Sanjati kobru – značenje i simbolika sna

Sanjati kobru može ukazivati na to da imate problema sa zdravljem. Kobra je takođe simbol straha i anksioznosti.

Advertisements

Ako sanjate kobru, san takođe može značiti da se osećate uplašeno ili zabrinuto zbog nečega u svom životu.

Možda ste zabrinuti zbog nečega što će se dogoditi u budućnosti ili nečega što se već dogodilo i ostavilo vam loša sećanja.

Advertisements

Morate pronaći načine da se smirite i opustite da biste povratili kontrolu nad svojim emocijama.

Sanjati da vidite kobru

Ako sanjate da vidite kobru, možda je vreme da preduzmete akciju ili napravite neke promene u svom životu. Spremni ste da transformišete sebe i svoje okolnosti u nešto bolje od onoga što su bile ranije.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da imate neke ozbiljne probleme koje treba rešiti.

Ako sanjate da vidite kobru, to znači da probleme treba rešiti pre nego što izmaknu kontroli i postanu opasniji nego što već jesu.

Sanjati da vas kobra napada

Sanjati kobru koja vas napada znači da postoji neprijatelj koji pokušava da vas napadne s leđa. Morate biti veoma oprezni ako sanjate da vas kobra napada.

Ovakav san može biti i upozorenje da vam je život u opasnosti. Morate biti oprezni jer vam neko ili nešto može naškoditi.

Advertisements

Ovaj san vam ukazuje reći da su vaše misli opasne i da mogu negativno uticati na nečiji život.

Ako sanjate da vidite kobru kako napada nekog drugog, to znači da u sebi imate mnogo besa koji treba da izađe pre nego što uništi vas ili druge ljude oko vas.

To takođe može značiti da sebe vidite kao superiornije u odnosu na druge i da ih malo poštujete. Morate naučiti kako da kontrolišete ovaj bes pre nego što on izmakne kontroli i izazove probleme.

Sanjati da ubijete kobru

Ovakav san znači da imate kontrolu nad svojim emocijama i osećanjima kao i nad drugima. Ne bi trebalo da dozvolite ljudima da vam se previše uvuku pod kožu jer lako mogu da manipulišu vama.

Ovaj san takođe sugeriše da se osećate ugroženo od nekoga ili nečega u vašem stvarnom životu. Ovo može biti stvarna pretnja, a može biti i zamišljena.

Advertisements

Možda ste izgubili poverenje u svoju sposobnost da se nosite sa situacijom i zbog toga se osećate pod stresom i anksioznošću.

Sanjati da vas kobra juri

Sanjati da vas juri kobra znači da se osećate preplavljeni strahom zbog nečega što ste uradili ili radite. Možda se osećate bespomoćno u svojoj situaciji i ne možete da se izborite sami.

Ovaj san ukazuje na to da ste obuzeti strahom.

Možda se osećate preplavljeni nečim što vas muči ili nečim što se pojavljuje u vašem životu sa čime ne želite da se bavite.

San može takođe odražavati situacije iz stvarnog života u kojima se osećate kao da vas neko juri.

Advertisements

Ovo može biti veza, loša navika ili bilo šta drugo gde osećate kao da neko pokušava da vas natera da nešto uradite, a vi mu se opirete.

Sanjati da se borite sa kobrom

Ako sanjate da se borite sa kobrom, postoji velika šansa da doživite neku vrstu sukoba u svom životu.

Ovaj san ukazuje da ćete biti preplavljeni količinom odgovornosti na vašim ramenima ili da se borite da pronađete pravi put za sebe.

Ako pobedite u ovoj bitci, to znači da ćete prevazići svoje izazove i izaći kao pobednik. Ako izgubite, to znači da morate preispitati svoj pristup rješavanju ovih problema.

Sanjati da se borite protiv kobre takođe može značiti da vas neko ili nešto napada ili pokušava nekako da vam naudi.

Advertisements

Možda ćete se osećati napadnutim od strane nekoga ko pokušava da vas povredi u stvarnom životu, ali san takođe može ukazivati na to da ta osoba nema moć nad vama jer neće moći da se približi dovoljno da nanese štetu.

Sanjati da držite kobru u rukama

Ovaj san ukazuje na to da ste moćniji od drugih. Možda se osećate moćno i samopouzdano jer možete da kontrolišete nečiji život.

Sanjati da držite kobru u rukama ukazuje na to da imate sposobnost da preuzmete kontrolu nad situacijom. Ne morate da se plašite jer možete da se nosite sa svime što vam se nađe na putu.

Ako se plašite zmija, ovaj san ukazuje da nešto u vašem životu treba obratiti pažnju. Možda ćete morati da se suočite sa svojim strahovima i suočite se sa situacijom, umesto da je izbegavate ili bežite od nje.

Sanjati da vas ujede kobra

Ovaj san je znak da vas je neko blizak prevario ili izdao. San takođe znači da postoji tajna koju krijete od drugih i da morate biti oprezni pre nego što ona izađe.

Advertisements

Ako sanjate da vas je ujela kobra, očekujte neku dramu u svom životu. Možete se posvađati sa nekim vama dragim ili čak sa svojim supružnikom.

