Sanjati tamu – značenje i simbolika sna

San o tami ukazuje na vaš strah za svoj život. Takvi snovi takođe mogu biti upozorenje za vašu budućnost.

Advertisements

Ovaj san može da simbolizuje da ćete uskoro doživeti loš period. Situacije sa kojima ćete se suočiti biće zaista teške za vas i moraćete biti pozitivni da biste se borili sa negativnošću i krenuli napred.

San o tami simbolizuje vašu nadu da ćete postići svoj cilj u životu. Možda ćete doživeti neka negativna osećanja ili emocije jer ćete možda otkriti da stvari nisu onakve kako ste očekivali.

Advertisements

Taj san takođe može ukazivati na vaš unutrašnji strah ili skrivene nesigurnosti u životu. Ti strahovi mogu da vas odvedu u veoma mračnu fazu vašeg života.

Snovi o tami ne ukazuju uvek na negativnost u vašem životu. Ponekad takvi snovi ukazuju na smirenost i olakšanje. Takav san takođe može simbolizovati pravac svetlosti u vašem životu.

Advertisements

Sanjati da tražite nešto u tami

Ako sta sanjali da tražite nešto u tami, to simbolizuje da niste u stanju da sami donosite ispravne odluke.

Još niste spremni da napravite neke važne izbore u životu. Uvek tražite smernice i pomoć od nekoga pre nego što donesete odluku o nečemu.

Niste u stanju da razmišljate o svojoj budućnosti i ne razmišljate dobro o posledicama pre nego što napravite izbor. Na kraju ćete napraviti pogrešan izbor ako pokušate da napravite sve sami.

Sanjati da vidite nekoga u tami

Ako ste sanjali da vidite nekoga u tami, taj san je upozorenje. Neko vama blizak očajnički pokušava da vam naudi i treba da budete veoma oprezni prema svima oko vas.

Takav san uglavnom ukazuje na ljude sa kojima živite ili nekoga iz vaše porodice. Ova osoba se pretvara da vam je prijatelj, ali planira nešto loše za vas. Još uvek ne možete da vidite pravo lice ove osobe.

Advertisements

Ako u snu niste bili u mogućnosti da identifikujete ovu osobu, morate biti pažljivi prema svima oko sebe. Zato ne verujte nikome slepo i ne delite svoje tajne ni sa kim. Budite posebno pažljivi prema ljudima sa kojima radite.

Sanjati da plačete u tami

Ako ste sanjali da plačete u tami, to simbolizuje vaš neuspeh. Možda niste uspeli da ispunite neke svoje ciljeve. Ako ste dugo radili da nešto postignete, moguće je da ste u tome podbacili.

Sanjati da ste u tami

Ovaj san je upozorenje vaše podsvesti da se zaštitite. Nešto bi vas moglo povrediti. Ponekad je najbolje ne znati celu istinu.  Vaša podsvest pokušava da vam kaže da još niste spremni da znate sve.

Sanjati tamno nebo

Ako ste sanjali tamno nebo, taj san ukazuje na to da niste sigurni u nešto u svom životu. Osećate se izgubljeno i niste sigurni u svoju budućnost. Zbunjeni ste oko svog odredišta i svrhe u životu.

Trebalo bi da preispitate svoje izbore i pokušate da pronađete svoju svrhu u životu. Uzmite malo slobodnog vremena i pokušajte da shvatite šta zapravo želite od svog života. Napravite listu stvari koje vas zaista čine srećnim.

Advertisements

Pokušajte da preispitate svoj cilj u životu i pokušajte da razumete da li to zaista želite u svom životu. Takođe možete pokušati da pronađete novu svrhu i novi cilj u svom životu. Ovo može biti prelazna tačka u vašem životu.

Sanjati tamnu ulicu

Ovaj san ukazuje na vašu ekstremnu nesigurnost u vezi sa nečim u vašem životu. Vaši skriveni strahovi i nesvesna nesigurnost mogu se odraziti kroz takve snove.

Pokušajte da otkrijete sve svoje nesigurnosti i počnite da radite na njima. Taj san takođe ukazuje na vaš strah od nečega u vašem životu.

Ako se u ovom trenutku plašite nečega ili nekoga u svom životu, to može stvoriti takve snove. Morate razumeti razlog svog straha i pokušati da ga rešite.

Sanjati nekoga izgubljenog u tami

Ako ste sanjali nekog izgubljenog u tami, taj san ukazuje na to da treba da budete pažljivi prema ljudima u vašoj okolini. To može značiti da osećate da vas privlači neko ko vas zapravo mrzi.

Advertisements

Neko pokušava da vas prevari i igra se vašim emocijama i osećanjima. Neko se pretvara da vas voli, a zapravo vas mrzi.

Ova osoba pokušava da vas uništi i povredi. Identifikujte tu osobu i pobrinite se za situaciju što je pre moguće.

Trebalo bi da budete posebno pažljivi prema ljudima koje srećete. Ne verujte ljudima slepo i dobro razmislite pre nego što sa nekim podelite svoje tajne.

Ne dozvolite nikome da vas kontroliše. Dobro razmislite pre nego što donesete ključne odluke.

