Sanjati kupovinu – značenje i simbolika sna

Neki snovi o kupovini ukazuju na potrebu da promenite svoj život. Drugi simbolizuju bogatstvo, prosperitet, ljubav i romantiku.

Ovaj san skreće pažnju na vaše duhovne, materijalne i emocionalne potrebe. Vaš život će biti bolji i ispunjeniji sa svežom energijom.

Sanjati da idete u kupovinu

Ovaj san je znak je da ćete uskoro imati neočekivane troškove. Verovatno će neko doći da naplati davno zaboravljeni dug.

To takođe može značiti da će član porodice upasti u nevolje i da ćete morati da ih finansijski podržite.

Sanjati da kupujete

Ovaj san je znak da treba da živite po svojim pravilima, fokusirajući se na svoj rast i napredak. Što više vodite računa o sebi, to više možete stvoriti pozitivan uticaj na svet.

Sanjati da nekoga pošaljete u kupovinu

Ovaj san znači da imate dobre planove za one koji se ugledaju na vas. Spremni ste da iskoristite svoje resurse da im pomognete da ostvare svoje ciljeve i snove.

Sanjati da kupujete poklon

Ovaj san je znak da pokušavate težiti cilju ne zato što je potrebno, već zato što želite da ugodite ljudima. Mnogo razmišljate o tome šta drugi govore o vama.

Istina je da nikada ne možete pridobiti sve na svoju stranu. Trebalo bi da se bavite stvarima koje vam donose sreću i mir.

Sanjati da vas neko pošalje u kupovinu

Ovaj san je znak da želite da se iskupite za greške iz prošlosti. Došli ste do spoznaje da ste mogli bolje da prođete u nekim oblastima svog života.

Vaša želja da se iskupite onima kojima ste naneli nepravdu povećaće vaše šanse za uspeh.

Sanjati da pravite listu za kupovinu

Ovaj san ukazuje na potrebu da razmislite o vašem životu. Da li su vaše aktivnosti i planovi usklađeni sa vašom svrhom u ovom svetu?

To će vam pokazati promene koje morate da napravite da biste unapredili svoj život.

Sanjati kolica za kupovinu

Plima će se uskoro okrenuti u vašu korist; zahvaljujući dobrom poslu koji ste obavili. Ovaj san je znak pohvale za pozitivan stav kojim odišete.

Taj san ukazuje na to da ćete uskoro dočekati bogatstvo i blagoslove. S druge strane, ako su u snu bila prazna kolica za kupovinu, to simbolizuje kašnjenje u nagradama koje ste očekivali.

Sanjati kupovinu novčanika ili torbice

Ovaj san je znak da prolazite kroz neke promene koje će uticati na vaše finansije. Ove promene mogu biti pozitivne ili negativne – zavisi od osećanja koje ste imali u snu.

U svakom slučaju, ako budete pozitivni, stvari će funkcionisati u vašu korist.

Sanjati kupovinu šminke

Ovaj san je znak da želite postati bolja osoba i spremni ste da potražite pomoć da to postignete. Verovatno niste bili u stanju da izrazite ko ste zaista zbog prošlih bolova i povreda.

Ovo će postati stvar prošlosti onog trenutka kada naučite da se fokusirate na budućnost.

Sanjati kupovinu nameštaja

Imate želju da stvorite mir i harmoniju u svom domu. Čvrsto verujete da niko od članova vaše porodice ne može napredovati ako je kućno okruženje u haosu.

Ovaj san takođe ukazuje na potrebu da rešite sve svađe unutar vašeg užeg kruga. Imate autoritet da vodite druge na putu ka miru i razumevanju.

Sanjati kupovinu kravate

Ovaj san ukazuje na to da će vaši planovi i projekti dobiti veliki podsticaj iz moćnog izvora. Ako ste tražili novac da poboljšate svoje poslovanje, ovaj san predviđa napredak.

Taj san može značiti da ćete narednih dana prisustvovati važnom intervjuu.

Sanjati kupovinu sata

Projekti na kojima ste toliko radili uskoro će sazreti. Ovaj san ukazuje da će uskoro doći vreme da požnjete lepe nagrade zbog vašeg pozitivnog stava i marljivosti prema svojim ciljevima.

Sanjati kupovinu cipela

Značenje ovog sna u velikoj meri zavisi od vrste cipela koje kupujete i od toga šta osećate zbog ovog iskustva.

Generalno, ovaj san ukazuje da vam je potrebna podrška da pokrijete nove teritorije. Vaše oči su uprte u nove ciljeve i želite da saznate kako da ih postignete.

Sanjati kupovinu namirnica

Ovaj san je znak da ćete dobiti odlične prilike da svoj život unapredite na sledeći nivo. Međutim, vaš rast se neće desiti automatski; trebalo bi da budete spremni i da se malo potrudite.

Iskoristite svoje prirodne darove da usmerite svoj život u pravcu kojim biste želeli da idete. Sve što vam je potrebno da postignete svoje ciljeve je na mestu.

Sanjati kupovinu nakita

Ovaj san je znak da budete oprezni sa finansijskim poslovima u koje niste sigurni. Kada dogovor izgleda previše dobro, razmislite dvaput. Izbegavajte da budete upleteni u šeme koje obećavaju uspeh preko noći.

Sanjati kupovinu oružja ili municije

Ovaj san vas upozorava da ne budete previše nasilni. Mudro je rešavati svoje probleme diplomatijom i taktom. Izazvaćete više problema i komplikacija ako budete previše direktni sa svojim protivnicima.

Sanjati kupovinu kuće ili stana

Ovaj san znači da imate otvoren um. Spremni ste da naučite nove stvari koje će dovesti do novih mogućnosti za vas i vaše najmilije.

Sanjati torbu za kupovinu

Blagosloveno je delo vaših ruku. Ovaj san je znak da će sve što uradite da poboljšate svoj život doneti dobre plodove.

Međutim, taj san može biti pokazatelj vašeg materijalističkog stava. Možda ste bili previše grubi prema drugim ljudima dok pokušavate da nagomilate bogatstvo.

Sanjati kupovinu odeće

Ovaj san ukazuje na to da preduzmete prave mere da opravdate svoj imidž. Vaša reputacija je u poslednje vreme pretrpela kritike. Ne uzimajte to zdravo za gotovo. Postoji nešto što možete učiniti da stvari ispravite.

Sanjati kupovinu venčanice

Ovaj san ukazuje na to da ćete uskoro prisustvovati venčanju – bilo vašem ili nekom vama bliskom. Taj san takođe znači da visoko poštujete instituciju braka.

Verujete da dva partnera treba da budu verni jedno drugom sve dok su zajedno. Ako ste slobodni, ovaj san ukazuje da ćete konačno pronaći pravog partnera i smiriti se.