Ovakav san takođe ukazuje da će doći do nekih promena u vašem životu, a ljudi će pokušati da vas drže podalje od njih jer ne žele da znate šta rade iza vaših leđa.

Sanjati da vas je ujela kobra ukazuje na to da se u vašem životu dešava nešto pogrešno na šta treba obratiti pažnju.

Trebalo bi da izbegavate da ulazite u nepotrebne rasprave sa bilo kim jer to kasnije može dovesti do ozbiljnijih problema.

Sanjati da se igrate sa kobrom

Ovaj san znači da ste dobili dar moći. Vaša unutrašnja snaga će vam pomoći da savladate svaku prepreku ili izazov koji vam se nađe na putu.

Advertisements

Možda imate neku vrstu straha u sebi, ali taj strah vas neće sprečiti da postignete svoje ciljeve u životu.

Ako ste sanjali da se neko drugi igra sa kobrom, to sugeriše da je i njemu dat dar moći, ali treba da ga mudro iskoriste kako ne bi postali previše samouvereni ili arogantni dok koriste svoje novootkrivene sposobnosti.

Sanjati da vas je progutala kobra

Sanjati da vas je progutala kobra može da simbolizuje da vam se neko nekako uvukao pod kožu ili da kontroliše vaše emocije.

Možda ova osoba može predstavljati vaš aspekt koji ste ignorisali ili poricali – zavisnost ili lošu naviku.

Sanjati kobru u kavezu

Sanjati kobru u kavezu sugeriše da se osećate ograničeno određenim okolnostima ili situacijama. Osećate se kao da vas drže u kutiji, nesposobni da upravljate svojim životom.

Advertisements

Možda ćete se osećati zarobljeni odgovornostima i obavezama koje vas sprečavaju da uživate u svom životu u najvećoj mogućoj meri.

Ovaj san sugeriše da postoji nešto u vašem životu što vas uznemiruje ili vam preti.

Međutim, ako vas kobra ugrize ili pobegne iz kaveza, to znači da će u vašem životu doći do nekog finansijskog gubitka ili razočaranja.

Sanjati da hranite kobru

Sanjati da hranite kobru može ukazivati na to da ste spremni za promene i da ste voljni da učinite sve što je potrebno da biste postigli svoje ciljeve.

Ovo takođe može ukazivati na to da se osećate kao da vas drugi na neki način kontrolišu ili manipulišu vama.

Advertisements

Ovaj san takođe znači da se u vašem životu mogu pojaviti neki problemi, ali ne brinite jer postoje načini da se efikasno nosite sa tim.

Sanjati nekoliko kobri

Ako sanjate da vidite nekoliko kobri, to znači da će uskoro biti neke nevolje, ali ne brinite jer će na kraju sve biti dobro.

Sanjati mrtvu kobru

Ako sanjate ovakav san to znači da će vas neki neprijatelj napasti. Ovaj neprijatelj može biti neko koga poznajete ili neko iz vaše prošlosti.

Ovaj san takođe može značiti da morate da promenite svoj životni tok. Ne idete pravim putem i nešto treba da se menja.

Sanjati kobru u svojoj kući

Sanjati da vidite kobru u svojoj kući znači da ćete imati nevolje od neprijatelja, ali ćete ih savladati.

Advertisements

Sanjati da vas kobra uguši

Sanjati da vas kobra guši simbolizuje da imate problema. Možda se osećate kao da vam je život oduzet ili neko pokušava da vas povredi.

Možda imate neku vrstu problema u životu ili imate nešto što vas muči što treba da rešite pre nego što se pogorša.

Ovaj san može da simbolizuje da vas je neko iskorištavao, a sada vam steže omču oko vrata.

Ovo može biti povezano sa problemima s novcem ili sa nekim ko je pozajmio novac od vas, ali ga ne vraća kada bi trebalo.

Sanjati da udarite kobru

Ovaj san može ukazivati na to da ste preplavljeni poslom koji imate na tanjiru. Možda se osećate kao da vas drugi u životu grizu i iskorištavaju, ali ne možete ništa da uradite povodom toga.

Advertisements

To takođe može značiti da se morate suočiti sa nekom skrivenom opasnošću koja vas vreba pre nego što se pogorša.

Sanjati džinovsku kobru

Sanjati da vidite džinovsku kobru može ukazivati na to da u vaš život dolaze promene za koje se morate pripremiti.

Džinovska kobra predstavlja nešto što će vam naneti štetu i opasnost, tako da ovaj san može značiti da postoji nešto u vašem životu sa čim se treba pozabaviti pre nego što izmakne kontroli.

Sanjati da kobra jede svoj plen

Sanjati kobru koja jede svoj plen predstavlja trijumf nad vašim neprijateljima. Uspešno ćete pobediti svoje neprijatelje i uživati u obilju bogatstva i prosperiteta.

Sanjati da kobra napada vašu voljenu osobu

Ako sanjate kobru koja napada vašu voljenu osobu, to može značiti da predstoje nevolje u odnosu između vas i dotične osobe.

Advertisements

Možda ćete imati neke ozbiljne probleme sa kojima ćete morati da se bavite i biće važno da ih oboje rešite pre nego što bude prekasno.

Advertisements
Advertisements