Sanjati aferu (prevaru) – značenje i simbolika sna

Da biste dešifrovali značenje ovog sna, morate ga povezati sa onim kroz šta prolazite. Na primer, da li ste zadovoljni svojim trenutnim partnerom? Ili vas neko drugi privlači?

Advertisements

Obratite posebnu pažnju na detalje ili osobe koje ste videli u snu da biste razumeli šta to tačno znači.

Ovaj san bi mogao značiti da prolazite kroz neke probleme u vezi u stvarnom životu. Taj san ukazuje na skrivene probleme u vašoj seksualnosti.

Advertisements

Možda nešto ne ide kako treba i vaša podsvest pokušava da vas natera da preduzmete akciju pre nego što stvari potpuno izmaknu kontroli.

Ovaj san takođe može biti upozorenje da vaš partner nije iskren prema vama. To takođe može biti znak da vaša veza može propasti zbog neverstva.

Advertisements

Ovakvi snovi takođe otkrivaju vaš strah od okolnosti kroz koje prolazite u različitim oblastima vašeg života.

Sanjati da imate aferu

Ovaj san sugeriše da vas privlači neko koga ste nedavno upoznali na radnom mestu ili u svojim društvenim interakcijama.

Taj san takođe može ukazivati na to da se plašite da napravite prvi korak da ovoj osobi kažete svoja osećanja.

Iako ste zainteresovani za ovu osobu, plašite se da bi vas druženje sa njom moglo naterati da žrtvujete važan deo svog života.

Advertisements

Sanjati da napuštate partnera zbog prevare

Ovaj san vas poziva da preduzmete akciju kako biste rešili probleme u vašem ljubavnom životu.

Verovatno ste bili previše zauzeti drugim stvarima, zaboravljajući da se pozabavite malim problemima koje se stalno pojavljuju u vašoj vezi.

Ako se ne koncentrišete na svog partnera, možete stvoriti problem koji će biti prevelik da bi se rešio. Preduzmite mere da rešite probleme pre nego što izmaknu kontroli.

Sanjati da imate aferu sa bivšim partnerom

Ovaj san znači da žalite zbog nečega što ste uradili sa bivšim partnerom. Čini se da vas uticaj vašeg odnosa sa ovom osobom proganja do danas.

Verovatno postoje neka ozbiljna, nerešena pitanja sa tim odnosu. Taj san sugeriše da morate brzo da preduzmete akciju da biste ispravili stvari.

Advertisements

Ne biste želeli da se negativna energija iz prošlosti petlja sa vašim trenutnim ljubavnim životom.

Sanjati da vas partner vara

Neko od vaših bližnjih je u poslednje vreme počeo da se ponaša čudno, a vi niste sigurni koje su njegove namere. Ovaj san traži od vas da pažljivo pratite korake ove osobe. Moguće je da planira da vas izda.

Ako je potrebno, ozbiljno razgovarajte sa ovom osobom o njenoj nedavnoj promeni i utvrdite da li je još uvek vredna da bude pored vas.

Sanjati da vas partner podržava da imate aferu

U ovom snu imate blagoslov svog partnera da imate aferu sa nekim drugim. Ovaj san sugeriše da krivite svog partnera za neuspehe u vašoj vezi.

Osećate da sve žrtve i kompromisi koje ste pravili nisu prepoznati. Ovo je dobar trenutak da sednete sa svojim partnerom i porazgovarate o svim što vas muči.

Advertisements

Sanjati da skrivate svoju aferu

Ovaj san ukazuje na to da ćete se naći u otvorenoj vezi. Iako ćete se uskoro povezati sa nekim, nikada je nećete zaista imati. Morate biti zadovoljni da dozvolite ovoj osobi da dolazi i odlazi kako želi.

Taj san želi da na vreme odlučite da li je to nešto što biste želeli. Ako jeste, dobro. Ako nije, preduzmite neke mere kako biste izbegli da budete upleteni u to.

Sanjati da varate voljenu osobu sa prostitutkom

Osećate da nemate budućnost sa voljenom osobom. Iako je volite i vaša veza izgleda sjajno na površini, određene stvari onemogućavaju da imate dugoročnu vezu.

Takođe može biti da ste umešani u nelegitimni poslovni odnos. Istina je da u ovom partnerstvu možete uživati samo dok traje. Ima rok trajanja, a vreme obračuna je blizu.

Sanjati da razotkrijete nečiju aferu

Ovaj san ukazuje na vašu spremnost da pomognete nekome da prođe kroz posebno tešku fazu svog života.

Advertisements

Pomoći ćete ovoj osobi da razmisli o mogućnostima koje ima u rešavanju problema sa kojima se suočava.

Bićete pozvani da spasite prijatelja u finansijskoj kolotečini. Možda ćete morati da upotrebite deo svog novca da ih spasete. Alternativno, moraćete da im pomognete da organizuju sopstvene finansije.

Sanjati da vaš partner krije aferu

Osoba koju volite će vam reći tajnu i zamoliti vas da je zaštitite. Verovatno je ta osoba uradila nešto loše i krivica opterećuje njenu savest.

Bićete testirani na svoju sposobnost da čuvate tajne. Kako zaštititi blisku osobu, a da ne upadne u dalje nevolje?

Sanjati da imate aferu sa osobom u braku

Osećate bol prošlih veza. Čini se da ste pravili niz grešaka kada je u pitanju izbor partnera. Želeli biste da stvari uradite kako treba da biste mogli da uživate u srećnom životu u braku.

