Sanjati da levitirate (lebdite) – značenje i simbolika sna

Snovi o levitaciji uobičajeni su širom sveta. Oni nose posebnu poruku i ne treba ih uzimati zdravo za gotovo. Ovo je još važnije ako se vaš san stalno ponavlja.

Takvi snovi skreću pažnju na vaše najdublje emocije i osećanja. Ovaj san znači da je vaš emocionalni život važan aspekt vašeg postojanja.

Tek kada ste emocionalno stabilni, možete uravnotežiti različite oblasti svog života. Taj san takođe može ukazati na važne stvari koje se tiču vašeg zdravlja, porodice, odnosa i karijere.

Ovaj san vas inspiriše da uradite najbolje sa resursima koji su vam na raspolaganju. Imate sve što vam je potrebno da rešite sve probleme sa kojima se suočavate i učinite svoj život boljim.

Sanjati da levitirate bez napora

Izazovi i problemi koji su pred vama vas ne plaše. Uprkos mnogim iskušenjima i problemima, dovoljno ste hrabri da nastavite da se borite. Bolje vam je zbog izazova sa kojima ste se morali suočiti. Učinili su vas jačim, mudrijim i zrelijim.

Sanjati da levitirate i osećate strah

Ovaj san je upozorenje. Ako pažljivo ne obratite pažnju na svoje prijatelje, naći ćete se okruženi izdajnicima i ubodima u leđa.

Što se više uzdignete u životu, to više pažnje privlačite. U tom procesu možete nesvesno privući ljude ispunjene negativnom energijom.

Ako ste sanjali da se levitirate i osećate strah, to je znak vaših problema u ovom trenutku. To znači da se osećate nesigurno i nekako zarobljeni.

Možda niste dovoljno otvoreni da promenite svoj način ponašanja i razmišljanja. Promenite način razmišljanja i bićete spremni da osvojite svet.

Sanjati da se borite da levitirate

Ovaj san ukazuje na to da ste dozvolili negativnoj energiji da vas ograničava. Na primer, ne sanjate velike snove jer niste sigurni da ste sposobni da ih postignete.

Dozvolili ste strahu i sumnji u sebe da diktira koliko brzo možete da napredujete. Taj san vam govori da promenite način razmišljanja ako se nadate da ćete uspeti da prevaziđete izazove i probleme.

Sanjati da levitirate sa krilima

Ako ste sanjali da levitirate koristeći krila, to je znak poboljšanja i dobrih vremena koja su pred vama. Možda ste zaglavljeni na istom mestu i postajete nestrpljivi, ali ovaj san je znak da je strpljenje ključ uspeha pa sačekajte još malo.

Sanjati da neko levitira

Impresionirani ste ponašanjem i opštim držanjem neke osobe. Mnogo ste naučili od ove osobe o suočavanju sa izazovima i neuspesima. To je osoba na koju biste želeli da se ugledate zbog njenog uzornog načina života.

Sanjati da levitirate sa nekim

Ovaj san simbolizuje da imate moćan uticaj na druge ljude. Važno je da se u svakom trenutku ponašate pristojno i pošteno. Nikada ne znate ko vas pažljivo prati da bi vas oponašao.

Sanjati da levitirate u svemiru

Ovo je znak neograničenog potencijala. Možete postići sve što vam je na umu. Ako niste zadovoljni kvalitetom svog života, to je zato što se ne trudite dovoljno.

Taj san vas podstiče da smislite nove strategije za postizanje svojih ciljeva i snova. Baš kao i ogroman prostor u svemiru, vaši snovi nemaju ograničenja.

Ovim snom vaša podsvest pokušava da vam pokaže da ste jači nego što mislite da jeste i da bi trebalo da počnete da cenite sebe više. To je znak da imate beskrajne mogućnosti.

Vi ste osoba sa velikim potencijalom i inteligencijom i svi oko vas su svesni toga, osim vas, pa počnite da to shvatate pre nego što izgubite prilike i ne uspete zbog sumnje u sebe.

Sanjati da levitirate u oblacima

Ovo je znak dobrih stvari koje vam dolaze. Pohvalno je što ste vredno radili. Uskoro ćete početi da uživate u rezultatima svog rada.

