Sanjati kitove – značenje i simbolika sna

Ovaj san ukazuje na važnost komunikacije, druženja sa porodicom i razumevanja vaših emocija.

Advertisements

Taj san vam govori da otkrijete svoje duhovne i psihičke sposobnosti. To će vam pomoći da bolje razumete svoj život i emocije.

Morate da verujete u svoje sposobnosti i da verujete svojoj intuiciji. To je znak da morate prestati da brinete i opustite se jer će sve biti u redu.

Advertisements

Sanjati da vam se kit približava

Ako ste sanjali kita koji vam se približava, to simbolizuje veliku dilemu. Veličina kita simbolizuje teret ili nadolazeći problem. To je znak da se suočavate sa poteškoćama u donošenju izbora.

Na primer, niste u mogućnosti da se posvetite poslu ili vezi. Vaša odluka uglavnom zavisi od vaše slobode i stabilnog postojanja.

Advertisements

Sanjati napad kita

Ovaj san simbolizuje nečistu nameru nekoga u vašem životu. San je upozorenje da se držite podalje od sumnjivih ljudi i pazite da verujete svima i da ne provodite vreme sa njima.

Sanjati lov na kitove

San o lovu na kitove simbolizuje velike snove i jasnoću vaših ciljeva. Možete postići svoje ciljeve preduzimanjem prave akcije.

Samopouzdanje je ključ, ne dozvolite da vas strah od konkurencije muči. Lov na kitove u snu je dobar znak i simbolizuje vašu snagu i ambiciju.

Sanjati da ubijete kita

Ako ste sanjali da ubijete kita, taj simbolizuje da ćete postići veliki cilj. Takođe, taj san može značiti da ste napravili pravi izbor i da će vam to koristiti u budućnosti.

Sanjati da ste u čamcu ili brodu i vidite kita

Ovaj san ukazuje na pripremu ili iščekivanje budućih događaja. Govori vam da budete spremni.

Advertisements

Ovaj događaj može biti prijatan ili katastrofalan. Bolje je držati oči širom otvorene i postupati mudro. Velike su šanse da ćete uspeti da se suočite sa situacijom i da ćete prevazići svoje brige.

Sanjati nekoliko kitova

Taj san znači da cenite svoje prijatelje i porodicu. Kitovi su simbol ljubaznosti i mira. Videti nekoliko kitova u snu može značiti da doživljavate ljubav u svom životu ili ćete to uskoro.

To je pozitivan znak. Štaviše, ovaj san je način da vam podvest kaže da provodite kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima.

Sanjati mrtvog kita

Ako ste sanjali mrtvog kita, taj san simbolizuje odustajanje od vaših ciljeva. Moguće je da odjednom osećate nalet emocija i da se osećate usamljeno.

Ovaj san vam govori da je to plata za vaša dela koja ste učinili u prošlosti. Možda ste u prošlosti zanemarili nekoga i napustili ga ili ste učinili neko loše delo i sada vas savest proganja.

Advertisements

Pokušajte da se iskupite ako je to ikako moguće i da popravite situaciju koja vas muči.

Sanjati da vas je kit progutao

Ovaj san najavljuje porodične probleme. To ukazuje na sukobe između članova porodice. To može biti povezano sa razlikama u mišljenjima ili odlukama koje menjaju život.

Moguće je da bi loša odluka člana porodice mogla izazvati neprijatnosti za celu porodicu.

Sanjati da vam kit izvrne čamac

Taj san najavljuje važan događaj u vašem životu praćen bedom i tugom. Predstojeći događaji mogu biti mešavina negativnih i pozitivnih iskustava koji će vas prodrmati do srži.

Sanjati nasukanog kita

Morate biti oprezni i shvatiti ovaj san kao znak upozorenja. To znači da ste se odvojili od svoje duhovne strane i da ste skeptični prema svojoj životnoj situaciji.

Advertisements

Ovaj san simbolizuje da vam je teško da shvatite neke stvari u životu. Sada je vreme da napravite korak unazad i preispitate svoje postupke i navike kako biste vratili kontrolu nad svojim životom.

Sanjati da mazite kita

To je dobar znak. Ako ste sanjali da mazite kita, taj san simbolizuje finansijsku dobit ili neočekivane prilike. To može značiti da ćete se obogatiti neočekivanim sredstvima.

Sanjati mladunče kita

Ovaj san simbolizuje sreću u životu. To znači da je vaša porodica sada zaštićena. Obično se ovakav san javlja ako ste prošli stresnu situaciju i prevazišli svoje strahove. Taj san vas teši i govori da će sada sve biti u redu.

Sanjati da plivate sa kitovima

Ovo je znak da uskoro morate da donesete ključne odluke o svom životu. Ta odluka može biti vezana za posao, lične odnose ili vezana za vaš društveni krug.

San želi da vam kaže da se oslonite na svoju intuiciju da biste doneli pravu odluku za vas.

Advertisements

Ne zaboravite da ne odlažete donošenje odluka ili da ne izbegavate probleme koji zahtevaju vašu pažnju, a koji mogu rezultirati negativnim posledicama kao što su finansijska kriza ili loši odnosi.

Važno je da budete sigurni u svoje sposobnosti i da donesete pravu odluku.

Sanjati da jurite kita

Taj san ukazuje na to da ste ambiciozna osoba i da ste spremni na sve da biste postigli svoj cilj. San vas podsvesno podseća da ćete možda morati da žrtvujete neke stvari da biste ostvarili svoj san, jer morate da izgubite nešto da biste postigli velike stvari u životu.

Sanjati da kit iskače iz vode

Ovaj san simbolizuje vaša osećanja ili osećaj olakšanja. To znači da vam je sada laknulo i da ste prevazišli izazove koji su vas mučili.

To ukazuje na prilike koje dolaze pred vama. Iskoristite ih na najbolji mogući način. To može biti povezano sa vašim ličnim ili poslovnim životom.

Advertisements

Često se dešava da problemi učine da se osećate beznadežno i zaglavljeno. Ali važno je da se izdignete iznad situacije i date sve od sebe da je prevaziđete. Ne dozvolite da bilo šta ometa vaš rast i napredak.

Sanjati da kit leti

Ako ste sanjali da kit leti, taj san znači da ćete se osloboditi svih stresova i briga i konačno živeti u miru i sreći.

Sanjati kitove i delfine zajedno

To je pozitivan znak. Ovaj san ukazuje na vašu intuiciju i psihičku svest. To skreće vašu pažnju na vašu duhovnu i kreativnu stranu. Iskoristite ove osobine da postignete svoje ciljeve i da napredujete u životu.

Sanjati da plovite na kitu

Ovaj san simbolizuje radost i slavlje. To znači da biste mogli da prisustvujete venčanju, rođendanskoj zabavi ili nekoj proslavi. To je znak da ćete se uskoro dobro provesti sa voljenim osobama.

Advertisements
Advertisements