Sanjati pokojne roditelje – značenje i simbolika sna

San o pokojnim roditeljima može imati pozitivno ili negativno značenje. Sve zavisi od toga šta vaši pokojni roditelji govore ili rade u snu i kako se osećate zbog ovog sna.

Ovaj san simbolizuje mnoge važne aspekte vašeg života. U zavisnosti od konteksta, to će se doticati vašeg zdravlja, porodice, odnosa i profesionalnih angažmana.

Takođe može da ukazuje na vaše emocionalno i duhovno zdravlje. Ovaj san može imati veliku težinu, posebno ako prolazite kroz težak period u svom životu.

Sanjati pokojne roditelje pokazuje da su vam potrebni saveti i uputstva. To takođe može ukazivati na to da tugujete zbog nekog gubitka u svom životu.

Ovaj san može imati nekoliko značenja u zavisnosti od toga kroz šta prolazite u svom životu. Može da vas upozori, savetuje, ukori i da vas obavesti o dobrim vremenima koja su pred vama.

Sanjati da razgovarate sa pokojnim roditeljima

Iako ste okruženi sa mnogo ljudi, to nije dovoljno. Vaša podsvest vas vodi da tražite nove veze. Baš kao što su vam roditelji bili prvi prijatelji, morate stvoriti prijatelje kojima je zaista stalo do vas.

Sanjati da vas pokojni roditelji drže za ruke

Verovatno prolazite kroz teška vremena i čeznete za ljubavlju, brigom i podrškom koju su vam roditelji pružili.

Ovaj san vas podstiče da posegnete. Postoji neko blizak vama kome možete verovati da će vam pružiti pomoć koja vam je potrebna.

Sanjati da pokojni roditelji viču na vas

Ovo je znak vašeg nagomilanog besa, ogorčenosti i drugih negativnih emocija. Nešto ili neko vas ljuti i zbog toga se ne fokusirate na svoj život. Vreme je da se pozabavite ovim emocionalnim previranjima.

Sanjati da pokojni roditelji lete

Vaši roditelji su imali puno vere u vas pre nego što su umrli. Umrli su u miru znajući da ćete dobro iskoristiti sve vrednosti i vrline koje su vam bile usađene. Ovaj san vas podseća da ih ne izneverite.

Sanjati da vam pokojni roditelji daju novac

Iako ste u nekoj finansijskoj kolotečini, znate da će sve biti u redu. Ovaj san vas uverava da će stvari ići u vašu korist i da ćete moći da rešite probleme sa kojima se suočavate.

Sanjati da se igrate sa pokojnim roditeljima

Imate goruću želju da izrazite svoje unutrašnje dete. Ovaj san vam govori da je u redu s vremena na vreme imati opušten, bezbrižan stav.

Ne dozvolite da vas briga o životu preoptereti. Odvojite vreme da se malo opustite i zabavite.

Sanjati da vam pokojni roditelji daju savete

Osećate se preplavljenim izazovima kroz koje prolazite. Ovo je pogoršano percepcijom da ne možete da pronađete pravi savet ili uputstva.

To takođe može značiti da se sećate čvrstih saveta koje su vam roditelji davali.

Sanjati da vas pokojni roditelji progone

U poslednje vreme ste se umešali u stvari koje će vam uništiti život. Ovaj san vas poziva da se odreknete loših navika i štetnog načina života. Takođe morate da pazite na vrstu prijatelja koje uvodite u svoj život.

Sanjati da se pokojni roditelji smeju

Ovo su dobre vesti, jer ćete uskoro osetiti radost, mir i sreću. Ući ćete u period u kojem će stvari ići dobro u svim aspektima vašeg života.

Sanjati pokojne roditelje u svojoj kući

Ovaj san skreće pažnju na savete i uputstva koje ste dobili od svojih roditelja dok su bili živi. Usadili su vam važne vrednosti na koje se možete osloniti da biste donosili mudre odluke o svojoj budućnosti.

Sanjati pokojne roditelje na groblju

Radite stvari zbog kojih se osećate krivim jer su u suprotnosti sa učenjem vaših roditelja. Ovaj san ukazuje na to da lutate svojim mislima i ponašanjem.

Vreme je da preokrenete svoj život i uradite stvari koje bi vaši roditelji odobrili.

Sanjati da ljubite ili grlite pokojne roditelje

Neke stvari koje se dešavaju u vašem životu zabrinjavaju vas i čini se da ne znate kome da se obratite za pomoć. Tražite utehu od nekoga ko može da vam pomogne da ostvarite svoje snove.

Sanjati da pokojni roditelji plaču

Vaši roditelji su neočekivano otišli, a možda postoje stvari koje su želeli da urade sa vama pre svoje smrti. Ovaj san je pokazatelj nedovršenih projekata i zadataka. Šta mislite da treba da uradite sa ovim?

Sanjati da vas pokojni roditelji napadaju

Neko kome verujete i kome se ugledate želi da vam naudi. Iako očekujete da vas ova osoba voli, možda će vas na ovaj ili onaj način iskoristiti. Ovaj san vas ohrabruje da budete na oprezu u svakom trenutku.

Sanjati da pokojni roditelji ponovo umiru

I dalje vas proganja bol zbog gubitka roditelja. Niste prevazišli tugu zbog ovog gubitka i ovo vam smeta u ostvarivanju ciljeva i planova.

