Sanjati nameštaj – značenje i simbolika sna

Snovi o nameštaju imaju veze sa vašim mislima, osećanjima i celokupnom životnom situacijom. Kroz ovaj san, vaša podsvest želi da preduzmete akciju kako biste poboljšali svoj život.

Advertisements

Pošto nameštaj viđamo svaki dan, uobičajeno je da sanjamo o njemu. Naši snovi odražavaju našu stvarnost.

Kroz ovaj san, vaša podsvest ističe kroz šta prolazite i promene koje treba da napravite da biste poboljšali svoj život.

Advertisements

Ponekad ovaj san ukazuje na to da ste izabrali pogrešan put. Govori vam da promenite svoje metode i ponašanje ako želite da postignete svoje ciljeve i planove.

Sanjati da ste u prodavnici nameštaja

Ovaj san ukazuje na to da se vaš finansijski položaj menja. Da li se menja pozitivno ili negativno zavisi od vaših osećanja o nameštaju izloženom u prodavnici.

Advertisements

Ako vam nameštaj izgleda dobro i možete ga priuštiti, taj san je znak da će se vaše finansije poboljšati. Dobićete priliku da unapredite svoj finansijski položaj.

Ako je nameštaj u snu bio preskup, to znači da nećete moći da priuštite neke stvari svojom sadašnjom zaradom.

Sanjati da čistite nameštaj

Dosadila vam je dnevna rutina. To ubija vašu kreativnost i polako vam oduzima radost. Ovaj san vas podstiče da istražite nove oblasti svog života.

Ako vas ono za čim težite ne čini srećnim, nemojte se ustručavati da pokušate nešto drugo.

Sanjati da kupite nameštaj

Ovaj san je znak da vam nedostaje ljubav i toplina koju vam samo romantični partner može pružiti. Želite da budete sa nekim ko vas razume.

Advertisements

Taj san traži od vas da se dobro pozicionirate kako biste pronašli ljubav ako ste još uvek slobodni. Ako ste u braku ili vezi, ovaj san ukazuje na ulivanje sveže energije u vaš ljubavni život.

Sanjati da prodate nameštaj

Ovaj san znači da ste veoma ubedljivi. To sugeriše da biste trebali da koristite ovu veštinu u borbi za humanitarne svrhe.

U vašem srcu je da pomognete drugima da vode bolji, udobniji život. Čak i ako je ovo jedini cilj koji odlučite da sledite do kraja života, to je dovoljno.

Sanjati da vam neko pokloni nameštaj

Zaista se trudite da svoju porodicu dobro organizujete. Znate da uspeh favorizuje red, i želite da vaša porodica ovo vidi. Koliko će ovaj zadatak postati lak ili težak zavisi od vašeg prethodnog odnosa sa njima.

Ne zaboravite da uključite svoju porodicu na svakom koraku. Pustite ih da učestvuju u procesu transformacije kroz koji želite da ih provedete.

Advertisements

Sanjati da vam nameštaj nestane

Neko planira da vas iskoristi. Moguće je da ste nekome poverili odgovornost o brizi o nekim vašim poslovima jer ste previše zauzeti nečim drugim.

Umesto da održe svoj deo dogovora, oni će vas izneveriti i verovatno vam napraviti problem. Držite oči otvorene za takve skrivene neprijatelje.

Sanjati da menjate stari nameštaj

Ovaj san simbolizuje promenu u vezi. Možda je vaša veza postala neodrživa i videli ste potrebu da nastavite dalje.

Taj san simbolizuje da ćete da napustite svoju devojku ili dečka i naći nekog novog. Ovo je sasvim u redu jer zaslužujete da budete srećni.

Sanjati da nekome poklonite nameštaj

Ovaj san ukazuje na to da pomažete nekome da započne život iznova. Može biti da je ova osoba mnogo propatila. Imala je jedan neuspeh za drugim i brzo je izgubila nadu u smisao života.

Advertisements

Taj san znači da postoji nešto što možete učiniti da toj osobi život učinite ugodnijim.

Sanjati bezvredan nameštaj

Ovaj san simbolizuje da ste dozvolili bolu, razočarenju i povredi iz vaše prošlosti da vladaju vašim trenutnim životom.

Sebe doživljavate kao neuspeh i verujete da ništa dobro ne može izaći iz vašeg života. Taj san ukazuje na potrebu da promenite svoj način razmišljanja.

Morate pokušati da vidite sebe u pozitivnom svetlu. Ovo je jedini način na koji će život imati bilo kakvo značenje za vas.

Sanjati da preuređujete nameštaj

Verovatno se plašite iseljenja iz svog neposrednog okruženja. Ovaj san vas podstiče da izađete iz svoje zone komfora i otkrijete šta vam svet sprema.

Advertisements

Shvatićete da ste propustili mnoge prilike da pokrenete svoj život napred. Ali, bolje ikad nego nikad. Još uvek možete da stignete ako radite dovoljno.

