Sanjati svekrvu – značenje i simbolika sna

Sanjati svekrvu znači da se morate zauzeti za sebe i potvrditi svoju poziciju u vezi kako vas neko drugi ne bi iskoristio ili zlostavljao. Ovaj san vam takođe može značiti da vodite računa o svom zdravlju jer je ono važno za vas, kao i za one oko vas.

Advertisements

Ovakav san takođe simbolizuje vaš odnos sa njom. To takođe može značiti da morate da se pobrinete za neka pitanja vezana za nju.

Sanjati da se dobro slažete sa svekrvom

Ako sanjate da se dobro slažete sa svojom svekrvom, to znači da ćete s njom biti u dobrim odnosima. Moći ćete da rešite sve probleme koje ste imali u prošlosti.

Sanjati da prezirete svekrvu

Sanjati da prezirete svoju svekrvu predstavlja osećanja da se zaštitite od kontrole drugih. Takođe može odražavati osećanja da ste neosetljivi ili bezbrižni prema drugima, posebno prema nekome ko vas voli i brine o vama dugi niz godina.

Advertisements

Ovakav san ukazuje na to da se osećate loše u vezi sa njom. Možda imate neke nerešene probleme, ili vam ona možda zadaje probleme.

Sanjati da svekrva umire

Ako sanjate da vidite svoju sopstvenu svekrvu kako umire, to može biti znak sukoba između vas i nje. Možda osećate da se previše mešala u vaš brak ili da je pokušala da preuzme kontrolu nad njim, ne uzimajući u obzir šta je za vas oboje kao pojedinca, a ne kao par.

Sanjati da se svađate sa svekrvom

Ovaj san simbolizuje da se osećate krivim ili se stidite zbog svog ponašanja. Možda se plašite da će vaša svekrva saznati za nešto što ste uradili ili rekli.

Svađati se sa svekrvom u snu takođe može predstavljati ljutnju i ogorčenost prema nekome ko ima moć nad vama. Na primer, ako ste se posvađali sa majkom vašeg supružnika, onda vam ovakav san možda znači da se osećate nemoćno u toj situaciji.

Sanjati da vas svekrva grli

Ovaj san ukazuje na vaša osećanja prema njoj. Ako se prema vama ponašala dobro u stvarnom životu, onda takav san znači da se osećate prijatno u njenoj blizini i da uživate u druženju sa njom. Ako se prema vama ponašala loše u stvarnom životu, onda ovaj san ukazuje da još uvek imate nerešenih problema sa njom i da morate da se pozabavite njima pre nego što vam izazove nove probleme.

Advertisements

Sanjati da vas svekrva vređa

Ovakvi snovi se često javljaju kada postoje nerešeni problemi između vas i porodice vašeg supružnika. Možda mislite da oni ne odobravaju brak. Ako je to slučaj, pokušajte da razgovarate o ovim pitanjima sa svojim partnerom i smislite rešenja koja će omogućiti bolju komunikaciju između dve porodice.

Ako nema takvih problema, onda bi ovaj san mogao biti uzrokovan stresom ili anksioznošću zbog nečega u vašem životu što treba popraviti. To može biti i zato što se osećate preplavljeni svim novim obavezama koje su povezane sa brakom i zajedničkim osnivanjem porodice (naročito ako je to bilo neočekivano).

Sanjati da vas svekrva napada

Postoje dva tumačenja ovog sna.

Prvi je da možda imate problema sa svojom svekrvom, a ovaj san izražava vaša osećanja prema njoj. Plašite se da će vas ona napasti i povrediti, ali u isto vreme osećate da morate da se branite jer ona napada vašu porodicu.

Drugo tumačenje je da se osećate napadnutim od nje, a ovaj san ukazuje koliko se osećate ranjivim i slabim zbog ovog osećaja. To takođe znači da se između vas dvoje dešava nešto što treba da se reši pre nego što se pogorša.

Advertisements

Sanjati da ste nečija svekrva

Sanjati da ste nečija svekrva znači da morate biti pažljivi sa svojim rečima i postupcima. Možda ste rekli ili uradili nešto što je nekoga uznemirilo, a oni su sada ljuti na vas. Morate raditi na tome da ne govorite stvari koje bi mogle biti shvaćene na pogrešan način i naučiti kako da budete diplomatičniji u odnosima s drugima.

Sanjati da vas svekrva služi

San o svekrvi koja vas služi može ukazivati na to da ste ogorčeni prema svom supružniku. Ne osećate da se brine o vama i vašim potrebama onako kako bi trebalo.

Sanjati da služite svekrvu

Ovaj san znači da ćete dobiti čast i poštovanje od ljudi oko vas. Uživaćete u prednostima služenja drugima i biti nagrađeni za to.

Sanjati da vas svekrva teši

Sanjati da vas svekrva teši znači da će se u vašem životu dogoditi mnoge promene. Doživećete mnogo sreće i radosti, kao i mira i uspeha.

Sanjati da se ljubite sa svekrvom

Ovakav san znači da morate biti oprezni sa svojim rečima i postupcima. Možda ste joj rekli nešto što ju je uvredilo, a ona to zamera vama. Možda ste povredili njena osećanja tako što ste je ismevali ili rekli nešto nepristojno, ili ste čak ljuti na sebe jer niste u stanju da se slažete sa njom.

Advertisements

Sanjati da grlite svekrvu

Ako sanjate da grlite svekrvu, to znači da ste zaglavljeni u situaciji u kojoj vam život nije tako dobar koliko bi mogao biti. Morate da razmislite o tome šta možete da uradite da promenite svoj život na bolje i da se pobrinete da to učinite.

