Sanjati raskid – značenje i simbolika sna

San o raskidu simbolizuje neizvesnost u pogledu budućnosti vaše veze, strah od stvari koje se mogu desiti, osećaj nesigurnosti, probleme i sumnju da vas voljena osoba vara.

Advertisements

Postoji mnogo razloga zašto biste mogli da sanjate o raskidu, a ova vrsta sna može biti rezultat toga da vaš podsvesni um utiče na vaš san ili vaše ideje o ljudima oko vas i još mnogo toga.

Sanjati raskid sa partnerom ili supružnikom

Ovaj san može značiti da morate odustati od nečega, ma koliko vam bilo teško. To može biti loša navika koju imate ili nešto drugo što volite da radite, ali znate da je loše za vas, kao na primer ako previše jedete.

Advertisements

To takođe može da simbolizuje vašu istinsku želju da raskinete sa svojim partnerom jer ste nezadovoljni svojom vezom ili više ne volite tu osobu.

Sanjati da vas partner napušta

Ako ste sanjali da vas partner napušta, to može biti znak da će vam se u životu desiti negativni događaji.

Advertisements

Ako ste u vezi i imate osećaj da vaš partner nešto krije ili se ponaša čudno, možda ste u pravu. Možda je vaš partner bio umešan u tajnu vezu, a da vi niste znali za to, i postoji mogućnost da će vas ostaviti.

Moguće je da je ovaj san rezultat vašeg straha. Možda se toliko plašite gubitka te osobe da vas mogućnost da vas napusti izluđuje.

Sanjati raskid sa bivšim partnerom

Ako ste sanjali raskid sa bivšim partnerom, to znači da još uvek lečite ožiljke od raskida u stvarnom životu.

Užasne stvari koje su se desile u vašoj prošlosti možda vas i dalje bole. To znači da ste još uvek ogorčeni zbog svoje prethodne veze.

Taj san takođe može značiti da još uvek gajite osećanja prema bivšem partneru i da želite da se ponovo spojite sa njim. Možda i dalje osećate žaljenje zbog kraja vaše romanse.

Advertisements

Sanjati da dečko raskine sa vama

Ako ste sanjali da dečko raskine sa vama, ovaj san simbolizuje kraj jedne faze u vašoj vezi i početak nove, što ne mora da bude loše.

Moguće je da razvijate dublji i jači osećaj odanosti svojoj vezi ili da želite da vaša veza napreduje dalje. To može značiti da ćete se venčati, veriti ili započeti zajednički život.

To takođe može biti znak otpuštanja nečega u prošlosti kako bi se stvorio prostor za nešto novo. Taj san često ukazuje na razvoj i napredak romantične veze.

Sanjati da niste raskinuli sa partnerom

Ako ste sanjali da ste još uvek u vezi sa svojim bivšim partnerom, uprkos činjenici da ste zvanično raskinuli, to znači da niste voljni da prihvatite istinu da više niste zajedno.

Ovaj san je znak vaše podsvesti da se suočite sa stvarnošću i prihvatite da je vaša veza završena.

Advertisements

Takav san bi takođe mogao značiti da još uvek postoje neke nerešene poteškoće ili neizgovorene reči između vas i da verujete da ta veza nije okončana kako treba.

Sanjati da devojka raskine sa vama

Ako ste sanjali da devojka raskine sa vama, taj san je dobar znak. To znači da će vaša veza prevazići svoje teškoće, i da ćete uživati u bližoj i intimnijoj vezi.

Sanjati raskid veridbe

Ako ste sanjali raskid veridbe, taj san je znak da će vaše buduće inicijative ići sporo ali uspešno. Morate razviti bolju strategiju u svom pristupu situaciji.

Napredujete svojom snagom i odlučnošću. Ovaj san je znak da budete zahvalni za ono što imate. To takođe može značiti da ste ušli u nepoznatu teritoriju ili situaciju.

Sanjati da supružnik raskine sa vama zbog druge osobe

Ovaj san znači da vaš brak prolazi kroz težak period zbog skrivenih briga ili problema. Ovo je vreme da provedete kvalitetno vreme sa svojim supružnikom kako biste mogli da komunicirate iskrenije i da bolje razumete jedno drugo.

