Sanjati sveće – značenje i simbolika sna

San o svećama simbolizuje vašu potrebu za duhovnim vođstvom. Vaša potraga za odgovorima na pitanja o svrsi vašeg života odvešće vas na mesto mira i radosti.

Ovaj san znači da vaši duhovni vodiči igraju važnu ulogu u vašem životu. Oni će vam pomoći da pronađete svoj put i da osmislite svoj život.

Taj san vas poziva da ostanete čvrsto fokusirani na svoje ciljeve i snove. Nikada ne dozvolite da vas bilo šta odvrati sa vašeg puta.

To je znak zaštite od zala koja vas okružuju. Ovaj san od vas traži da nastavite dalje čak i kada budućnost izgleda mračno. Dokle god se vodite pozitivnim afirmacijama i vizualizacijama, sve će biti u redu.

Sanjati da kupite sveće

Videli ste potrebu da se dodatno obrazujete ili na neki način investirate u sebe. To takođe znači da nastojite da razumete svoje duhovne obaveze u svom životu.

Nastavite da se krećete ovim pravcem, on će se sigurno završiti velikim uspehom.

Sanjati mnogo sveća

Uskoro ćete dobiti dobre vesti. Ako ste radili na nekim važnim projektima, oni će uskoro biti završeni, a vi ćete imati razloga za slavlje.

Ovaj san ukazuje na to da se mnogi aspekti vašeg života transformišu vašom pozitivnošću i marljivošću.

Sanjati jednu sveću

Držite se istine čak i kada vas svi drugi napuste. Ovaj san vam govori da se držite svojih uverenja.

Ono što radite imaće pozitivan efekat u vašem svetu, pa će čak i vaši najoštriji kritičari shvatiti svoje greške.

Sanjati da palite sveće

Ovaj san je znak da tražite duhovno prosvetljenje. Vi tražite istinu o svom životu i svojoj svrsi u ovom svetu.

Ovo je veoma pozitivno putovanje na koje ste krenuli. U potpunosti ćete razumeti svoju božansku svrhu života kada vaše duhovne potrebe budu dobro nahranjene.

Sanjati da ne možete da zapalite sveću

Da li osećate da imate jako slabe rezultate u odnosu na napore koje ulažete u svom životu? Da li se osećate loše skoro svaki put kada završite neki zadatak?

To je zato što je vaš fokus na pogrešnim stvarima. Ovaj san vas poziva da ispravno postavite svoje prioritete.

Radili ste naporno, ali u pogrešnom pravcu! Slušajte svoje srce da biste razumeli gde leže vaše prave strasti.

Sanjati slomljenu sveću

Ovaj san je znak da se plašite da se otvorite ljudima koji vam mogu pomoći. Iako je podrška koja vam je potrebna veoma dostupna, vi patite u tišini.

Taj san vas takođe podstiče da se izlečite i oporavite od traume. Potražite podršku koja vam je potrebna od prijatelja i stručnjaka da biste prevazišli bol koji vam donose mučna iskustva.

Sanjati sveću koja gori

Ovaj san vas upozorava da prestanete da gubite vreme. Vaša fiksacija na materijalne stvari uskratiće vam najvažnije stvari koje su vam potrebne: radost, mir i sreću.

Preduzmite neophodne mere u vezi sa ovim pre nego što bude prekasno.

Sanjati sveće na rođendanskoj torti

Ovaj san simbolizuje da ste počeli da zaostajete u svojim ličnim i profesionalnim angažmanima. Vreme teče brzo, ali većina vaših ciljeva ostaje uglavnom neispunjena.

Taj san traži od vas da se koncentrišete na važne stvari u svom životu. To su stvari koje donose radost i mir u vaš život. Ovo je podsetnik da prestanete da gubite dragoceno vreme!

Sanjati sobu punu sveća

Ovaj san ukazuje na to da će stvari ispasti dobro za vas i vašeg partnera. Ako ste prošli kroz težak period, stvari će biti bolje i uživaćete u kvalitetnom ljubavnom životu.

Taj san vas podstiče da nastavite da negujete svoju vezu. Napunite svoj život pozitivnom energijom i osetićete rast i napredak.

Sanjati da držite upaljene sveće

Ovaj san simbolizuje da se ne osećate baš sigurno. Moguće je da se mnoge stvari dešavaju van vaše kontrole i plašite se da bi mogle negativno uticati na vas.

Taj san vas podstiče da budete sigurni dok se krećete kroz život. Bavite se stvarima koje možete kontrolisati i molite se za spokoj da prihvatite one koje ne možete.

Sanjati sveće u mračnoj noći

Ovaj san vas ohrabruje da izdržite ako prolazite kroz iskušenja i nevolje. Izaći ćete iz ovog perioda bola i patnje uglavnom nepovređeni.

Iz vaših najvećih izazova će proizaći vaši najveći trijumfi. Taj san je znak da nikada ne dozvolite negativnim energijama da vas obuzmu.

Sanjati da hodate sa neupaljenom svećom

Ovaj san je znak da patite dok postoji neko ko može da reši vaše probleme. Taj san vas upozorava na opasnosti koje nosi preveliki ponos.