Sanjati svoj nameštaj u nečijem domu

Ovaj san vam govori da je nekim bliskim ljudima potrebna vaša pomoć. Želeli bi da ih saslušate kako biste ih izvukli iz problema koji se ponavljaju u njihovim životima.

Iskoristite priliku, jer možete biti jako dobri u ovome.

Sanjati stari nameštaj

Dozvolili ste starim energijama da se uvuku u vaš život, a one su oduzele radost i entuzijazam iz vašeg života.

Ovaj san ukazuje na to da prolazite kroz život bez ikakve energije. Ne radite stvari zato što vas čine srećnim, već zato što moraju da se urade.

Advertisements

Taj san je znak da preduzmete akciju kako biste obnovili svoj život. Istražite nove načine da svoj život učinite uzbudljivijim.

Sanjati da vam skupocen nameštaj nestane

Ovaj san znači da ćete pretrpeti lični gubitak u narednim danima. Ovaj gubitak će uticati na vaše finansije ili ljubavnu vezu.

Taj san sugeriše da možete preduzeti mere kako bi ublažili ova dešavanja. Čuvajte svoje resurse i međuljudske odnose najbolje što znate.

Sanjati pokvaren nameštaj

Vaša finansijska sigurnost je ugrožena. Morate staviti svoje finansije u prioritete kako na vas ne bi negativno uticale promene na finansijskim tržištima.

Da biste to postigli, možda ćete morati da radite sa drugim profesionalcima. Ovaj san vas podstiče da postignete svoje ciljeve kroz saradnju sa drugima.

Advertisements

Sanjati težak nameštaj

Stvari će biti teže nego što se očekivalo u danima koji su pred vama. Moraćete da upotrebite više svojih materijalnih i intelektualnih resursa da biste postigli svoje kratkoročne ciljeve.

Ovaj san vas podseća da budete hrabri i samouvereni u suočavanju sa problemima. Ne dozvolite da bilo kakve poteškoće stoje na vašem putu ka napretku.

Sanjati da polupate svoj nameštaj

Neke oblasti vašeg života ne funkcionišu optimalno. Previše ste pažnje posvetili nekim oblastima, a u tom procesu ste zanemarili neke druge koje su jednako važne.

Da biste se osećali dobro i bili zadovoljni sobom, trebalo bi da posvetite više vremena oblastima koje zaostaju.

Sanjati da ste iznajmili nameštaj

Ne plašite se da tražite pomoć koja vam je potrebna da pomerite svoj život nabolje. Ovo je veliki plus za vas, s obzirom na to da ste okruženi ljudima koji žele da vide kako se razvijate i napredujete.

Advertisements

Ovaj san takođe traži od vas da ne odustanete na prvi znak teškoće. Morate biti neumoljivi u potrazi za napretkom i izvrsnošću.

Sanjati dečji nameštaj

Nadate se da će se vaša porodica uskoro proširiti. Ovo je još važnije ako je član vaše porodice u drugom stanju.

Međutim, ako ste slobodni i bebe nema ni na vidiku, ovaj san simbolizuje da žudite za tim da budete voljeni i negovani.

Sanjati lep nameštaj

Imate moć da svoje okruženje učinite bezbednim za sve. Ovaj san simbolizuje rast i napredak ako ste voljni da stvorite prave uslove za miran suživot sa svojim susedima.

Takođe, taj san traži od vas da iskoristite svoje veštine i talente kako biste pomogli svojoj porodici da se izvuče iz teškog perioda kroz koji trenutno prolazi.

Advertisements

Sanjati moderan nameštaj

Konačno ste videli potrebu da napustite staro da biste stvorili prostor za novo. Ovaj san vas podstiče da se oslobodite svakog prtljaga iz prošlosti.

Neke energije iz vaše prošlosti nemaju mesta u vašem sadašnjem životu. One će vas samo usporiti dok se krećete ka budućnosti koju zamišljate za sebe i svoje voljene.

Taj san vas takođe podstiče da imate pozitivan način razmišljanja u svemu što radite.

Sanjati lagan nameštaj

Ovaj san ukazuje na to da ste dovoljno prilagodljivi da se uklopite u bilo koju situaciju. Ovo je vaša velika prednost jer ćete se susresti sa mnogim promenama.

Moći ćete da shvatite prilike koje vam dolaze bez velikog gubljenja vremena ili tempa. Vaša prilagodljivost i mobilnost su osobine na koje uvek treba da se oslonite kad god se osećate zarobljeno ili bespomoćno.

Advertisements

Sanjati da zapalite nameštaj

Niste dali puni izraz svojim mislima i osećanjima iz straha od javnog ismevanja. Ovo stvara potencijalno eksplozivnu situaciju u vašem životu.

Što više držite svoje emocije skrivenim, to će one biti opasnije. One će eksplodirati kada se najmanje nadate, a vi možete izgubiti sve što ste godinama gradili.

Ovaj san vas poziva da budete dovoljno hrabri da kažete šta mislite kad god je to potrebno. Takođe, potražite bezbedne načine da iskažete svoja osećanja.

Advertisements
Advertisements