Advertisements

Jedan od najvažnijih aspekata održavanja zdrave i srećne veze je komunikacija.

Ako osećate nedostatak poštovanja u svom životu, možda ćete sanjati da vas partner ostavlja zbog nekog drugog. Vaše strepnje i negativne misli o vašem bračnom životu odražavaju se u ovom snu.

Sanjati da vaš dečko ili devojka ne želi da raskine sa vama

Ako ste sanjali da vaš dečko ili devojka odbija da raskine sa vama ili vas moli da ne raskinete s njim ili njom, ova vrsta sna može ukazivati na to da ćete u bliskoj budućnosti doživeti poteškoće.

Možda su vaša loša procena i loši postupci krivi za vaše probleme. Imate problema da odlučite šta da radite pošto ste svuda i želite da radite sve u isto vreme, ali to nije moguće, i jedino što ćete iz toga izvući je nered.

Sanjati raskid sa strancem

Ovaj san je poziv za buđenje da se pozabavite manje važnim aspektima vašeg života. Morate razmisliti kako biste utvrdili koje aspekte vaše ličnosti trebate ukloniti.

Advertisements

Ako dozvolite sebi da se oslobodite ovih stvari, to će vam omogućiti da budete srećni u životu.

Sanjati da neko drugi raskine vezu ili brak

Ovaj san simbolizuje nesporazum. Letite kroz život i niste sigurni kuda idete. Morate razmotriti alternative vašem načinu razmišljanja.

Užasnuti ste što ne znate šta vam donosi budućnost. Vaš san je odraz toga kako vas ljudi vide. Morate se suočiti sa stvarnošću.

Sanjati da voljena osoba raskine sa vama bez ikakvog razloga

Ako ste sanjali da voljena osoba raskine sa vama bez ikakvog razloga, ovaj san je znak da ćete se suočiti sa situacijom koja će vam preokrenuti život.

Dakle, možda će se nešto dogoditi ili će neko neočekivano ući u vaš život. Ako prihvatite tu promenu, biće to divno iskustvo za vas.

Advertisements

Ako se plašite promena, ovaj san je upozorenje da morate da se pripremite za predstojeće izazove i prilike.

Sanjati da vaš supružnik raskine sa vama

Ako ste sanjali da vaš supružnik raskine sa vama, to ne znači da ćete se razvesti u stvarnosti. Taj san simbolizuje određene oblasti u kojima vi i vaš partner treba da se poboljšate.

Ovo su najverovatnije neki porodični problemi koje ste vi i vaš partner odlagali i izbegavali.

To takođe može ukazivati na to da vi i vaš supružnik imate problema sa vašim roditeljima ili roditeljima vašeg supružnika koje morate da rešite.

Sanjati raskid sa bliskim prijateljem ili prijateljicom

Možda ćete se osećati prinuđenim da prekinete svoje prijateljstvo jer niste zadovoljni kvalitetom svog prijateljstva ili načinom na koji se ta osoba ophodila prema vama.

Advertisements

Dobra je ideja da svom prijatelju ili prijateljici kažete svoja iskrena osećanja i pokušate da sačuvate vaše prijateljstvo.

Sanjati da neko raskine sve odnose sa vama

Ako ste sanjali da neko raskine sve odnose sa vama, taj san znači da ste uznemireni. Muče vas izazovna i bolna iskustva.

Ove situacije se ne odnose samo na probleme u odnosima, nego mogu ukazivati i na probleme na poslu, u školi, i drugim delovima vašeg života.

Sanjati da se osećate srećno nakon raskida

Ovaj san ukazuje na vašu nesreću u vezi i vašim partnerom, a vaša podsvest je to nezadovoljstvo izrazila kroz san u kome ste se osećali srećno nakon raskida.

To je znak vaše podsvesti da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom i kažete kako se osećate.

Advertisements

Moguće je da možete popraviti svoju vezu i ostati zajedno. Ako ne, bolje je da prekinete vezu i nađete mir i sreću sa nekim drugim.

Sanjati da se osećate tužno nakon raskida

Ako ste sanjali da se osećate tužno nakon raskida, taj san je poruka vaše podsvesti da se borite za svoju vezu i da ne dozvolite da je manji problemi poremete.

Advertisements
Advertisements