Sanjati kišu – značenje i simbolika sna

San o kiši uvek je usko povezan sa jakim osećanjima koja gajite prema nekome. To može biti partner ili član vaše porodice. Ako pada jaka kiša, to je znak vaših negativnih osećanja koja su se nakupila.

Ako sanjate laganu prolećnu kišu, to je znak sreće i ispunjenja u životu. To znači kraj teškog perioda i početak sreće i blagostanja. Čekate svoju svetliju budućnost.

Ako vam situacija u privatnom i poslovnom životu nije najbolja, sada je vreme da to promenite.

Ako imate veliku tajnu ili morate da kažete istinu o nekome, san o kiši vam govori da je vreme da te stvari ugledaju svetlost dana.

Ako u snu prolazite kroz oluju, to znači da u sebi imate veliku dozu besa, agresije i tuge, koju morate nekako da kanališete. Ovaj san nosi poruku da je promena neizbežna.

Ponekad su snovi o kiši praćeni munjom. Munje predstavljaju vase nepromišljeno ponašanje. Ako je grmljavina praćena munjom, to označava vaše prosvetljenje u vezi sa važnim stvarima u vašem životu.

Možda ste otkrili nešto što vas je šokiralo ili ste doživeli romansu koja je kratko trajala.

Voda je usko povezana sa našim osećanjima. San o kiši ima veze sa načinom na koji vaša osećanja utiču na vašu perspektivu života.

Ponekad ste srećni i u stanju ste da se usredsredite na mogućnosti i prilike u svom životu. Sa druge strane; tužni ste – zbog toga vam je teže da verujete u uspešnu budućnost.

Stvorite pravu emocionalnu ravnotežu. Ovaj san vas poziva da vodite računa o svim aspektima svog života. Oslobodite se negativnih uticaja kako biste mogli da vidite svoj život kakav on zaista jeste.

San o kiši znači i novi život. Životinje i biljke se u velikoj meri oslanjaju na kišu da utole žeđ. Sanjati kišu znači da vam je potrebno čišćenje i pročišćenje. Kiša simbolizuje čistoću tela, uma i duše.

Da biste uspešno dešifrovali značenje ovog sna, morate razmotriti sve detalje predstavljene u snu.

Na primer, da li ste sanjali slabu ili jaku kišu? Da li ste bili u zatvorenom ili na otvorenom? Da li je kiša izazvala bilo kakav oblik oštećenja ili uništenja? Kako ste se osećali zbog ovog sna?

Sanjati da ste napolju na kiši

Uspeli ste da se oslobodite svog emotivnog tereta. Osećate se smelije i imate vise samopouzdanja. Sada se ne plašite da javno izrazite svoje misli i osećanja.

Sanjati da vidite kišu

Sanjati da vidite kišu, bez ostalih detalja, znači da ste vođeni pozitivnim načinom razmišljanja. Ovaj san potvrđuje da ste na pravom putu ka rastu i uspehu.

Sanjati da kiša pada bez prestanka

Kiša koja u snu pada bez prestanka simbolizuje beskonačne blagoslove. To ukazuje da ćete doživeti neke pozitivne promene u svom materijalnom i duhovnom životu.

Ovaj san donosi dobre vesti o rastu i napretku. Ovu vest ćete verovatno primiti kada osetite da je vaš život stagnirao uprkos vašim naporima.

Sanjati jaku kišu

Sanjati jaku kišu pokazuje da ćete postići velike prekretnice u svojim poslovnim poduhvatima. Što je jača kiša u vašem snu; više ćete se uzdići na lestvici uspeha.

Sanjati da trčite po kiši

Ovaj san ukazuje na probleme kroz koje prolazite u vašoj vezi. Podstiče vas da se borite da sačuvate ono u šta verujete. Ne dozvolite da vaš ego stane na put u rešavanju problema.

