Sanjati mapu (kartu) – značenje i simbolika sna

Ovaj san traži od vas da napravite pozitivne promene u svom životu. Taj san vas ohrabruje da napravite promene neophodne da biste postigli svoje ciljeve i snove.

To ukazuje na put koji treba da odaberete do zdravijeg odnosa sa važnim ljudima u vašem životu.

Advertisements

San o mapama simbolizuje vaše putovanje u ovom svetu. Ovaj san ukazuje na to da je neophodno otkriti sebe da biste istinski uživali u životu.

Ovo je znak da krenete na put ka duhovnom prosvetljenju i buđenju.

Advertisements

Sanjati da tražite nešto na mapi

Ovaj san vas inspiriše da ostanete verni svojim principima. Sa svim što se dešava oko vas, verovatno ćete biti u iskušenju da ugrozite svoja uverenja.

Ne dozvolite da se ovo desi. Vaše aktivnosti treba da budu usklađene sa vašom željom da pronađete trajni mir i sreću.

Sanjati da vidite mapu

Ovaj san vas podstiče da tražite znanje kako biste krenuli pravim putem u životu. Današnji svet je pun dezinformacija.

Advertisements

Ako niste zainteresovani, možda ćete na kraju potrošiti sve velike resurse uzalud. Nemojte dozvoliti da se to dogodi.

Sanjati da kupite mapu

Ovaj san je znak da odluke koje donosite o svojoj budućnosti su najbolje za vas jer dolaze sa pozitivne tačke. Dokle god ste vođeni pozitivnim stavovima i razmišljanjima sve će ići po planu.

Sanjati da vam neko dadne mapu

Da li ste pokušali da zatražite podršku da biste rešili probleme u svom životu? Ovaj san ukazuje da ste okruženi ljudima koji žele da vide kako rastete i napredujete.

Razgovarajte sa svojim učiteljem, mentorima, šefom ili duhovnim savetnikom koji će vam pomoći da razumete najbolji put za vašu budućnosti.

Sanjati da prodate mapu

Ovaj san je znak da ste vi pažljivi, velikodušni i saosećajni. Ovo su divni pokloni koje možete koristiti da dotaknete živote manje srećnih u vašoj zajednici.

Advertisements

Sanjati kartu sveta

Ovo pokazuje istinsku želju da proširite svoje granice. Spremni ste da izađete iz svoje zone udobnosti da biste saznali kakav uticaj možete stvoriti na svet. Ovaj san je znak da treba sami da pravite svoje poteze.

Sanjati da proučavate mapu

Ovaj san je znak da ste naučili iz svojih iskustava. Sve kroz šta ste prošli – dobro i loše – ima važnu ulogu u vašem životu. Manje je verovatno da ćete praviti greške u budućnosti.

Sanjati mapu drevnog sveta

Čini se da čvrsto stojite na svom putu i ništa vas ne može naterati da skrenete sa njega. Oslanjate se na stare metode za donošenje odluka o važnim pitanjima u vašem životu.

Ovaj san ukazuje na potrebu da promenite svoj način razmišljanja da biste održali korak sa dinamičnim globalnim svetom. Ako želite da napredujete u savremenom svetu, morate biti prilagodljivi.

Sanjati mapu puta

Uskoro ćete postići svoje ciljeve zahvaljujući svom pozitivnom stavu. Dobri izbori koje ste donosili u poslednje vreme će dovesti do rasta i velikog bogatstva.

Advertisements

To se dešava kada svoje veštine i talente uskladite sa željom vašeg srca. Ovaj san vas ohrabruje da održite ovaj put.

Sanjati praznu kartu

Ovaj san je znak da imate poteškoća da se nosite sa određenim izazovima u svom životu. Iako ste uplašeni i zabrinuti za budućnost, ne radite mnogo na tome.

Može biti da ne želite da se suočite sa određenim problemima, a oni iz dana u dan postaju sve veći i veći.

Sanjati da crtate mapu

Crtanje ili pravljenje mape u snu pokazuje da počinjete važno putovanje. Prolazićete kroz period duhovne transformacije koja će podstaći sve oblasti vašeg života.

Ovaj san ukazuje na vašu želju da se odvojite od starih navika i loših obrazaca razmišljanja i zamenite ih novim i pozitivnim stvarima.

Advertisements

Sanjati mapu blaga

Otkrićete nešto o sebi što će vas postaviti na novu putanju. Ovaj san vas podstiče da ovo prihvatite, jer vam je potrebna promena da biste oslobodili svoj puni potencijal.

Sanjati mapu za evakuaciju

Ovaj san je znak nevolje kod kuće ili na poslu. Čini se da je sve što je moglo poći naopako u isto vreme pošlo naopako.

Potreban vam je hitan, ali čvrst plan da se spasite. Ovo bi bio dobar trenutak da se obratite svojim prijateljima, mentorima i drugim osobama za podršku.

Sanjati GPS mapu

Ovaj san moze ukazivati na to da neko tajno nadgleda vaš život. Žele da vas izmanipulišu tako da mislite da imaju rešenja za vaše probleme. Ono što oni zaista žele je da vam oduzmu vaš teško zarađeni novac.

Sanjati da držite mapu

Ovaj san vas podstiče da planirate mnogo pre nego što preduzmete određenu akciju. Nemojte ulagati svoje vreme, novac i trud u projekte pre nego što temeljno ispitate njihovu održivost.

Advertisements

Ako planirate da sa nekim uđete u zajednički biznis, preispitajte ga dobro. Dobre sagledajte sve prednosti i mane i razmislite da li je to dobra stvar za vas.

Sanjati da ne možete da nacrtate mapu

Ovaj san je znak da ćete naići na velike prepreke dok se budete trudili da ostvarite svoje ciljeve i planove. Najveća greška koju možete napraviti u ovom trenutku je da odustanete.

Uprkos brojnim preprekama na putu, ovaj san vas podstiče da nastavite dalje.

Sanjati da čitate mapu

Osećate se izgubljeno i zbunjeno i niste sigurni u sledeće korake u vezi sa svojim životom. Ovaj san traži od vas da se oslonite na svoju mudrost i inteligenciju kako biste shvatili svoje sledeće poteze.

Takođe je dobra ideja da se obratite za pomoć bliskim ljudima.

Advertisements

Sanjati neobičnu mapu

Ovaj san znači da niste sigurni u svoju budućnost. Nećete moći mnogo da postignete dok se ne suočite sa svojim stanjem nestabilnosti i nesigurnosti.

Potražite u sebi sva rešenja koja su vam potrebna. Imate veštine i sposobnosti da efikasno rešavate sopstvene probleme.

Sanjati astrološku kartu

Ozbiljno razmišljate o svom duhovnom blagostanju. Videli ste potrebu da se povežete sa anđeoskim i duhovnim carstvima da biste stekli jasnije razumevanje svog života.

Ovaj san ukazuje da ćete pronaći nadu na svom novom duhovnom putu.

Sanjati pocepanu mapu

Ovaj san ukazuje na to da pogledate pozitivne aspekte neuspeha. Istina je da svi vaši planovi neće uspeti kako očekujete.

Advertisements

Ponekad, kada nam stvari krenu po zlu, to ima za cilj da nas učini mudrijima, pametnijima i zrelijima.

Sanjati da nađete svoju lokaciju na mapi

Postoji potreba da stupite u kontakt sa svojim snagama i slabostima. Otkrijte šta vas motiviše. Samootkrivanje je najvažniji korak ka samosavladavanju. Ovaj san ukazuje na vašu ulogu u ovom svetu.

Advertisements
Advertisements