Ovaj san od vas traži da prihvatite stvarnost kako biste mogli da nastavite dalje. Koliko god da je bolno, morate se potruditi i nastaviti dalje.

Sanjati da vas pokojni roditelji dozivaju

Strah, briga i anksioznost su se uvukli u vaš život. Ovi strahovi guše vaš rast i napredak i morate nešto da preduzmete u vezi sa njima.

Sanjati da se vaši pokojni roditelji pokušavaju pomiriti

Vaši pokojni roditelji ne bi želeli da budete u sukobu sa svojom braćom i sestrama i bilo kim drugim u vašem životu. Ovaj san vas poziva da popravite odnose u vašem životu, pogotovo ako ste pogrešili prema nekome.

Sanjati da su pokojni roditelji bolesni

Gubitak roditelja vas je teško pogodio i vaš um se nije u potpunosti oporavio nakon njihove smrti. Stalno patite zbog gubitka svojih roditelja.

To takođe može značiti da je vaše ponašanje dovelo vašu porodicu, odnose i posao u klimav položaj.

Sanjati da se pokojni roditelji igraju sa vašom decom

Vreme i resursi koje provodite van kuće stvaraju pritisak na vašu porodicu. Ovaj san vas podstiče da posvetite više vremena i pažnje svom partneru i deci.

Oni su vam potrebniji više nego što su vam potrebni vaš posao i drugi društveni angažmani. Budite tu za njih kada ste im potrebni.

Sanjati pokojne roditelje sa bebom

Ovaj san vas poziva da otkrijete svoje skrivene veštine i talente. Ovo je znak da ne radite dovoljno sa svojim skrivenim darovima. Izazovite sebe da svakog novog dana budete bolji i efikasniji.

Sanjati da se plašite svojih pokojnih roditelja

Plašite se onoga u šta se u poslednje vreme upuštate. Iako vam možda te aktivnosti donose novac, duboko u sebi znate da ne radite pravu stvar.

Ovaj osećaj krivice će nastaviti da grize vašu savest sve dok ne počnete da radite nešto bolje.

Sanjati da vas pokojni roditelji zovu kući

Ako ste se iselili iz roditeljske kuće i sanjate ovaj san, to znači da vam je potreban neko da se brine o vama.

Čini se da ne možete dobiti adekvatnu podršku od osoba oko sebe. Vaša podsvest vas gura da tražite nove saveze i partnerstva.

Sanjati da jedete sa pokojnim roditeljima

Nedostaju vam briga, ljubav i nega koju su vam roditelji nekada pružali. Duboko u sebi osećate da ih nikada niste ni imali dovoljno, i želite da su vaši pokojni roditelji sa vama da podelite vaš život sa njima.

Sanjati da pokojni roditelji pevaju i plešu

Pripremite se za dobre vesti, jer će vam se u životu dogoditi nešto sjajno. Ovaj san najavljuje sezonu izobilja za vas i vaše najmilije.

Iako trenutno možda ne izgleda tako, stvari će se promeniti na bolje. Držite se svoje vere.

Sanjati da se pokojni roditelji pretvore u neke druge ljude

Imate čežnju da vidite svoje roditelje i da sa njima ponovo proživite neka od svojih uspomena. Ovo nije moguće, tako da ćete verovatno morati da uspostavite odnos pun ljubavi i poverenja sa nekim drugim.

Sanjati pokojne roditelje u raju

Vaša podsvest želi da vas uveri da su vaši roditelji na dobrom mestu. To znači da ne treba da brinete nepotrebno o njihovom odlasku – dozvolite im da počivaju u miru.

Sanjati pokojne roditelje u paklu

To ne znači da su vaši roditelji zapravo u paklu. To znači da su u trenutku smrti ostavili neke nedovršene projekte.

Verovatno su im ovi projekti bili veoma dragi. Bilo bi dobro da završite ove projekte ako ste u mogućnosti.

Sanjati da se pokojni roditelji bore sa divljim životinjama

Neki delovi vašeg ličnog i profesionalnog života suočiće se sa protivljenjem nekoga ili nekih ljudi kojima verujete. Pazite na dvolične prijatelje i poznanike.

Sanjati da se dopisujete sa pokojnim roditeljima

Ako ste sanjali da se dopisujete sa svojim pokojnim roditeljima, na primer na društvenim mrežama, taj san ukazuje na to da su vam potrebni saveti i smernice.

Verovatno ste na raskrsnici i mislite da su vam roditelji jedini koji mogu pomoći. Na kraju krajeva, oni su bili najbolji izvor podrške u prošlosti.

Sanjati da se pokojni roditelji vraćaju u život

Promenili ste svoje načine i odlučili ste da radite stvari na koje bi vaši roditelji bili ponosni. Ovaj san vas ohrabruje da zadržite svoj novi način života. Vaši napori će privući rezultate koje želite da vidite u svom životu.

Sanjati pokojne roditelje u automobilu

Ovaj san simbolizuje vašu želju da napredujete u ličnom i profesionalnom životu.

Osećate da je vaš život predugo stagnirao i morate nešto da uradite da biste ga brzo pokrenuli u pravom smeru. Potražite u sebi inspiraciju da to postignete.

Sanjati da se pokojni roditelji svađaju

Postoji hitna potreba da stvorite ravnotežu i harmoniju u svom životu. Čini se da različite faze vašeg života nisu sinhronizovane. Ovo će ugroziti vaš rast i napredak – osim ako hitno ne učinite nešto po tom pitanju.