Sanjati da mokrite – značenje i simbolika sna

San o mokrenju simbolizuje duboko ukorenjenu potrebu da se nosite sa pritiskom i stresovima kroz koje prolazite. Verovatno ćete imati san o mokrenju ako ste se borili sa posebno upornim problemom.

Ovaj san je potvrda da možete da se nosite sa ovim problemom ako ste pozitivno motivisani.

Taj san vas podstiče da se suočite sa izazovima u svom životu. Poziva vas da se oslobodite negativnih uticaja kako biste stvorili prostor za pozitivnu energiju.

Sanjati da ne možete da mokrite

Ovaj san znači da ćete da imate poteškoća sa finansijama. Moguće je da će vam računi biti zamrznuti i da nećete moći da pristupite svojim sredstvima.

To takođe može značiti da će neki od vaših klijenata kasniti sa svojim obavezama, što može da uzrokuje ozbiljne probleme sa vašim finansijama.

Sanjati da mokrite u javnosti

Niste baš dobri u čuvanju privatnih stvari za sebe. Verovatno ste delili osetljive informacije o sebi sa pogrešnim ljudima. Vodite računa da ne postanete tema za razgovor drugih ljudi.

Sanjati da pijete mokraću

Želite da neke svoje emocije držite skrivenim od porodice i prijatelja. Izlaganje ovih emocija će verovatno izazvati neku neprijatnost i smanjiti vaše samopoštovanje.

Sanjati da mokraća smrdi

Ovo je znak da ste dozvolili drugim ljudima da vas tretiraju kao svoj emocionalni otirač. Oni su stekli naviku da prebacuju svoje negativne emocije na vas.

Ovo morate zaustaviti pre nego što počne da se odražava u vašim sopstvenim emocijama. Insistirajte da se prema vama u svakom trenutku postupa dostojanstveno.

Sanjati da imate mokraćnu infekciju

Ovaj san znači da imate problema da uspostavite pravu ravnotežu u životu. Ne znate koliko vremena da posvetite porodici, a koliko svom poslu.

Takođe, izgleda da imate problema da uspostavite ravnotežu između vaših materijalnih i duhovnih potreba.

Sanjati da mokrite krv

Ovaj san znači da su vaši lični odnosi u nevolji. Možda se vaša prijateljstva raspadaju jer ne koristite svoje međuljudske veštine. Takođe, može biti da neko aktivno radi iza vaših leđa kako bi narušio vaš ugled.

Sanjati da neko mokri na vas

Ovaj san vam govori da ne dozvolite da se svi istresaju na vas. Vi zaslužujete bolje. Ako nastavite da nosite negativne emocije drugih, neće proći mnogo vremena pre nego što doživite slom.

Sanjati da mokrite za uzorak za testiranje

Ovaj san znači da radite na tome da ukrotite svoje negativne emocije. Uz pravi trud, uskoro ćete stvoriti pravu ravnotežu i harmoniju u vašem životu.

Sanjati da mokrite po odeći

Vaš život izmiče kontroli i čini se da to ne shvatate. Ovaj san vas ohrabruje da povratite kontrolu tako što ćete se baviti problemima za koje se čini da vas vuku na dole. Dobar je trenutak da otkrijete i iskoristite svoje skrivene talente.

Sanjati da nosite mokraću

Ovaj san može ukazivati na to da potiskujete svoje emocije. Ovo nije dobro jer ćete u nekom trenutku puknuti.

Takođe, to može značiti da gubite vreme i energiju fokusirajući se na pogrešne stvari. Morate da promenite svoju pažnju i bavite se stvarima koje su zaista važne.

Sanjati da beba mokri

Ovo je znak da će se vaš ljubavni život proširiti. Ako ste razmišljali o veridbi, venčanju ili rođenju dece, sada je pravo vreme za to.

Sanjati da dodirujete urin dok mokrite

Ovaj san znači da morate biti spremni da se nosite sa izazovima koje vam život donosi. Konkretno, suočićete se licem u lice sa neprijatnim stavovima sa neočekivanih strana.

Sanjati mrlje od mokraće

Zadržavanje negativnih emocija će na kraju postati teret koji ćete teško nositi. Ovaj san vas upozorava da se rešite ljutnje, ogorčenosti, mržnje i ljubomore, inače će vam to uništiti život.

Sanjati da čistite mokraću

Ovo je znak da niste zadovoljni trenutnim uslovima na radnom mestu. Osećate da radite mnogo, ali uz malu nadoknadu.

Sanjati da mokrite na radnom mestu

Ovaj san znači da ste ponosni na ono što radite. Zaista, ne biste želeli da se neko petlja sa vašim izvorom sredstava za život.

