Sanjati narandžu – značenje i simbolika sna

San o narandži vas podstiče da date sve od sebe u svakom zadatku koji morate da izvršite. Ovaj san znači da trebate da budete produktivni u svojoj zajednici.

Advertisements

Taj san vas podseća da imate sve što je potrebno da učinite život boljim sebi i drugima. To vam govori da nastavite da gurate jače. Ne odustajte čak ni kada vam bude teško. Uspeh je iza ugla.

Ovaj san takođe može biti znak da će se vaše nade, snovi i želje uskoro ostvariti. To vas podstiče da ostvarite svoje ciljeve i snove. Budite odlučni u ostvarivanju svojih ambicija.

Advertisements

San o narandži simbolizuje rast i prosperitet. Važno je da povežete ovaj san sa svojom situacijom i okolnostima. Shvatićete da vas taj san podstiče da odbacite svoje brige i ostvarite život kakav želite.

Sanjati da jedete narandže

Zadovoljni ste putanjom kojom je vaš život krenuo. U potpunosti ste u kontaktu sa svojim snagama i slabostima. Vi tačno znate kako da se brinete o svojim potrebama.

Advertisements

Ovaj san simbolizuje vaše zadovoljstvo naporima koje ulažete da poboljšate svoj život. Taj san takođe znači da će se vaš ljubavni život proširiti. Upoznaćete nekoga ako ste slobodni.

Sanjati da držite narandže

Ovaj san znači da ste uspeli da kontrolišete divlje aspekte svojih emocija. Verovatno ćete imati ovaj san nakon borbe sa emocionalnim previranjima.

U budućnosti ćete doživeti mir. Taj san vas poziva da iskoristite vreme da svoj život podignete na veće visine.

Sanjati da vidite narandžu

Ovaj san vas podseća da vodite računa o svom zdravlju. Vaše telo je vaša najvažnija imovina na ovom svetu. Nemojte to zanemariti.

Sanjati da nekome poklonite narandžu

Ponudićete nekome spasonosno rešenje. Ova osoba će vam prići sa pričom o bolu i jadu, a vi ćete joj pomoći da se izbori sa svojom situacijom. Ovaj san simbolizuje vašu ljubaznost i saosećanje.

Advertisements

Sanjati da delite narandže sa drugima

Ovaj san ukazuje na nove početke i uspeh, posebno nakon što ste se već neko vreme borili sa poteškoćama i neizvesnošću.

Sanjati da ste kupili narandže

Ono što se ranije činilo nemogućim će početi da ide u vašu korist. Doživećete napredak u svojim ličnim i profesionalnim angažmanima. Ovaj san traži od vas da se pripremite za neočekivani finansijski prihod.

Sanjati da vam neko pokloni narandžu

Ovaj san simbolizuje vaš optimistički stav. Verujete da će vam stvari uspeti uprkos poteškoćama kroz koje prolazite. Imate apsolutnu veru i poverenje u svoje veštine i sposobnosti.

Ipak, taj san vas podseća da je vera bez dela mrtva. Morate upariti svoje pozitivne misli sa pozitivnim akcijama.

Sanjati da prodajete narandže

Ovaj san je znak da pokušavate da sarađujete sa progresivnim pojedincima. Uskoro ćete moći da pokrijete više stvari u ostvarivanju svojih ambicija.

Advertisements

Istovremeno, taj san ukazuje na infuziju sveže energije. Neko ili božanska sila vas inspiriše da oslobodite svoj puni potencijal. Možda ovo nećete u potpunosti ceniti dok ne prođete kroz proces čišćenja i lečenja.

Sanjati lepe i sočne narandže

Ovaj san vas ohrabruje da se fokusirate na svoje ciljeve i snove. Važno je da svoje sposobnosti uskladite sa relevantnim zadacima.

Bavite se stvarima koje će dodati vrednost vašem životu i izbegavajte aktivnosti koje će vam isisati energiju.

Sanjati da gulite narandže

Shvatili ste potrebu da odbacite svoj ego i ponos zarad svog napretka. Sada imate više slobode da odgovorite na svoje emocionalne potrebe.

Ovaj san vas poziva da pružite ruku i iskupite se onima kojima ste naneli nepravdu u prošlosti. Oživite svoj odnos sa porodicom, prijateljima i voljenima.

Advertisements

Sanjati da ne možete da uberete narandžu

Ovaj san otkriva vaše duboko ukorenjene probleme poverenja. Ne možete da uspostavite smislene odnose sa drugim osobama jer se prema svima odnosite sumnjičavo.