Vreme je da se pozabavite svojim zdravljem i da prestanete da uzimate sebe zdravo za gotovo. Takođe, ovaj san može značiti da živite u neznanju.

Trebalo bi da butdete odlučni i istrajni u svojoj potrazi za odgovorima o važnim stvarima u vašem životu. Ostvarivanje vaših snova postaće lakše kada znate šta radite.

Sanjati svećnjak

Ovaj san ukazuje na to da ćete biti napušteni. Moguće je da ćete se uskoro suočiti sa odbijanjem. Budite jaki dok plovite kroz ovu fazu usamljenosti.

Ovo je vreme da se još više približite svojoj intuiciji i unutrašnjoj mudrosti. To su osobine koje će vam uvek biti od koristi kada budete donosili važne odluke.

Sanjati da zapalite nečiju sveću

Vaša sveća se ne gasi kada upalite tuđu sveću. Ova izreka se često citira da nas podseti da budemo ljubazni jedni prema drugima.

Ovaj san znači da ste saosećajni i velikodušni. Mnogi od vas traže savet i uputstva jer znaju da ćete im pomoći. Stvorili ste ličnost koja privlači mnogo pozitivne energije.

Sanjati da duvate rođendanske sveće

Ovaj san vas podseća da ste s razlogom došli na ovaj svet. Dokle god ste živi, postoji nešto važno na čemu bi trebalo da radite.

Potrudite se da otkrijete šta je to i budite istrajni u ispunjavanju te svrhe. Ovo je misija i svrha vaše duše u životu. Shvatićete da život postaje prijatniji i lakši kada znate svoju svrhu na ovom svetu.

Sanjati da vas neko sprečava da zapalite sveću

Vaše duhovno putovanje neće biti lako. Prepuno je prepreka i teškoća i trebalo bi da budete spremni da se nosite sa njima kad god se pojave.

Ovaj san traži od vas da budete oprezni sa ljudima koji bi mogli da poremete vaše planove. Ne žele svi oko vas da vide kako napredujete. Trebalo bi da poznajete svoje prave prijatelje.

Sanjati ružičastu sveću

Ovaj san ukazuje na to da ćete obnoviti prekinute veze sa svojim voljenima. Takođe ukazuje na mir u vašoj vezi nakon perioda haosa.

Ovo bi trebalo da vas inspiriše da nastavite da radite za stvari koje želite da vidite u svom životu. Vaši napori i pozitivan stav će vam omogućiti da povratite izgubljenu slavu.

Sanjati belu sveću

Bela sveća simbolizuje lični rast, unutrašnju ravnotežu i duhovno buđenje. Ovaj san vas podstiče da tražite ove kvalitete jer će vam oni doneti mir i udobnost koju želite.

Taj san potvrđuje da ste na pravom putu ka svojim ciljevima i snovima. To je znak koji ohrabruje.

Sanjati crnu sveću

Ovaj san vas podseća da se očistite – i fizički i emocionalno. Vaš rast i napredak ometaju negativne misli i energije. Morate se pozabaviti ovim da biste jasnije videli svoj život.

Sanjati plavu sveću

Ovaj san ukazuje da uživate u timskom radu. Najproduktivniji ste kada udružite resurse sa pojedincima koji isto misle.

Takođe, taj san vas poziva da se družite sa ljudima koji žele da vide kako rastete. Ovakvi pojedinci će vas stalno gurati da svetu predstavite najbolju verziju sebe.

Sanjati žutu sveću

Ovaj san ukazuje na mir, radost i spokoj. Ako ste dugo težili upravo ovim stvarima onda ovaj san simbolizuje da su vam sve ove stvari na dohvat ruke.

Taj san vas podstiče da uživate u životu u potpunosti. Ne zabavljajte se ničim što bi sputavalo vašu viziju o vrsti života koji biste želeli da vodite.

Sanjati narandžastu sveću

Ovaj san simbolizuje da ćete se dobro provesti sa svojom porodicom, prijateljima i komšijama. Taj san vas dodatno podstiče da negujete zdrave odnose sa ljudima koje susrećete u raznim fazama života.

Sanjati ljubičastu sveću

Ovaj san traži od vas da budete jaki u suočavanju sa iskušenjima i nevoljama. Ne gubite iz vida svoje ciljeve. Ne dozvolite da česti prekidi ili zastoji na putu ubiju vaš borbeni duh.

Sanjati crvenu sveću

Ovaj san simbolizuje strast u ljubavnim odnosima. To je podsetnik da je ljubav lepa stvar u kojoj treba uživati.

Taj san vas podstiče da negujete svoju ljubav. Ako stvari ne idu dobro za vas i vašeg partnera, ovo je dobar trenutak da poradite na svojoj vezi.

Sanjati zelenu sveću

Da li ste vodili računa o svom fizičkom zdravlju? Ovaj san vas podseća da je vaše telo najvažnija imovina u životu. To znači da treba da shvatite svoje zdravlje kao prioritet.

Jedite dobro i redovno vežbajte. Odmarajte se s vremena na vreme da biste povratili izgubljenu energiju. Najvažnije, stvorite naviku da slušate svoje telo.