Sanjati trojke – značenje i simbolika sna

Kada sanjate o trojkama, to može značiti da se mnogo toga dešava u vašem životu i osećate se kao da vas vuče u mnogim pravcima.

Advertisements

Takođe može da simbolizuje vašu potrebu za ravnotežom i harmonijom u vašem životu. San bi takođe mogao predstavljati želju za još dece ili unučadi.

Ako sanjate da vidite trojke, to može predstavljati želju da proširite svoju porodicu ili započnete novi projekat.

Advertisements

Sanjati da imate trojke

Sanjati da imate trojke ukazuje na to da morate da usporite. Preuzimate previše projekata i odgovornosti odjednom.

Advertisements

Generalno, sanjati da imate trojke ukazuje na neku vrstu pritiska ili stresa u vašem životu.

Ovaj san može predstavljati razne stvari koje vam mogu opterećivati um, kao što su odnosi sa članovima porodice ili prijateljima, finansijski problemi, zdravstveni problemi i drugi izazovi sa kojima se možete suočiti.

Sanjati identične trojke

Sanjati identične trojke predstavlja situaciju u kojoj pokušavate da pobegnete od svojih strahova i sumnji. Pokušavate da pobegnete od svoje prošlosti, ali možda ćete imati problema u tome.

Ako ste sanjali o identičnim trojkama, uskoro ćete se naći u neobičnoj situaciji.

Možda je vreme da se suočite sa nekim od svojih prošlih strahova i naučite iz njih. Možda vam se ovo neće svideti u početku, ali će biti dobro za vašu budućnost.

Advertisements

Ovaj san takođe ukazuje na vašu želju za novim početkom. Možda osećate potrebu da pobegnete iz trenutne situacije i počnete iznova sa novom karijerom ili vezom.

Sanjati da rodite trojke

Ako ste sanjali da ste rodili identične trojke, to može biti znak da se osećate preplavljeni obavezama na poslu ili kod kuće – posebno ako se već brinete o deci ili drugim članovima porodice pored svojih obaveza.

Sanjati da vidite trojke

San da vidite trojke je moćan simbol. Predstavlja nove početke, ispunjenje i rast. Videti trojke u snu znači da ćete imati priliku da ispunite svoj kreativni potencijal.

Možda ste se osećali zaglavljeni u svom životu, a sanjanje da vidite trojke će vam dati do znanja da su pozitivne promene na pomolu.

Ovaj sna takođe označava rođenje nečeg novog ili dodatak postojećoj situaciji ili vezi.

Advertisements

Pojava ove tri bebe predstavlja početak nečeg novog; to može biti projekat na poslu, nova veza ili bilo koja druga vrsta razvoja koja ima potencijal da značajno promeni vaš život.

Sanjati trojke koje viču u pomoć

Ovaj san ukazuje na to koliko je vaš život postao neodoljiv u poslednje vreme. To takođe može značiti da ste preopterećeni brigom o sebi, toliko da vam se čini da više nema vremena za bilo šta drugo.

Sanjati da vaša supruga rađa trojke

Ako sanjate da vam žena rađa trojke, to može značiti da ste prezaposleni i da vam treba malo slobodnog vremena.

Možda ćete se osećati preplavljeni zahtevima posla i porodice i treba vam odmor od oboje. To takođe može ukazivati na to da želite još dece, ali vaš partner nije spreman za još jednu bebu.

Ovaj san takođe može značiti da će vašoj vezi možda trebati profesionalna pomoć ako se osećate frustrirano međusobnim potrebama.

Advertisements

Sanjati da vaša devojka rađa trojke

Sanjati svoju devojku koja rađa trojke ukazuje na to da prolazite kroz period promena i transformacije. Možda ćete uskoro doživeti neke velike životne promene.

Ovaj san ukazuje na to da će vas čekati neka veoma uzbudljiva vremena. Imaćete mnogo različitih ideja i prilika koje će se pojaviti u vašem životu tokom ovog perioda.

Sanjati da ste trudni sa trojkama

Sanjati da ste trudni sa trojkama znak je da ćete uskoro započeti novu fazu u svom životu. Uskoro ćete imati mnogo novih odgovornosti i obaveza.

Ovaj san takođe može značiti da ćete uskoro morati da donesete važnu odluku.

To takođe može biti znak vaše ženstvenosti ili plodnosti. Broj tri ukazuje da vas nešto muči, ali ovo nije tako ozbiljno koliko bi moglo biti.

Advertisements

Sanjati da je druga osoba trudna sa trojkama

Ovaj san ukazuje na to da ćete morati da se nosite sa velikim pritiskom. Takođe možete biti zabrinuti zbog nečega što bi se moglo dogoditi.

Moguće je da se osećate kao da vaši prijatelji ili članovi porodice dobijaju više pažnje od vas. To takođe može značiti da se osećate izostavljenim iz nekog događaja ili situacije.

Ako sanjate da je neko drugi trudan sa trojkama, to sugeriše da se u vašem životu dešava više nego što se na prvi pogled čini.