Taj san vas ohrabruje da zadržite svoj odabrani kurs. Ne stvarajte prostor za bilo šta što bi vas odvratilo od postizanja vaših ciljeva.

Sanjati da levitirate naopačke

To je znak uspeha posle borbi. Iako vam se sada možda ne čini tako, predodređeni ste za uspeh.

Vaši napori i pozitivan stav će vam omogućiti da se suprotstavite preprekama na svom putu. Na kraju ćete se uzdići iznad nevolja i obezbediti sebi pravu poziciju.

Sanjati da levitirate iznad mirne vode

Uspeli ste da ukrotite divlje aspekte svojih emocija. Ovaj san znači da ćete uskoro iskusiti smirenost i spokoj.

Vaše emocije su dobro prilagođene, što vam omogućava da posvetite veliku pažnju drugim važnim aspektima svog života.

Sanjati da levitirate veoma visoko

Ako ste sanjali da levitirate veoma visoko, taj san znači da se trudite kako biste postali najbolja verzija sebe. Vaše granice nestaju i svakim danom postajete sve bolji i bolji.

Sanjati da levitirate iznad nemirne vode ili talasa

Ovaj san vas podseća da je uspeh rezultat napornog rada. Trebalo bi da budete odlučni da se suočite sa izazovima koji stoje na vašem putu.

Takav san vam takođe govori da se pripremite za teška vremena u bliskoj budućnosti. Stvari neće biti tako glatke kao što ste se nadali, ali to ne znači da ćete propasti.

Morate se pripremiti da se nosite sa onim što vam život baci pred noge.

Sanjati da levitirate blizu zemlje

Ovaj san simbolizuje vašu samosvest. Znate svoje poreklo, a znate i kuda idete. Ali, da li ste u kontaktu sa svojim prednostima i slabostima? Da li znate šta možete da uradite da biste iskoristili oboje?

Dobro je da znate prepreke na svom putu. Samo po sebi, to znači da ste već izborili pola bitke. Sve što vam preostaje je da preduzmete pozitivnu akciju kako biste transformisali svoj život.

Sanjati da se krećete veoma brzo dok levitirate

Ako ste sanjali da se krećete velikom brzinom dok levitirate, to je veoma dobar znak. Ovaj san znači da ste spremni za nešto veliko što vas čeka ili da stvarate nešto veliko.

Promena koja će vam se desiti je pozitivna i trajaće dugo. Vaša sreća će se promeniti. Suočićete se sa svojim strahovima i bićete nezaustavljivi.

Sanjati da levitirate u mračnoj noći

Ovaj san simbolizuje da vam negativne emocije uništavaju život. Teret ozlojeđenosti, ljutnje, ljubomore, zavisti i mržnje teško leži na vašim ramenima.

Vreme je da preuzmete kontrolu nad svojim životom. Prestanite da dozvoljavate negativnim stvarima da vas vuku ka dole. Zaslužujete da budete srećni.

Sanjati da levitirate visoko iznad zemlje

Ako ste sanjali da levitirate visoko iznad zemlje, taj san znači da morate da se trudite jače, bolje i brže. Iako vam je išlo dobro, možete i bolje od toga.

Mnoge vaše veštine i sposobnosti ostaju neiskorišćene. Trebalo bi da ih koristite da biste razbili barijere bilo kakvih ograničenja postavljenih na vašem putu.

Guranjem sebe do granice postižete svoj puni potencijal. To znači da morate biti spremni da izađete iz svoje zone udobnosti. Usudite se da sanjate o prilikama koje se nalaze iza horizonta.

Sanjati da levitirate tokom dana

Shvatili ste da možete dostići nove visine rasta i napredovati ako se potrudite za to. Ovaj san vas ispunjava nadom u bolji život. Ne morate da se zadovoljite osrednjim životom kada možete da se popnete na veće visine uspeha.

Taj san vam govori da nastavite da izazivate sebe. Oborite stare rekorde i postavite nove. Na kraju krajeva, zar vam nije suđeno da uživate u životu u potpunosti?