Sanjati sina – značenje i simbolika sna

Ovaj san simbolizuje sreću, vaš neiskorišćeni potencijal, vaše preokupacije, nove početke, ponos i vaš odnos sa sinom.

Advertisements

Takav san je često dobar znak koji ukazuje na vaše lične brige i strepnje u vezi sa vašim sinom. Osim ovoga, taj san nekad može da ukazuje i na kompleks inferiornosti.

Sanjati da razgovarate sa sinom

Ako sanjate da razgovarate sa svojim sinom, to sugeriše da želite da promenite neki aspekt svog odnosa sa sinom. Ovo je posebno tačno ako imate loš odnos sa svojim sinom.

Advertisements

S druge strane, ovaj san ukazuje na to da ćete čuti nešto neočekivano o svom sinu. Ovo može biti dobro ili loše.

Sanjati da sin odlazi

Takav san je loš znak. To ukazuje na sumorni scenario sa vašom porodicom koji će da rezultira prekidom veza sa nekim rođacima na privremeni period.

Advertisements

Sanjati da sin plače

Ako ste sanjali svog sina kako plače, to je znak da ćete se suočiti sa nekim preprekama na radnom mestu. Morate biti na oprezu posebno ako ste planirali da uložite novac u nešto novo.

Morate da obratite pažnju na sitnije detalje. Budite oprezni da vas ne prevare.

Sanjati da sin poziva u pomoć

Ako ste sanjali da vas sin zove u pomoć, taj san znači da će vas vaša nesposobnost u samoorganizaciji i upravljanju vremenom dovesti do poteškoća i izazova.

Sanjati srećnog i nasmejanog sina

Ako ste sanjali srećnog i nasmejanog sina, taj san simbolizuje da će vam se pružiti nove mogućnosti i da ćete doživeti prijatnu avanturu. Ovaj san je takođe simbol sreće, zadovoljstva i prijatne faze u vašem životu.

Sanjati sina prekrivenog krvlju

Vašem sinu je potrebno vaše vodstvo i podrška jer je trenutno možda u nevolji. Taj san može da ukazuje na vašu zabrinutost u vezi sa njegovom seksualnošću na osnovu njegovih godina i situacije.

Advertisements

Drugim rečima, ako je tinejdžer, zabrinuti ste zbog njegove rastuće seksualnosti. Pored toga, brinete se kako da mu ukažete na njegove odgovornosti. Morate što pre da se pozabavite ovim problemom.

Sanjati da je vaš sin nesrećan

Postoje neki problemi sa kojima se odmah morate suočiti u svom ličnom životu. Ovaj san može biti odraz vaše nesreće i nezadovoljstva.

Sanjati da sin pije i puši

Ovaj san znači da ćete morati da napustite svog starog poslovnog partnera. Međutim, ne brinite, uskoro ćete pronaći novog partnera i nastavićete posao sa njim, nećete raditi sami.

Sanjati tužnog sina

Ako ste sanjali tužnog sina, taj san je znak da morate biti spremni da se suočite sa nekim problemima koji vam stoje na putu. Ne možete više odlagati probleme.

Sanjati da jedete sa sinom

To je dobar znak. Ako ste sanjali da jedete sa sinom, taj san simbolizuje profit ili dobit. Uskoro ćete zaraditi novac iz neočekivanih situacija ili ćete dobiti povećanje plate na poslu.

Advertisements

Sanjati da je sin u braku

Ovo je loš znak. Ako ste sanjali da je vaš sin u braku, taj san simbolizuje porodične sukobe u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ljubite sina

Ako ste sanjali da ljubite sina, taj san znači da ćete učestvovati u poslovnom dogovoru koji će vam doneti odličnu zaradu.

Sanjati venčanje svog sina

Ako ste sanjali da prisustvujete venčanju svog sina, taj san znači da ćete biti izuzetno ponosni na njega.