Sanjati da jedete koru narandže

Ovaj san simbolizuje da žalite što ste izgovorili određene reči protiv svog partnera. Iako ste to uradili u trenutku, znate da su vaši komentari bili nepoželjni. Taj san vas poziva da tražite oprost od vašeg partnera.

Sanjati crvenu narandžu

Vaš loš stav radi protiv vas. Ovaj san vas poziva da promenite svoj stav zbog  jasnije vizije svoje destinacije. Izbegavajte da osuđujete ljude na osnovu postojećih predrasuda.

Sanjati mandarinu

Ovaj san vas poziva da budete dovoljno jaki i da se spremite za teške trenutke. To će zahtevati da iskoristite svoje skrivene veštine i darove.

Dobra vest je da kada otkrijete svoje skrivene sposobnosti, svaki izazov će postati lakše rešiti.

Advertisements

Sanjati da sadite narandže

Ovaj san je znak da ste stekli popularnost u svojoj zajednici. Vaša pouzdanost i verodostojnost su vam doneli veliku pažnju.

Nije ni čudo što mnogi vaši prijatelji i kolege traže od vas savet. Osećaj koji dobijete od ovoga je jedna od najvećih nagrada koje možete dobiti.

Sanjati da se gušite narandžom

Sa negativnim raspoloženjem, postaje vam teško ostvariti svoje ciljeve i snove. Ovaj san vas poziva da se oslobodite samoporažavajućih stavova.

Verujte u sebe i fokusirajte se više na mogućnosti u svom životu, a ne na nemogućnosti.

Sanjati da cedite narandže

Proći ćete kroz period bola i patnje dok ne pronađete svoje pravo ja. Što pre dođete u kontakt sa svojom svrhom u ovom životu, to bolje.

Advertisements

Ovaj san vas podstiče da sa strašću sledite svoje ciljeve. Jednom kada uradite ono što bi trebalo da radite do kraja života, ne dozvolite da vas bilo šta sputava.

Sanjati da vaš partner sadi narandže

Ovaj san znači da je vaša ljubav krenula u pravom smeru. I vi i vaš partner ste posvećeni stvaranju jake i zdrave veze. Shvatate da da biste to postigli, morate da se žrtvujete i pravite kompromise.

Sanjati sveže ubrane narandže

Ovaj san simbolizuje lepa vremena koja su pred vama. Podstiče vas da održite svoj trenutni put. Iako ovo možda ne primećujete, sve što radite ide ka stvaranju dobre budućnosti za vas i vaše najmilije.

Sanjati narandžu na stolu

Dobićete prijatne vesti o vašim projektima. Ako ste napravili neke značajne investicije, pripremite se da primite veliku zaradu. Moći ćete sa poverenjem da planirate sledeću fazu svog života.

Sanjati da sečete narandže

Ovaj san simbolizuje da vaša prijateljstva mogu patiti ako se ne neguju. Taj san vas podstiče da odvojite vreme za svoje prijatelje i voljene.

Advertisements

Potrudite se da s vremena na vreme izađete sa prijateljima. Na kraju krajeva, život se ne vrti samo oko posla. Morate malo i da se zabavite

Sanjati da obrezujete stabla narandži

Ovaj san vas poziva da uskladite svoje planove sa svojim ciljevima i snovima. Da li znate šta je vaša svrha na ovom svetu? Ovo bi trebalo da bude vaš osnovni posao u svemu što radite.

Istovremeno, taj san vam govori da vodite računa o svojoj porodici i voljenim osobama. Dobra vest je da će sve što uradite za svoju porodicu uroditi plodom.

Sanjati da bacate narandže

Ovaj san ukazuje na profesionalni rast. Uskoro ćete dobiti unapređenje i povećanje plate. Taj san ukazuje na dobar posao koji ste obavljali. Učinili ste mnogo ljudi srećnim.

Sanjati da sečete drvo narandže

Izazovi sa kojima se u poslednje vreme susrećete ste sami izazvali. Više ne verujete u svoju sposobnost da rešavate probleme i dozvolili ste da vas problemi savladaju.

Advertisements

Nepravedni ste prema sebi s obzirom da imate resurse da se nosite sa ovim problemima. Osim ako ponovo ne preuzmete kontrolu nad svojim životom, stvari će vam biti sve teže.

Sanjati da pijete sok od narandže

Ovaj san vas podstiče da slušate svoju intuiciju. To će vas voditi da donesete ispravne odluke u vezi sa svojim životom.

Na primer, vaša intuicija vas podstiče da prihvatite pozitivan način razmišljanja. Ovo je najefikasniji način upravljanja svojim životom.

Advertisements
Advertisements