma ste bogati ako možete mirno da spavate noću znajući da će sutra biti bolje nego danas.

Advertisements

Bogatstvo je u mogućnosti da obezbedite hranu, sklonište i odeću za svoju porodicu. I mogućnosti da uživate u ovim stvarima sa njima.

Sanjati da imate jelena kao kućnog ljubimca

Ovaj san simbolizuje da ste naučili da pravo saosećanje znači susret sa nekim u trenutku kada ste im potrebni. To je učenje nekoga da peca, a ne samo da ih vi hranite ribom koju bi sami trebalo da ulove.

Sanjati da dodirujete rogove jelena

Ovaj san je znak da želite da izrazite seksualni autoritet u svom ljubavnom životu. Želeli biste da eksperimentišete sa različitim stvarima u spavaćoj sobi sa svojim partnerom.

Sve je moguće ako se slažete. Samo se uverite da poštujete vrednosti, uverenja i principe jedni drugih dok ste u tome.

Sanjati da jelen trči

Ovaj san vas upozorava na dobre vesti na putu. Trebalo bi da se pripremite da prihvatite ovu vest. U suprotnom ćete izgubiti velike mogućnosti koje vam one donose.

Advertisements

Taj san takođe ukazuje na to da ste dobro obavili posao da biste privukli uspeh.

Uskoro ćete početi da primate nagrade za naporan rad koji ste radili. Ovo bi trebalo da vas inspiriše da ostanete na putu koji ste izabrali da sledite.

Sanjati da stado jelena pase

Ovaj san je znak sreće. Uživaćete u srećnoj ljubavnoj vezi. Dobar radni odnos u kojem uživate na poslu dovešće do uspeha i sreće.

Takođe, ovaj san traži od vas da budete sigurni u osobu sa kojom želite da provedete život. Nisu sve osobe koje sretnete na životnom putu dobre za vas.

Sanjati glavu jelena kao trofej

Možete izgubiti velike prilike zbog svoje naivnosti i ranjivosti. Ovaj san vas podstiče da pažljivo koračate kako neko ne bi iskoristio vašu nevinost. Ne treba svako ko dođe u vaš život znati sve vaše tajne.

Advertisements

Sanjati da stado jelena pije vodu

Ovaj san ukazuje na pobedu nad vašim neprijateljima. Imate sve što je potrebno da izađete na kraj sa svojim neprijateljima, bez obzira na to koliko su jaki.

Većina vaše energije potiče od vaše veze sa vašim duhovnim vodičima. Ovo bi trebalo da vas inspiriše da se u svakom trenutku dobro brinete o vašem duhovnom zdravlju.

Sanjati irvasa koji vuče sanke

Predodređeni ste za velike stvari u svom životu. Istinu ovog obećanja najbolje ćete razumeti kada vaš um i srce budu čisti od negativnih prepreka.

Vaša vizija je jasna i dobro ste motivisani da radite za stvari u koje verujete.

Sanjati lobanju ili kost jelena

Ovaj san simbolizuje da se osećate krivim što niste uskočili da spasete neku situaciju. Verovatno vas je neko zamolio za pomoć, ali ste bili prespori u reagovanju. Šteta je već bila učinjena.

Advertisements
Advertisements
Advertisements