Advertisements

Još nije kasno da ovo shvatite. Poverite se prijatelju od poverenja ili stručnjaku za odnose kako biste rešili šta vas muči na najbolji način.

Sanjati da vas partner ostavlja zbog afere

Prolazite kroz lošu fazu sa svojim partnerom. Verovatno ste se u poslednje vreme mnogo svađali zbog problema sa poverenjem. Ovaj san vas upozorava.

Postoji nešto što možete učiniti da zaustavite eskalaciju ove situacije u vašoj vezi. Preduzmite pozitivnu akciju da popravite probleme u svom ljubavnom životu.

Sanjati da neko drugi ima aferu

Ovaj san je znak da se osećate neprikladno među svojim poznanicima. Moguće je da su postigli određene stvari zbog kojih imate osećaj da zaostajete.

Na primer, svi vaši prijatelji su ili venčani ili vereni dok vi niste. Ili, može biti da su svi vaši bivši školski drugovi dobili poslove iz snova dok se vi još mučite.

Advertisements

Taj san vas podstiče da razmislite o načinima na koje možete poboljšati svoju situaciju.

Sanjati da je vaša afera razotkrivena

Imate grižu savesti zbog nečega što ste uradili. Iako ste pokušavali da pobegnete od svoje prošlosti, polako vam postaje jasno da je zaista ne možete da se oslobodite. Morate da se iskupite za svoje greške.

Sanjati da imate aferu sa osobom istog pola

Ovaj san ukazuje na to da ćete biti u jedinstvenoj poziciji da pomognete osobi istog pola. Verovatno vam je draga ova osoba i ona zauzima značajan deo vaših misli.

Taj san takođe može značiti da volite da se družite sa tom osobom i uživate da delite lepe trenutke sa njom.

Sanjati da prekinete aferu

Osećate se izdanim od strane nekoga koga volite i kome verujete. Možda ćete morati da prekinete vezu sa ovom osobom da biste izbegli dalje povrede.

Advertisements

Ovo će biti teška situacija, posebno ako vam se sviđa ova osoba. Ovaj san vas podseća da vaša sreća treba da bude na prvom mestu.

Sanjati da imate aferu sa slavnom osobom

Gajite snove da budete slavna ili javna ličnost, ali nešto vam stoji na putu. Moguće je da niste sigurni u svoj imidž u javnosti.

Ovaj san takođe sugeriše da se plašite da će neke od vaših tajni ugroziti vaš društveni status ako izađu na videlo. Spremni ste da uložite mnogo da ih zaštitite.

Sanjati da otkrijete nečiju aferu

Ovaj san vas upozorava da izbegavate da se previše mešate u poslove drugih ljudi. Vaša radoznalost o tome šta oni rade sa svojim životima verovatno će vas dovesti u nevolju.

Neka svako živi svoj život kako misli da treba, na kraju krajeva, imate dovoljno svojih problema da se nosite sa njima!

Advertisements

Sanjati da imate aferu sa nepoznatom osobom

Postoji velika šansa da ćete upoznati neke moćne ljude u danima koji dolaze. Ovaj san vas upozorava da se pripremite da iskoristite ovaj susret.

Ovo je dobar trenutak da usavršite svoje diplomatske i pregovaračke veštine. Uskoro ćete ih morati dobro iskoristiti.

Sanjati da vaš partner prekine aferu

Ovaj san je znak da bliska osoba prolazi kroz tešku fazu u svom životu, i dobro bi joj došla vaša podrška. Možda se neće otvoriti o ovome zbog intimne prirode pitanja sa kojim se mora boriti.

Taj san traži od vas da pružite ruku bliskim osobama, saznajte kako su vaši bliski prijatelji. Uskoro ćete otkriti kome je potrebna vaša pomoć.

Sanjati da imate aferu sa svojim šefom

Ovaj san ukazuje na to da provodite previše vremena na poslu na štetu ličnog i društvenog života. Morate ispravno postaviti svoje prioritete stvaranjem prave ravnoteže između života i posla.

Advertisements

Odvojite vreme da budete sa svojim voljenim osobama. Taj san vas podstiče da se češće družite sa svojim partnerom, decom, roditeljima i prijateljima.

Sanjati da pomažete svom partneru da ima aferu

Volite i poštujte svog partnera jer je spreman da se potrudi za vas. Vaš partner je spreman da žrtvuje mnogo za vaš uspeh.

Ovo je vrsta osobe koju biste želeli da imate pored sebe do kraja života. Ipak, pazite da ne iskoristite njihovu dobroćudnost.

Sanjati da imate aferu sa prijateljem

Neko vama blizak je spreman da vam pruži rame na koje ćete se osloniti u teškim vremenima. Ovaj san traži od vas da ne patite u tišini.

Bliski prijatelj je spreman da vam pomogne da rešite probleme koji vam izazivaju besane noći. Malo je verovatno da će vas ova osoba izdati ili povrediti.

Advertisements

Čuvaće vaše tajne i štitiće vas od bilo koga ko želi da iskoristi vašu situaciju.

Sanjati da vaš otac ili majka ima aferu

Problemi koji vas muče nisu od juče. Nosili ste ih sa sobom od detinjstva, a verovatno potiču od vaših roditelja i kućnog okruženja.

Ovaj san sugeriše da da biste krenuli napred, morate da se nosite sa izvorom svog besa, ogorčenosti i ljubomore.

Advertisements
Advertisements