Sanjati da iznenada nastupi tama

Ako ste sanjali da iznenada nastupi tama, to ukazuje na vaš osećaj izolacije. Vaši međuljudski odnosi trenutno nisu baš u dobrom stanju. Osećate se kao da su vas svi zaboravili.

Advertisements

Takav san takođe može da simbolizuje nedostatak pažnje i nedostatak bilo kakvog fizičkog kontakta duže vreme.

Osećate se izostavljenim od svih. Niko od vaših prijatelja i porodice vam trenutno ne pridaje dovoljno značaja.

Sanjati da ne možete nekoga pronaći u tami

Ako ste sanjali da ne možete da nađete nekoga u tami, to znači da ćete se vrlo brzo suočiti sa nekom komplikovanom situacijom u vašem životu.

Nešto teško će se dogoditi u vašem životu. Možda ćete uskoro morati da donesete neke komplikovane izbore.

Možda ćete morati da rešite neke komplikovane probleme u svom životu. Pazite na sve oko sebe i pripremite se. Moguće je da ćete sresti nekoga ko može da nanese neku ozbiljnu štetu u vašem životu.

Advertisements

Sanjati tamnu sobu

Ovaj san ukazuje na vaše probleme u vezi sa nekim. Možda ćete imati neke komplikacije u odnosima sa porodicom ili prijateljima. Takođe možete imati nekih velikih problema sa svojim partnerom.

Možda postoji neki nesporazum koji smeta vašoj vezi. Takođe je moguće da neko sa kim ste u dobrim odnosima pokušava tajno da vam naudi. Neko se pretvara da vam je prijatelj, ali zapravo nije.

Sanjati da vozite u tami

Ako ste sanjali da vozite u tami, taj san ukazuje na to da se namerno stavljate u opasnu situaciju zbog nečeg glupog. Ne postoje razumna objašnjenja za takve odluke. Radite nešto opasno bez dobrog razloga.

Sanjati da ste zarobljeni u tami

Ako ste sanjali da ste zarobljeni u tami, to simbolizuje vaša osećanja u vezi sa trenutnom situacijom u vašem životu. U ovom trenutku se suočavate sa teškim situacijama.

Možda ćete se uskoro naći u složenoj situaciji i mislićete da ste zarobljeni i da nema drugog načina da pronađete rešenje.

Advertisements

Možda ćete se osećati depresivno i izgubiti svu nadu, ali ovaj san pokušava da vas upozori da još uvek ne treba da odustanete.

Moguće je da se osećate bespomoćno zbog nekih komplikacija u vašem životu. Nesigurni ste i ugroženi ste zbog nečega i niste sigurni u svoj sledeći korak.

Takođe možete iskusiti depresivno raspoloženje u vezi sa svojom situacijom.

Sanjati da šetati u tami

Ovaj san simbolizuje da ste zbunjeni. Niko nije tu da vam pomogne ili da vas vodi da prevaziđete komplikovanu situaciju sa kojom se trenutno suočavate.

Suočavate se sa nekim velikim sukobima u svom životu i niste baš sigurni šta da radite. Takav san takođe može ukazivati na vašu nesposobnost da donesete ispravnu odluku u trenutnoj situaciji.

Advertisements

Donećete neke impulzivne odluke bez temeljnog razmišljanja i velike su šanse da ćete se uskoro suočiti sa negativnim posledicama u svom životu.

Sanjati svetlost u tami

Ako ste sanjali svetlost u tami, to znači da će vam se loše vreme uskoro završiti. To takođe simbolizuje da nešto nije u redu u vašem životu.

Prolazite kroz tešku fazu. Vi doživljavate negativnost svuda oko sebe što utiče na vaše samopouzdanje i veru u sebe.

Uznemireni ste i pod stresom zbog svoje situacije i niste sigurni u svoj sledeći korak. Taj san takođe ukazuje da još uvek postoji nada za vas u vašem životu.

Sanjati tamnu vodu

Ovaj san može da simbolizuje vašu nemogućnost da se prilagodite novim promenama. To može da simbolizuje da niste u stanju da se prilagodite nečemu novom u životu.

Advertisements

Sanjati tamnu noć

Ako ste sanjali tamnu noć, to može ukazivati na to da ste došli u ćorsokak u svom životu. Mnogo ste radili da nešto postignete, ali se nedavno dogodilo nešto veoma loše i niste sigurni šta dalje.

Osećate se kao da nemate šta više da radite. Niste uspeli da postignete svoj cilj i to vas muči. Osećate se kao da ste došli u ćorsokak i šta god da uradite ništa vam ne može otvoriti vrata za sledeći korak.

Sanjati tamne oblake

Ovaj san ukazuje na negativna osećanja u vašem životu. Možda ćete doživeti nešto loše. Takav san takođe može da simbolizuje frustraciju u vašem životu.

Ako u snu vidite tamne oblake koji se brzo kreću, to znači da će se vaša negativna situacija uskoro završiti. Loše vreme će završiti i u budućnosti vas čeka nešto dobro.

Advertisements
Advertisements