Ako vas nešto čini srećnim, u to morate uložiti svoje vreme, energiju i resurse. Sanjati da trčite po kiši simbolizuje da biste trebali slušati svoje srce kad god imate dileme o svom ljubavnom životu.

Sanjati slabu kišu

Ovaj san skreće pažnju na vašu krhkost i osetljivost. Čak i najmanja promena u vašem životu će verovatno uticati na vaše emocije.

Taj san vas podstiče da radite na samopouzdanju. Da budete hrabri dok se suočavate sa životom.

Ovaj san takođe sugeriše da je ovo dobro vreme za početak romanse. Ako ste želeli da ojačate svoju vezu (ili čak pronađete pravog partnera), sada je pravi trenutak.

Sanjati da kiša udara u vetrobransko staklo

Ako sanjate da kiša udara u vetrobransko staklo vašeg automobila, to znači da je opasnost pred vama. Donosili ste neke važne odluke bez obzira na to kako one utiču na vašu budućnost.

Ovaj san sugeriše da morate da razmotrite važne faktore dok donosite veliku odluku.

Sanjati kišu i olujno nebo

Borite se sa depresivnim mislima. Ovaj san vas podstiče da se borite protiv negativnih osećanja jer zaslužujete da budete srećni. Ne prepuštajte se osećanjima koja će vam oduzeti radost življenja.

Sanjati kišu i blato

Možda ćete morati da zastanete u onome što radite da biste se suočili sa nekim problemima iz vaše prošlosti. Ovi problemi stalno kvare vaše emocije i osećate da to više ne možete da izdržite.

Nemoguće je koncentrisati se na budućnost kada vas negativne emocije guraju nazad u prošlosti.

Sanjati sporadičnu kišu

Ako sanjate kišu koja pomalo pada, to znači da su neke stvari u vašem životu ostale nerešene. Nažalost, one usporavaju vaš rast. Ovaj san sugeriše da se vratite rešavanju problema iz njihovog korena.

Sanjati kišu na vašem prozoru

Vaša romantična veza postaje sve bolja iz dana u dan. Ako ste prolazili kroz težak period, uskoro ćete pronaći izlaz iz teške situacije.

Ako je vaša veza bila glatka i bez problema, stvari mogu biti samo bolje. Ovaj san vam govori da ćete uskoro pronaći srodnu dušu, ukoliko ste slobodni.

Sanjati da hodate po kiši

Ovaj san stavlja u prvi plan vašu potrebu za duhovnim isceljenjem. Verovatno ste prošli kroz neka teška vremena zbog kojih ste iscrpljeni i tražite neku vrstu obnove.

Ovo je dobar trenutak da se ponovo okrenete sebi i duhovnim vrednostima.

Sanjati da čujete kako kapi kiše udaraju u vaš prozor

Ovaj san vas podstiče da razmislite o ljudima kojima ste okruženi. Da li imaju kvalitete sa kojima biste želeli da budete povezani?

Da li vas izazivaju i podstiču da iskoristite svoje kapacitete kako biste poboljšali svoj život? Odgovori na ova pitanja će vam pomoći da procenite da li se povezujete sa pravim ljudima ili ne.

Sanjati da sedite na kiši

Ovaj san je znak da ćete se pomiriti sa sudbinom. Osećate da nema napretka iako ste naporno radili. Ovaj san vas podstiče da nastavite da se borite za ono u šta verujete. Nije sve izgubljeno.

Sanjati da vas zvuci kiše uspavljuju

Ovaj san vas govori da treba da smirite svoj život. Bili ste previše zauzeti kako biste sve stigli. Odvojite vreme da poslušate svoju intuiciju. Kako biste to postigli, potrebno je da budete svesni sebe i svog bića.

Sanjati da se štitite od kiše kišobranom

Ovaj san vas podseća na važnost dobrog zdravlja. Dobro zdravlje je ključ za postizanje vaših ciljeva i snova. Trebalo bi da hranite svoje telo, um i duh pravom hranom.

