Sanjati letenje – značenje i simbolika sna

Ovaj san znači da ćete se osloboditi svakodnevnih nevolja i prepreka. Taj san simbolizuje ličnu slobodu, snagu volje, nadu i lakoću postojanja zajedno sa prihvatanjem novih mogućnosti.

San o letenju simbolizuje znak nade i mogućnosti. Možda ste napravili veliki skok da ostvarite sve što ste prećutno priželjkivali. Taj san ukazuje na nove mogućnosti i nade.

Advertisements

Ne postoji ništa u životu što ne možete učiniti ili postići. Obično su ovi snovi pozitivni, ali u određenim slučajevima takvi snovi mogu biti simbol straha i neizvesnosti.

Sanjati da letite kao ptica

Ako sanjate da letite kao ptica, to simbolizuje slobodu i vaš slobodan duh. San simbolizuje nove prilike koje vam dolaze a koje će vas učiniti srećnim i ushićenim.

Advertisements

Taj san je znak optimizma i novih početaka. To ukazuje na vašu unutrašnju snagu i osnaživanje. Uklonićete sve negativnosti u svom životu i postati slobodni kao ptica.

Sanjati da letite u avionu

Ako ste sanjali da letite u avionu, to simbolizuje vašu sposobnost da prevaziđete prepreke i uzdignete se iznad nedaća. Taj san simbolizuje kontrolu nad nekom životnom situacijom.

Jasno vam je odredište i lako možete stići tamo sa hrabrošću i samopouzdanjem. Sigurni ste u svoje odluke i prilično ste sigurni u svoje planove i ideje i kako da ih ostvarite u vašem životu.

Advertisements

Sanjati da letite i padnete

Ovaj san simbolizuje lošu sreću i neuspeh u životu. Ako ste sanjali da letite i padnete, taj san simbolizuje pad vašeg statusa i ličnog rasta.

Možda neke prepreke blokiraju vaš napredak i čini se da ne uspevate u svojim nastojanjima.

San ukazuje na nedostatak kontrole nad nekim situacijama. Vaša nesposobnost da ostanete usredsređeni može dovesti do pada, neuspeha i gubitka prilika.

Sanjati da letite sa poteškoćama

Taj san ukazuje na prepreke i poteškoće u vašem životu koje vas sprečavaju da ostvarite svoje ciljeve. San sugeriše da nemate moć da kontrolišete teške životne situacije.

Umesto toga, osećate se bespomoćno i beznadežno jer ne znate kako da to uradite. Ovaj san takođe simbolizuje vaš nedostatak samopouzdanja.

Advertisements

Sanjati da letite i lebdite

Ako ste sanjali da letite i lebdite, taj san simbolizuje slobodu izražavanja. Slobodni ste i nezavisni da napredujete u životu. To ukazuje na spokoj i stabilnost u vašem životu.

Postoje minimalne prepreke koje možete lako savladati. San ukazuje na emocionalnu stabilnost i duhovno buđenje.

Taj san takođe simbolizuje vašu duboku sposobnost da prevaziđete prepreke i uzletite visoko sa odlučnošću i pozitivnim načinom razmišljanja.

To ukazuje na vaše ambicije i životne ciljeve koji rastu sve više i više i dostižu nove visine.

Sanjati strah od letenja

Ovaj san simbolizuje strah od neizvesnih vremena. Plašite se šta će se sledeće desiti. Plašite se neuspeha. Strah od letenja simbolizuje vaše stvarne strahove i anksioznost.

Advertisements

Previše negativnog razmišljanja vas sprečava da ostvarite životne ciljeve. Možda imate problema u postavljanju ciljeva jer se plašite neuspeha.

Možda se plašite da iskoristite nove šanse i dozvoljavate svojim anksioznostima da vas kontrolišu i spreče da se vinete visoko.

Sanjati da letite iznad snega

Ovaj san je pozitivan znak. Nešto dobro i uzbudljivo će se uskoro dogoditi u vašem životu. Neke probleme ćete lako rešiti. Taj san može da ukazuje i na brz uspeh u karijeri, poslu ili vezama.

Sneg u ovom snu simbolizuje čistoću misli i dela. San u kome letite iznad snega takođe simbolizuje budući uspeh, vašu sposobnost da uklonite probleme i krenete napred u životu.

Sanjati da letite iznad vode

Ovaj san simbolizuje da ste se uzdigli iznad svojih neuspeha i prepreka. Voda simbolizuje tok emocija. Letenje iznad vode u snu simbolizuje prevladavanja briga.

