Sanjati da se skrivate – značenje i simbolika sna

Ovo može biti znak da ili izbegavate ili da ćete izbeći svoje obaveze. Uloga koju igrate u svojoj porodici i zajednici je važna i nema šanse da je izbegnete.

Ovaj san sugeriše da ćete privući negativne energije ako niste voljni da date svoj doprinos svetu.

Sanjati da se skrivate je upozorenje na opasnosti od sebičnosti i pohlepe. Morate biti dovoljno ljubazni i velikodušni da delite važne informacije sa drugim ljudima.

Na kraju krajeva, ne možete sve sami na ovom svetu. Potreban vam je doprinos drugih da biste ostvarili svoj puni potencijal.

Ovaj san takođe može ukazivati na to da ste zatvorena osoba. Možda postoje važni aspekti vaše ličnosti koje skrivate od porodice, prijatelja ili kolega.

Sanjati da se krijete od nekoga

Imate neke tajne za koje se bojite da bi uskoro mogle biti otkrivene. Postoji realna pretnja da ono što krijete može biti otkriveno javnosti. Tražite bolje načine da sakrijete svoje tajne.

Sanjati da se neko krije

Osećate se nestabilno i nesigurno. Niste sigurni šta vam budućnost donosi. Ovaj san sugeriše da tražite savet i uputstva od prijatelja od poverenja.

Sanjati da ne možete da se sakrijete

Vaša nevernost i nelojalnost će vas dovesti u nevolju. Bićete uhvaćeni u kršenju svojih obećanja. Ovaj san sugeriše da bi trebalo da promenite način na koji se ponašate pre nego što se dogodi nešto zbog čega biste mogli da zažalite.

Sanjati da pronađete nešto skriveno

Ako ste spremni da radite na svom emocionalnom zdravlju, ovaj san sugeriše da počnete tako što ćete istražiti sve potisnute emocije. Ovo je bio glavni uzrok vaših frustracija.

Sanjati da se skrivate u koferu

Doći će do neke značajne promene u vašem životu ili životu vašeg partnera. Moguće je da će vaša ljubav preći na sledeći nivo. Bićete vereni, venčaćete se, kupiti kuću ili začeti dete.

Sanjati da se skrivate pod vodom

Ovaj san znači da krijete svoje emocije od nekoga važnog – kao što je na primer vaš partner. Ovo nije loš san jer ukazuje da trebate da preispitate namere i uticaj vašeg ponašanja.

Sanjati da se skrivate u ormanu

Ovo je znak da vaš posao ne ide tako dobro. Ovaj san vas podstiče da stavite prst na izvor problema. Ovo će vam omogućiti da smislite kredibilan plan za rešavanje vaših problema.

Sanjati da se skrivate od rata

Trudite se da izbegnete sukobe sa policijom i drugim organima vlasti. Odlučni ste da budete oličenje idealnog građanina.

Sanjati da se krijete od policije

Ovo ukazuje na to da bežite od društvenih problema koji vas pogađaju. Osećate da bi neko drugi trebalo da se brine o njima. Istina je da niko neće, morate biti spremni da igrate svoju ulogu u svakom trenutku.

Sanjati da se skrivate u tuđoj kući

Zainteresovani ste da pomognete komšiji ili nekim vama bliskim ljudima da se izbore sa svojim problemima. Nedavno ste saznali za teške situacije kroz koje prolaze i želite da intervenišete.

Ovaj san vas poziva da pružite ruku. Obavestite ovu osobu da joj želite pomoći.

Sanjati da se skrivate u kupatilu

Ovo je znak krivice. Niste baš srećni zbog nečega što ste nekome uradili. Osećate da vam je potrebno čišćenje i pročišćenje. Ovo je dobar trenutak da potražite savet svog duhovnog iscelitelja.

Sanjati da se krijete od roditelja

Niste u miru sa svojim unutrašnjim bićem. Vaš um se stalno sukobljava sa vašim osećanjima, a to vas dovodi u nesigurnu poziciju.

Ovaj san sugeriše da morate da izvršite temeljnu samoevaluaciju. Stavite prst na uzrok vašeg unutrašnjeg sukoba.

Sanjati da se krijete od šefa

Ovo je znak da ćete se susresti sa novim izazovima na radnom mestu. Morate se pripremiti za ovo da biste u potpunosti iskoristili promenljive okolnosti.

Ako ste dovoljno spremni, shvatićete da novi izazovi predstavljaju velike mogućnosti.

Sanjati da se skrivate u nepoznatoj zgradi

Ovaj san simbolizuje da je neko ljubomoran na vaša dostignuća. Oni čine sve što mogu da vas diskredituju i nanesu loš ugled vašem dobrom imenu.

Sanjati da se skrivate u šumi

Osećate se preopterećeni poslom koji radite i morate da pobegnete na odmor neko vreme. Ovo je dobro vreme za ponovno povezivanje sa prirodom.

Ovaj san sugeriše da bi trebalo da idete u šetnju prirodom da biste uživali na svežem vazduhu. To takođe znači da morate da odvojite vreme da se ponovo povežete sa svojom porodicom, prijateljima i voljenima.