Važno je obratiti pažnju na ono što drugi govore i rade kako ne biste ostali zaostali ako planiraju nešto kasnije u toku dana ili nedelje.

Ako sanjate da vidite nekog drugog ko je trudan sa trojkama, to može predstavljati vašu potrebu da usporite i prvo se pobrinete za sebe pre nego što se uključite u tuđe poslove ili probleme.

Advertisements

Možda ćete želeti da se usredsredite na sopstvene ciljeve i ambicije pre nego što pokušate da pomognete drugima oko njihovih.

Sanjati trojke koje plaču

Sanjati trojke koje plaču može ukazivati na strah da ćete biti preopterećeni svojim obavezama ili može biti znak da vam treba dodatna pomoć u brizi o svojoj deci.

Ovaj san takođe može značiti da se osećate preopterećeno obavezama na poslu i kući. San može ukazivati na to da vam se u životu dešava previše stvari i da morate da odvojite vreme da se opustite.

Sanjati da dojite trojke

Ovaj san može značiti da se osećate preplavljenim svojom životnom situacijom. San bi takođe mogao da simbolizuje emocije kao što su krivica, ljubomora ili bes koje pokušavate da sakrijete od drugih.

Možda se osećate kao da vas neko ko vam je blizak iskorištava ili da drugi u vašem životu ne uzimaju u obzir ili ne poštuju vaša osećanja.

Advertisements

Sanjati da držite trojke

Sanjati da držite trojke predstavlja osećanja u vezi sa situacijom sa kojom ne možete da se nosite. Takođe može odražavati osećanja o tome da ste u nemogućoj situaciji. Prepravljeni ste obavezama.

Osećaj kao da nosiš težinu sveta na svojim ramenima. Osećate se kao da pokušavate da uradite previše odjednom i osećate se kao da nikada neće biti dovoljno.

Ovaj san može odražavati osećanja da trenutno imate previše ljudi ili odgovornosti u vašem životu, ili može odražavati osećanja da ste preplavljeni zahtevima drugih.

Ovakav san ukazuje na to da se brinete o sebi više nego bilo ko drugi.

Sanjati da ste pronašli trojke u svom dvorištu

Sanjati da nađete trojke u svom dvorištu predstavlja početak nove faze u vašem životu.

Advertisements

Možda ćete se osećati preplavljenim svim promenama koje se dešavaju, ali ovo je samo privremeno, jer će sve uskoro doći na svoje mesto i ponovo postati rutina.

Sanjati napuštene trojke

Videti napuštene trojke u snu znači da nešto nije u redu u vašem životu.

Možda se osećate kao da postoje tri važne oblasti vašeg života u kojima stvari ne idu dobro ili da se nedavno dogodilo nešto loše zbog čega se osećate izolovano od prijatelja i članova porodice.

Moguće je da je jedna od ovih oblasti vašeg života povezana sa vašim zdravljem, pa je važno da tokom ovog perioda ne zanemarite simptome bolesti.

Sanjati mrtve trojke

Ako sanjate mrtve trojke, to je znak da morate više da se fokusirate na svoju porodicu. Možda ih zanemarujete u korist svoje karijere, a vreme je da se ponovo fokusirate na ono što je zaista važno

Advertisements

Sanjati ružne trojke

Pojava ružnih trojki u vašem snu može da simbolizuje vašu sliku o sebi i ono što osećate o sebi.

Možda osećate da nešto nije u redu sa vašim fizičkim izgledom, kao što je preveliki nos ili uši koje previše vire.

To takođe može značiti da se osećate kao da vas oni oko vas ne prihvataju takvi kakvi jeste.

Možda se osećate kao autsajder i borite se da se uklopite sa onima oko sebe zbog svog izgleda ili osobina ličnosti.

U ovom slučaju, možda bi pomoglo kada biste više ličili na ljude oko sebe — šta god to za njih značilo — da vas ne bi odbili jer ste nekako drugačiji od njih.

Advertisements

Sanjati da neko rađa trojke

Ako sanjate da vidite nekoga kako rađa trojke, to može značiti da ćete uskoro biti blagosloveni dobrim vestima.

Ako vam žena u snu ranije nije bila poznata i rodila vam je trojke u snu, to znači da će u vašem životu biti iznenađenje. Ovo može biti bilo šta, od pronalaženja prilike za posao do dobijanja novog automobila na poklon.

Ako vam je žena koja se porodila ranije bila poznata i u snu vam je rodila trojke, to znači da će roditi dete koje će imati puno obaveza na svojim plećima kada poraste.

Sanjati da ste usvojili trojke

Sanjati da ste usvojili trojke predstavlja želju da imate više od jednog deteta u svom životu. To takođe može značiti da ste spremni da se posvetite nečemu, ili može predstavljati želju za osnivanjem sopstvene porodice.

Ovaj san takođe može značiti da će vam se pružiti prilika da počnete iznova. Ovo može biti jednostavno kao dobijanje novog posla, ili može biti nešto značajnije, poput dobijanja druge šanse u staroj vezi.

Advertisements
Advertisements
Advertisements