Potrebno je da redovno posećujete svog lekara radi pregleda. Zapamtite; vaše telo je vaša najvažnija imovina u životu. Potrebno je da ga negujete.

Sanjati kišu sa grmljavinom

Ovaj san ukazuje na to da imate mnogo potisnutih emocija. Taj san vas podstiče da naučite da na prihvatljiv način izražavate svoje misli i osećanja.

Problem sa zadržavanjem svojih osećanja je u tome što one rastu iako su potisnute. Ponekad potiskivanje emocija ume da se pretvori u eksploziju.

Sanjati da ste uhvaćeni u oluji

Izazovi kroz koje prolazite u životu ne bi trebalo da ubiju vaš duh. Potrebno je da se direktno suočite sa stvarima. Poput oluje koja prestaje posle nekog vremena, ni ovi izazovi neće trajati večno.

Dok nastavljate da se borite sa životnim olujama, ne zaboravite da unapred planirate ciljeve koje nameravate da postignete.

Sanjati da vam se kiša približava sa leđa

Prošlost je iza vas. Uspeli ste da stabilizujete svoje emocije. Međutim, potrebno je da i dalje budete oprezni.

Ovaj san od vas traži da preduzmete mere kako biste izbegli ponavljanje situacije kroz koje ste prošli.

Sanjati da vam se kiša približava spreda

Ovaj san je znak da bi vaš ljubavni život mogao da se nađe u teškoj situaciji. Takođe, govori o tome da ne morate da prolazite kroz bol i patnju koje dolaze sa takvim izazovima.

Sve što trebate je da poboljšate komunikaciju sa svojim partnerom. Na ovaj način ćete moći da se pozabavite problemima pre nego što postanu veliki.

Sanjati da nosite kabanicu po kiši

Ovaj san sugeriše da treba da preduzmete mere da se zaštitite od negativnih uticaja. Na sreću, imate sve resurse da to postignete. Ali, da li ste spremni i da ih koristite?

Sanjati da se sakrijete u zatvorenom prostoru da biste pobegli od kiše

Ovaj san vas upozorava da ne dozvolite da samoograničavajući stavovi i sumnje upravljaju vašim životom. Verujte u svoje urođene talente i sposobnosti da stvorite život kakav zamišljate za sebe i svoje voljene.

Trebalo bi da budete dovoljno hrabri da izađete van svoje zone komfora.

Usudite se da otkrijete šta se nalazi iza horizonta. Ako ste dovoljno hrabri i samouvereni, za kratko vreme promenićete svoju finansijsku situaciju.

Sanjati da ste pokisli

Ukoliko ste duhovna osoba, shvatićete da je ovo blagoslov iz božanskog carstva. To vam govori da će se stvari za koje se molite biti ispunjene.

Ovaj san takođe može značiti da ćete dobiti pozivnicu za posebnu priliku – kao što je venčanje ili plasiranje nekog novog proizvoda.

Sanjati da uživate u kiši

Ovaj san govori o tome da imate u čemu da uživate na ovom svetu. Ohrabruje vas da život ne shvatate previše ozbiljno. Život nije samo pitanje života i smrti.

Trebalo bi da napravite pauzu od posla da biste se opustili. Posetite egzotična mesta i otvorite svoj um kako biste napredovali kulturološki.

Taj san je znak da ne treba da budete zadovoljni rutinom. Zaslužujete mnogo više!

Sanjati dugu nakon kiše

Ovaj san će vam verovatno doći kada se suočite sa teškim vremenima. To vas uverava da postoji nada.

Podstiče vas da nastavite vredno da radite i pripremite se dobra vremena koja su pred vama. Ovo je znak da treba da radite na pozitivnim afirmacijama.

Sanjati da pada grad

Ovaj san znači strpljenje. Iako je za rezultate koje čekate trebalo neko vreme, na kraju će biti pozitivni. Ovo je podsetnik da pravi uspeh ne dolazi preko noći. Potreban je naporan rad i mnogo strpljenja.