Advertisements

Taj san vam govori da ostanete svesni, razvijete jasnoću i steknete uvid u svoj svakodnevni život. Na taj način možete lako razumeti promene koje se dešavaju oko vas.

Morate da prevaziđete strah i povežete se sa svojim unutrašnjim ja, kako biste se nosili sa emocionalnim problemima i rešili ono što vas muči.

Sanjati da visoko letite

Ovaj san simbolizuje euforiju i sreću. To ukazuje na uspeh i slobodu.

Postoji šansa da odnesete pobedu u nekoj oblasti vašeg života, kao na primer, na poslu, u odnosima, finansijama, obrazovanju, itd.

Taj san takođe simbolizuje nove nade i težnje. Vi ste u visokom duhu, uzvišenom domenu gde vas neuspeh ne može dotaknuti.

Advertisements

Sanjati da nisko letite

Ako ste sanjali da nisko letite, to znači da zadržavate svoju unutrašnju snagu. Možda vam tekući problemi vašeg života ne dozvoljavaju da rizikujete i živite životom po svom izboru.

To znači da ste vezani, zarobljeni u problemima svog života i to vas sprečava da uspete u životu. Kao da ste zaustavljeni i sprečeni da letite visoko.

Ovaj san takođe znači da biste mogli nekoga izneveriti. Možda gledate sa visine na druge i pokušavate da se ponašate osuđujuće.

To takođe znači da posedujete način razmišljanja koji vas sprečava da stvari vidite iz različitih perspektiva. San ovog tipa simbolizuje i lični strah, nesigurnost i neuspeh u postizanju ciljeva.

Sanjati da letite sa nekim

Ako ste sanjali da letite sa nekim, to simbolizuje vaše romantične odnose. Taj san simbolizuje strast, ljubav i zahvalnost što imate brižnu osobu u svom životu. Ako ste slobodni, to znači da ćete uskoro upoznati voljenu osobu.

Advertisements

Sanjati da dugo letite

Ako ste sanjali da dugo letite, to znači da ste u udobnom položaju u svom životu i ne tražite promene. Ne sumnjate u ono što sledi, tako da ne želite da pravite promene.

Postoji inherentan strah od neuspeha jer stvari možda neće funkcionisati kako ste navikli. Vaši planovi mogu propasti, tako da niste željni da rizikujete i da menjate nešto.

Sanjati da odletite od opasnosti

Ovaj san simbolizuje neizvesnost i strah. Neke situacije u vašem životu stvaraju pustoš i pokušavate da pobegnete ili izbegnete neku tešku ili nezgodnu situaciju.

To znači da želite pobeći iz stresnih situacija.

Taj san simbolizuje prepreke i nedaće koje svesno pokušavate da izbegnete i govori vam da morate da se suočite sa problemima umesto da ih stalno izbegavate i gurate pod tepih!

Advertisements

Sanjati da letite u svemiru

Ovaj san ukazuje na neke događaje koji bi mogli da vam promene život. To ukazuje na neke neobične događaje za koje niste spremni.

Ti događaji bi mogli biti negativni i mogu izazvati mnogo straha i neizvesnosti.

Taj san takođe simbolizuje vaše udaljavanje od stvarnosti. Možda bežite odnosno izbegavate situacije ili probleme koji vas muče. Ovaj san ukazuje na gubitak dodira sa stvarnošću.

Sanjati da letite na nekoj životinji

Ako ste sanjali da letite na nekoj životinji, taj san simbolizuje strah od nepoznatog i vašu nesposobnost da se nosite sa negativnim emocijama.

Ovaj san takođe simbolizuje vaše samosabotirajuće ponašanje koje je nekontrolisano i neukroćeno i koje će vam dugoročno samo doneti štetu, osim ako se ne promenite.

Advertisements

Sanjati da pokušavate da letite

Ovaj san znači da u vašem životu postoje prepreke koje vas sprečavaju da napredujete. To takođe ukazuje na vašu nesposobnost da se podignete na društvenoj lestvici, jer ste asocijalni.

San simbolizuje vaša lična ograničenja koja vas sprečavaju da ostvarite svoje snove. Vaši očajnički pokušaji da letite i uzletite visoko u uspeh su uzaludni. Morate da se promenite i steknete samopouzdanje.

Advertisements
Advertisements