Sanjati da plešete sa svekrvom

Ovakav san ukazuje da možda osećate napetost ili pritisak od ove osobe u svom životu. Možda postoji neko nerešeno pitanje koje treba rešiti.

Sanjati da vas svekrva ljubi

Ako sanjate da vas svekrva ljubi, to znači da ćete sa lakoćom moći da prebrodite sve teškoće u svom životu.

Sanjati da se svađate sa svekrvom

Ovaj san je znak nekog skrivenog neprijateljstva ili uznemirenja. Možda osećate da se vaša svekrva previše meša u vaš život ili da ne poštuje vaše granice. Ili može biti da ste ljubomorni na vezu između nje i vašeg supružnika (ili obrnuto).

Sanjati pokojnu svekrvu

Sanjati pokojnu svekrvu znači da ćete morati da podnesete veliku žrtvu da biste obezbedili sreću svog braka.

Advertisements

Sanjati bolesnu svekrvu

Ovaj san može biti znak da se osećate zanemareno od strane supružnika ili partnera. Možda se osećate kao da svoju porodicu stavljaju na prvo mesto ili jednostavno ne provode dovoljno vremena sa vama.

Sanjati da vređate svekrvu

Sanjati da vređate svoju svekrvu smatra se lošim znakom. To može značiti da imate problema sa njom.

Ovaj san je takođe upozorenje da ćete se suočiti sa protivljenjem svekrve. Ako ste je u snu uvredili, to može značiti i da će vas ona vređati u stvarnom životu.

Sanjati da napadate svekrvu

Sanjati da napadate svoju svekrvu ukazuje na to da nemate dovoljno kontrole nad svojim životom. Možda se osećate preplavljeni zahtevima koje vam postavljaju drugi i poželite da se oslobodite okova odgovornosti i samo se opustite neko vreme bez potrebe da brinete ni o čemu.

Sanjati da vas svekrva prezire

Ako sanjate da vas svekrva prezire, to može značiti da joj se ne sviđa osoba koja ste vi ili izbori koje donosite. Možda ona ne odobrava vaš karakter ili izbor načina života i smatra da su štetni po vaše zdravlje i sreću.

Advertisements

Sanjati da se svekrva udaje

U snu da se svekrva udaje, to može značiti da morate biti odlučniji i preuzeti kontrolu nad svojim životom. Možda ste takođe osećali nedostatak nezavisnosti u odnosu sa supružnikom.

Sanjati da bežite od svekrve

Sanjati da bežite od svekrve znak je nevolje. Moraćete da se suočite sa nekom teškom situacijom u životu.

Sanjati da jurite svekrvu

Ovakav san može značiti da ona pokušava da kontroliše vaš život ili da vam stalno govori šta da radite.

Takođe možete biti frustrirani njom zbog načina na koji se ophodi ili komunicira sa drugima. Ako je to slučaj, onda je možda vreme za iskren razgovor sa njom kako bi znala kako se ponaša i kakve posledice njeno ponašanje ima na druge oko nje.

Sanjati da se krijete od svekrve

Ako sanjate da se krijete od svekrve, pokušajte da to ne shvatate lično. To verovatno ne znači da vas ona ne voli ili da ne odobrava vaš brak. Umesto toga, to bi moglo značiti da je ovo problem vašeg samopoštovanja ili samopouzdanja i da ćete možda morati da radite na izgradnji svog samopoštovanja pre nego što se direktno suočite sa situacijom.

Advertisements

Sanjati da se svekrva krije od vas

Ovakav san može značiti da ste se osećali krivim za nešto što ste uradili, a nikome niste rekli.

Sanjati da pomažete svekrvi

Ako ste sanjali ovakav san to može biti znak da osećate potrebu da pomognete drugima. Ovaj san takođe može biti odraz zdravlja vašeg odnosa sa vašom svekrvom.

Sanjati da vam svekrva pomaže

Ako sanjate da vam svekrva u nečemu pomaže, to znači da će se odnos između vas i vašeg supružnika ojačati. San takođe može značiti da ćete uskoro imati bebu ili da ste već trudni.

Sanjati da radite za svekrvu

Sanjati da radite za svoju svekrvu može biti znak da imate nekih nerešenih problema sa svojom svekrvom. Ako je san prijatan, onda to može biti indikacija da ste spremni da oprostite i nastavite dalje.

Sanjati da svekrva radi za vas

Ovaj san može odražavati vaša osećanja prema njoj. Možda mislite da ona previše kontroliše i meša se, ali s druge strane, ne možete poreći da je veoma korisna i od pomoći.

Advertisements

Sanjati da kradete od svekrve

Sanjati da kradete od svekrve je loš znak za vašu budućnost. To pokazuje da ćete morati da se nosite sa posledicama svojih postupaka.

Sanjati da svekrva krade od vas

Sanjati kako vas svekrva krade znači da se osećate zanemareno od nje. Ne osećate se povezanim sa njom i zbog toga se osećate nesigurno u vezi. Ovo može biti rezultat nedavne svađe ili neslaganja između vas dvoje.

Sanjati da ubijete svekrvu

Sanjati da ubijete svoju svekrvu je vrlo jasna poruka iz vaše podsvesti da morate nešto da promenite u svom životu. Trebalo bi da slušate san, analizirate ga i pokušate da shvatite šta tačno treba promeniti.

Sanjati da spavate sa svekrvom

Ovaj san može ukazivati na to da se osećate zarobljeni u vezi sa nekim ko se ne ponaša dobro prema vama.

Advertisements
Advertisements