Sanjajte da se krijete od svog učitelja

Postoje neke istine o vama sa kojima niste voljni da se suočite. Ovaj san vas podseća da sve što ostavite nerešeno, zapravo neće nestati samo od sebe. To će vam doći na naplatu kada se budete najmanje nadali.

Sanjati da se skrivate u kanti za smeće

Spremni ste da učinite sve da pobegnete od loših situacija i okolnosti u svom životu. Ovo je sasvim u redu sve dok ne kompromitujete svoje vrednosti i uverenja.

Sanjati da se krijete od nasilnika

Neko ili nešto oduzima previše vašeg vremena i energije, a vi nemate više vremena da se brinete o svojim emocionalnim potrebama.

Ovo utiče na vaš ukupni učinak i produktivnost. Ovaj san sugeriše da se pozabavite ovim problemom pre nego što postane pretežak.

Sanjati da se skrivate od opasne životinje

Ovaj san sugeriše da bi trebalo da otvorite svoje oko za mnoge prilike oko vas.

Sanjati da se skrivate u žbunju

Iako ste prilično talentovani, dozvolili ste da neke negativne energije upravljaju vašim životom. Može biti da osećate teret emocionalnog prtljaga iz svoje prošlosti.

Ova osećanja će vremenom postati noćna mora i morate se hitno pozabaviti njima.

Sanjati da bežite i skrivate se

Ako doživite ovaj san, to simbolizuje vašu želju da promenite svoj život. Uspeli ste da se oslobodite svog negativnog obrasca razmišljanja. Sada verujete da imate resurse neophodne da preokrenete svoj život.

Sanjati da se krijete od serijskog ubice

Ovaj san znači da ćete uspešno izbeći nevolje. Problemi koje ste imali sa svojim vršnjacima i drugim ljudima biće rešeni sporazumno.

Ovo je znak da nastavite da radite na rešavanju sukoba kroz koje prolazite.

Sanjati da se skrivate na drvetu

Strah od neuspeha vas sprečava da pokušate da postignete svoje ciljeve. Ne možete da se bavite svojim strastima jer ste dozvolili da brige, anksioznost i neizvesnost uđu u vaš život.

To takođe može značiti da se plašite da izađete iz svoje zone udobnosti. Pomisao na suočavanje sa novim izazovima ispunjava vas strahom.

Sanjati da se skrivate od vampira

Ovo je znak unutrašnjeg ili spoljašnjeg sukoba. Moguće je da prolazite kroz neke ozbiljne probleme sa kojima ste odbili da se suočite.

Takođe može biti da ste doživeli neslaganje sa svojim partnerom ili prijateljem i ne osećate se motivisanim da ga rešite.

Ovaj san vas podseća da će vas problemi koje danas ostavite nerešene, ponovo proganjati u budućnosti.

Sanjati da se krijete na radnom mestu

Ako ste sanjali da se krijete na radnom mestu, na primer da biste izbegli opasnost, to znači da ćete biti namamljeni u nezakonite aktivnosti.

Ovaj san sugeriše da morate dvaput razmisliti pre nego što se uključite u sumnjive ili rizične poslove.

Sanjati da se skrivate od lošeg vremena

Pronašli ste praktičan način da se nosite sa preprekama i izazovima na svom putu. Vaš put je sada jasan i možete da oslobodite svoj puni potencijal da ostvarite svoje ciljeve i snove.

Sanjati da krijete voljenu osobu od neprijatelja

Ovo je podsetnik da svoje odgovornosti u svojoj porodici shvatite ozbiljno. Budite tu za sve one koji se ugledaju na vas. Dajte im do znanja da se mogu osloniti na vas kada im je to potrebno.

Sanjati da se skrivate iza svog partnera

Pokušavate da se zaštitite od loših uticaja, starih neprijatelja ili osvete bivšeg ljubavnika. Ovaj san upozorava da je neuspeh u suočavanju sa prošlošću opasan po vaše zdravlje i opšte blagostanje.

Sanjati da se krijete nakon primanja pretnji

Ovaj san ukazuje na jasnu i prisutnu opasnost u vašem životu. Morate paziti na ovu pretnju. Problem je što to može doći iz najmanje očekivanih izvora.

To znači da treba da budete oprezni prema svakom bliskom prijatelju koji iznenada promeni svoj karakter.

Sanjati da nešto sakrijete i da vas uhvate

Ovo je znak da ste u iskušenju da prevarite svog partnera. Ovaj san vas upozorava da ne ulazite u pogrešno društvo jer će to verovatno uništiti vaš brak ili romantičnu vezu.

Sanjati da sakrivate neki predmet

Odbili ste da uzmete u obzir osećanja i mišljenja drugih ljudi. Ovo je loš trenutak za tako nešto s obzirom na to da su vam potrebni drugi ljudi da vam život učine smislenijim.

Sanjati da skrivate mrtvo telo

Ovo je znak da se sve više uključujete u nezakonite ili antidruštvene aktivnosti. Ovaj san je upozorenje da morate prestati sa onim što radite i fokusirati se na pozitivne misli i akcije.