Sanjati da putujete sa sinom

Ako ste sanjali da putujete sa svojim sinom, to simbolizuje da ćete imati neplanirane troškove vezane za neki događaj. Na primer, ovaj događaj može biti venčanje, zabava ili čak poslovni sastanak.

Sanjati da sin ide u vojsku

Ako ste sanjali da vaš sin ide u vojsku, taj san je dobar znak za vašu budućnost. To znači da ćete ostvariti svoje ciljeve i težnje. Morate nastaviti da se trudite i ni u jednom trenutku nemojte odustati.

Advertisements

Sanjati da se igrate sa sinom

To je pozitivan znak. Ako ste sanjali da se igrate sa sinom, taj san najavljuje divno i zabavno putovanje na koje ćete otići.

Sanjati da imate nekoliko sinova

Ovaj san simbolizuje novi početak. Morate se pripremiti za avanturu. Pored toga, to je znak da morate da unesete više kreativnosti u svoj život.

Sanjati da vodite ljubav sa sinom

Ako ste sanjali da vodite ljubav sa sinom, taj san vam najavljuje finansijske probleme i gubitak.

Sanjati da se sin razvodi od svoje žene

Ako ste sanjali da se vaš sin razvodi od svoje supruge, taj san je znak da ćete imati neki nedovršen posao sa svojom porodicom koji bi mogao izazvati veliku svađu.

Sanjati da sin spava

Ovaj san najavljuje lepa vremena koja su pred vama. Konačno ćete moći da odvojite malo vremena za odmor i da napunite baterije nakon napornog vremena.

Advertisements

Sanjati da ste ljuti na sina

Ako ste sanjali da ste ljuti na sina, to znači da ćete biti uspešni u poslu. Međutim, ovaj uspeh se neće pretvoriti u bilo kakvu vrstu finansijskog prosperiteta ili dobiti.

Sanjati da je sin bolestan

Ako ste sanjali da je vaš sin bolestan, to simbolizuje duhovne poteškoće i borbe koje vas očekuju. To ukazuje na neke nedaće i nevolje i generalno to nije dobar znak.

Sanjati da tučete sina

Ako ste sanjali da tučete svog sina, to znači da ćete trijumfovati nad svojim neprijateljima. Ovaj san ukazuje na to da postoji problem sa kojim ćete morati da se pozabavite i suočite sami.

Sanjati da je sin u životnoj opasnosti

Ovaj san je znak da su vaša nezavisnost, autonomija i sloboda osporene. Pored toga, taj san ukazuje na to da se osećate zarobljeno i iscrpljeno u svom rutinskom životu.

Izgubljeni ste jer ne znate kako da izbegnete rutinu u svom životu.

Advertisements

Sanjati da sin pati

Takav san je znak koji ukazuje na predstojeće poteškoće i nevolje, nesreće i bedu u vašem životu. Kada će te poteškoće početi i da li ćete moći da ih prevaziđete je nepoznato.

Sanjati da je vaš sin kidnapovan

Ovaj san ukazuje na to da se osećate ograničenim od strane vašeg deteta. Na primer, ne možete da radite šta želite. Vaša sloboda i autonomija su dovedeni u pitanje.

Sanjati da grlite sina

San u kome grlite svog sina je dobar znak. To ukazuje na uspeh i blagoslov za vas i osobe koje volite. Međutim, nejasno je kada će početi i koliko će ovaj period trajati.

Sanjati sina koga nemate u stvarnosti

Postoji situacija koja zahteva vašu veštinu donošenja odluka jer je mnogo toga u pitanju. Trudite se da održite kontrolu nad situacijom.

Rastrgani ste između samopouzdanja i agresivnosti ili dominantnosti. Posledice ove odluke vas opterećuju.

Advertisements

Sanjati da ubijete sina

To nije dobar znak. Ovaj san znači da posedujete potencijal da uništite i poremetite sopstvenu sreću i radost u stvarnosti.

Advertisements
Advertisements