Sanjati sahranu – značenje i simbolika sna

Ovaj san je znak da je nečemu u vašem životu došao kraj. To ukazuje na kraj situacije ili određenog aspekta sebe za koji shvatate da ga više nikada nećete videti. To je simbol konačnog oproštaja.

Takvi snovi su često pokazatelji oslobađanja od loših navika. Možda ste svesni da neko ili nešto negativno utiče na vas u vašem životu i stoga želite da se brzo rešite toga.

Sanjati da se pripremate za sahranu

Ovaj san da prolazite kroz fazu u kojoj imate novac, kontakte i sve ostalo što će vas učiniti bogatim i moćnim. Iz tog razloga, sada ne obraćate pažnju na osećanja i emocije drugih.

Ne pokazujete poštovanje prema drugima i radite samo ono što mislite da je ispravno. Ponos je zavladao čitavom vašom ličnošću, i stoga se ne brinete ni o čemu drugom u ovom životu.

Sanjati sahranu pokojne osobe

To znači da niste odmakli od gubitka te osobe. Postaje vam teško da prihvatite prazninu koja je nastala gubitkom te osobe. Još uvek ste u tuzi i trebaće vam neko vreme da se stvari vrate u normalu.

Ovaj san ukazuje na negativne emocije poput bede ili krivice zbog smrti ove osobe. To znači da se držite uspomena i niste spremni da ih pustite. Ne možete prihvatiti da ste izgubili tu osobu zauvek.

Sanjati da ste na sahrani

Taj san može da simbolizuje kraj neke situacije ili veze. To takođe može da ukazuje na potiskivanje nekih emocija.

Postoji mogućnost da ovaj san može da simbolizuje i oslobađanje destruktivnih emocija poput ljutnje ili agresije. To bi takođe mogao biti znak da ostavljate svoja sećanja iza sebe.

Sanjati sahranu vašeg deteta

Ovaj san najavljuje sreću za vašu porodicu. Možete dobiti dobre vesti u vezi sa prijemom voljene osobe na fakultet ili da neko u vašoj porodici dobije unapređenje na poslu.

Sanjati sopstvenu sahranu

Ovaj san čak može ukazivati na kraj neke situacije u vašem životu. To može biti bilo šta počevši od određene situacije, faze u vašem životu ili bilo kog aspekta vaše ličnosti.

To takođe može značiti da potiskujete neka svoja osećanja. U nekim slučajevima, taj san može da simbolizuje i guranje pod tepih nekih problema umesto njihovog rešavanja.

San o sopstvenoj sahrani može čak da sugeriše i oslobađanje od svih tereta i pronalaženje utehe. Može da ukazuje i na situaciju u kojoj se možete opustiti i krenuti napred u svom životu.

Sanjati sahranu žive osobe

Ovaj san ukazuje na to da morate da razmislite o tome da se popravite. Na ovaj način možete vratiti svoj odnos sa nekom osobom na pravi put.

Sanjati nečiju sahranu

To može ukazivati na to da ste odlučili da ostavite prošlost iza sebe i nastavite sa svojim životom. Ako je osoba čijoj ste sahrani prisustvovali u snu preminula nedavno, taj san znači da se još uvek niste pomirili sa smrću te osobe.

San takođe ukazuje da će proces tugovanja uskoro prestati i da želite da nastavite sa svojim životom. To takođe znači da je faza u vašem životu došla do kraja i da ste spremni da počnete iznova.

Sanjati da pevate na sahrani

Ako ste sanjali da pevate na sahrani, ovaj san simbolizuje pozitivne stvari. To ukazuje da ćete uskoro doživeti period sreće i da će se nešto dobro desiti u vašem životu.

Sanjati pogrebnu povorku

Ako ste sanjali pogrebnu povorku ili ste učestvovali u pogrebnoj povorci, taj san je loš znak. To simbolizuje lošu fazu u vašem životu sa gomilom prepreka i negativnih emocija.

Negativnost vas čini depresivnim. Ovaj san otkriva vaš nivo frustracije i neprijateljstva prema nekim osobama oko vas.

Ako ste sanjali veliku pogrebnu povorku, to ukazuje da će se loša faza u vašem životu nastaviti još dugo vremena.