Sanjati pisoare

Ovaj san vas podstiče da cenite svoje slobodno vreme. Iako imate dobre prijatelje i oni bi želeli da budu sa vama sve vreme, potrebno vam je vreme da odmorite sami i povežete se sa svojim unutrašnjim bićem.

Sanjati da mokrite na pod

Vaš izbor načina života i navika će ugroziti vaše vrednosti i uverenja. Morate da sačuvate svoja uverenja da ne biste upali u loše situacije i neuspehe.

Sanjati da neko mokri na pod

Neko blizak će napraviti problem u svom životu i nadaće se da ćete vi intervenisati. Iako će vas ovo verovatno razbesneti, preduzmite pozitivne mere da pomognete ovoj osobi da izađe iz nevolje.

Sanjati da mokrite u krevet

Ovo je pokazatelj vašeg tmurnog odnosa prema životu. Nedostaje vam motivacije jer vas je neko ubedio da ne možete mnogo postići. Ovaj san vas podstiče da preuzmete inicijativu kada je vaš život u pitanju.

Sanjati da mokrite u pantalone

Ovaj san simbolizuje da prolazite kroz fazu koju karakterišu emocionalni preokreti. Nažalost, sve ovo držite samo za sebe.

Zatvorene emocije će se u jednom trenutku sigurno osloboditi. Ako ih sada ne oslobodite, mogle bi eksplodirati u narednim danima.

Sanjati crvenu mokraću

Morate da delujete sa tačke logike i izbegavate da budete impulsivni u skoro svakom pitanju koje vam se nađe na putu.

Sanjati tamno žutu mokraću

Ovo je znak da se previše forsirate, vođeni željom da zaradite mnogo novca i postanete poznati. U redu, nije loše težiti nekim materijalnim udobnostima.

Ali, s vremena na vreme morate da zastanete da biste osluškivali svoje telo. Ovaj san sugeriše da odvojite malo vremena da se opustite i obnovite energiju.

Sanjati smeđu mokraću

Morate da se suočite sa svojim neprijateljima. Sve dok ostanete verni svojim vrednostima i principima, bićete u mogućnosti da se suprostavite svim nedaćama u vašem životu.

Sanjati plavu mokraću

Vaša vera će biti testirana u danima koji su pred vama. Ovo je znak da postanete duhovno utemeljeni.

Sanjati zelenu mokraću

Ovaj san vas podstiče da bolje vodite računa o svom zdravlju. Jedite zdraviju hranu, redovno vežbajte i idite na redovne lekarske preglede.

Sanjati belu mokraću

Vi ste na ivici da odustanete. Dogodilo se nešto što vas je uverilo da su vaši snovi neodrživi. Ovaj san sugeriše da je ovakvo razmišljanje ne samo nesrećno, već i pogrešno.

Sanjati ružičastu mokraću

Vaše veštine i talenti bi mogli da doprinesu tome da vaša zajednica bude bolje mesto za sve. Ovaj san vas poziva da svoje prirodne darove dobro iskoristite.

Sanjati narandžastu mokraću

Ako ste sanjali narandžastu mokraću, ovaj san znači da morate da vodite računa da beskrupulozni ljudi ne iskoriste vašu dobrotu.

Sanjati ljubičastu mokraću

Ovaj san vas poziva da otvorite oči za velike mogućnosti oko vas. Iskoristivši ove mogućnosti, podići ćete se na sledeći nivo rasta i razvoja.

Sanjati crnu mokraću

Neke zle osobe žele da utiču na to da promenite vaša uverenja i vrednosti. Ovaj san vas podstiče da prihvatite pozitivan način razmišljanja. Delujte sa logičke tačke gledišta u svakom trenutku.

Sanjati da krava mokri

Važno je da ohrabrite svoje podređene ili zaposlene da održavaju redovne sastanke kako bi izneli svoje pritužbe. Ovo je dobar način da se poboljša radni odnos sa njima.

Sanjati da zec mokri

Ovaj san vas upozorava da ne budete arogantni ili ponosni. Ne bi trebalo da dozvolite da vam dostignuća i uspeh koji ste napravili utiču na sposobnost rasuđivanja.

Sanjati da mačka mokri

Možete postići mnogo ako uspete da se oslobodite svojih negativnosti. Negativne energije nemaju mesta u vašem životu.

Sanjati da konj mokri

Želite da se upustite u bar jednu epsku avanturu u svom životu. Ovaj san potvrđuje da je ovo plemenita ideja i da za nju trebate štedeti.

Sanjati da pacov ili miš mokri

Ovaj san vas podstiče da krenete napred samouvereno i hrabro. Ako dozvolite strahu da upravlja vašim životom ugrozićete mnoge oblasti vašeg života.