Sanjati sahranu poznate ličnosti

Ovaj san znači da ćete uskoro naići na značajne promene u svom životu. Iz tog razloga, uvek morate biti na oprezu da napravite promene i iskoristite prilike koje bi vam mogle pomoći da poboljšate svoj život.

Sanjati sahranu bliskog rođaka

Ovaj san može značiti da ćete uskoro imati poteškoća u vezi sa svojom porodicom. San vas podseća da ostanete u bliskom kontaktu sa članovima svoje porodice.

To će vam pomoći da sprečite da se u vašoj porodici dogodi bilo kakav neželjeni incident.

Boravak u blizini porodice takođe će vam omogućiti da ojačate vezu između svih članova porodice i tako se nosite sa bilo kojom nepovoljnom situacijom na najbolji mogući način.

Sanjati sahranu roditelja

Ako ste sanjali da prisustvujete sahrani roditelja, taj san vas poziva da postanete mnogo nezavisniji i potpuno se oslobodite zavisnosti od drugih. Stvorite atmosferu u kojoj možete slobodno da vodite svoj život.

Sanjati sahranu bliskog prijatelja

Ovaj san može da simbolizuje brige koje imate u vezi sa ponašanjem vašeg prijatelja. Možda se brinete zato što ponašanje vašeg prijatelja stvara probleme.

Može vam pomoći da odete do svog prijatelja i kažete mu da mora da promeni svoj stav za njegovo dobro.

Možete ga naterati da shvati implikacije koje će promena ponašanja imati u njegovom životu i pozitivno doprineti tome da postane bolja osoba.

Sanjati da tugujete na sahrani

Ovo može ukazivati na opasnost koja preti životu vašeg partnera. Iz tog razloga, morate preduzeti neophodne mere predostrožnosti za svog partnera i zaštititi ga od svih vrsta povreda.

Trebate da pokažete dodatnu ljubav i brigu za svog partnera. Ova ljubav i briga će takođe pomoći u jačanju veze između vas i vašeg partnera.

Sanjati sahranu nepoznate osobe

Ako ste sanjali sahranu nepoznate osobe, to znači da morate napustiti neke situacije iz prošlosti i ljude povezane sa tim situacijama.

Morate biti spremni da pustite ljude koji se više ne uklapaju u vaš život ili koji vas koče u napretku. Dakle, morate prihvatiti nove pojedince i situacije da biste se nosili sa problemima koji vas muče.

Sanjati da primate saučešće na sahrani

Ovaj san može ukazivati na to da ćete uskoro prisustvovati nekim skupovima. To će vam omogućiti da stupite u kontakt sa drugim ljudima i razmenite savete i iskustva. Ti novi kontakti bi mogli da vam pomognu da ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati sahranu nepoznate osobe

Ako ste sanjali sahranu nepoznate osobe, to znači da biste trebali pustiti sve one ljude ili situacije koje su ispunile svoju svrhu u vašem životu.

Jednom kada ih pustite, to će vam pomoći da napravite prostor za novi skup ljudi i iskustava.

Ovaj san takođe simbolizuje problem koji imate dok komunicirate sa drugim osobama. Uvek ste zabrinuti da biste mogli nekoga da uvredite.

Taj san takođe može značiti da prolazite kroz tešku fazu u svom životu i očekujete da će se stvari pogoršati.

Sanjati sahranu na vedar i sunčan dan

To je dobar znak. Ovaj san ukazuje na sreću i znači da ćete ispuniti svoju dugo očekivanu želju.

Možete potpisati novi ugovor, dobiti unapređenje, planirati putovanje ili se prepustiti vezi za ceo život. Svi ovi događaji imaju potencijal da preokrenu stvari kako bi vaš život učinili još smislenijim.

Stoga morate preduzeti odgovarajuće korake da biste zgrabili trenutke sreće svim srcem.

Sanjati sahranu po kišnom danu

Ako ste sanjali da prisustvujete sahrani po kišnom danu, ovaj san je upozorenje. To može značiti da će se u vašem životu vrlo brzo dogoditi nešto loše.

To može biti bilo šta od toga da patite od zdravstvenih problema, finansijskih problema ili bilo čega što će ometati vaš duševni mir i učiniti vas nervoznim.

Stoga, morate tretirati ovaj san od najveće važnosti i preduzeti neophodne mere predostrožnosti kako biste osigurali da sve ostane kako jeste ili da se ne pogorša.