Sanjati vodu – značenje i simbolika sna

Ovaj san simbolizuje vaše duboko ukorenjene emocije i osećanja. Taj san skreće pažnju na izvor vaše emocionalne snage ili nestabilnosti.

Advertisements

Inspiriše vas da stvorite pravu ravnotežu u životu kako biste oslobodili svoj puni potencijal. Snovi o vodi imaju različita značenja koja zavise od vaše situacije i okolnosti u stvarnom životu.

Takođe je važno da obratite pažnju na ono što ste radili sa vodom i na ulogu drugih ljudi koji su bili uključeni u vaš san kako biste shvatili njegovo pravo značenje.

Advertisements

Ovaj san vas takođe poziva da ukrotite svoje emocije. Ne možete postići mnogo kada je vaš život u emocionalnom haosu.

Sanjati da padnete u vodu

Ovaj san ukazuje na to da patite od emocionalne nesigurnosti. Ovo je posebno ozbiljno ako utiče na kvalitet vaše veze. Potražite pomoć za efikasno rešavanje ovog problema.

Advertisements

Sanjati da voda teče

Vaš rad i pozitivan stav koji ste primenili da učinite svoj život boljim konačno se isplati. Ovaj san je znak da ćete proći kroz period opuštanja i relativnog komfora.

Sanjati da ste u vodi

Ovaj san je znak da počinjete da uviđate potrebu da se suočite sa svojim situacijama.

Shvatili ste da biste mogli mnogo da postignete da nije bilo negativnih emocija koje su vam stalno blokirale put. Vreme je da se oslobodite besa, ljutnje i mržnje.

Sanjati čistu vodu

Ovaj san je znak mira, smirenosti i svih dobrih stvari koje dolaze sa prihvatanjem sebe. San o čistoj vodi vas inspiriše da stupite u kontakt sa svojim unutrašnjim bićem.

Morate imati jasno razumevanje ko ste i za šta se zalažete.

Advertisements

Sanjati bazen sa vodom

Ovaj san ukazuje da trebate da radite sa istomišljenicima kako biste postigli svoje ciljeve i snove.

Lakše ćete upravljati svojim problematičnim finansijama ako blisko sarađujete sa finansijskim stručnjacima. Možete se obratiti i prijatelju sa iskustvom koji se bavi istim poslom.

Sanjati da voda ulazi u vašu kuću

Ovaj san znači da se osećate preplavljeno svime što vam se dešava u životu. Vaše emocije su rastegnute do krajnjih granica. Ali, nemojte odustati. Nastavite da se krećete napred vođeni pozitivnim afirmacijama.

Sanjati prljavu vodu

Naići ćete na nove, nepredviđene izazove u ličnom i profesionalnom životu. Taj san znači da ćete morati da smislite nove resurse da biste se nosili sa ovim poteškoćama u budućnosti.

Na sreću, imate sve što vam je potrebno da promenite svoj život. Samo treba da budete pozitivno motivisani.

Advertisements

Sanjati rečnu vodu

Ovaj san je znak sreće. Pred vama su sjajna vremena, a vaša porodica će cvetati na sve načine. Taj san predviđa ekspanziju u vašem društvenom i ličnom životu.

Sanjati toplu vodu

Ovaj san je upozorenje da se ne upuštate u sumnjive poslovne aktivnosti. Vodite računa da se vaši resursi ne koriste u neetičke svrhe.

Sanjati da pijete mutnu vodu

Ovaj san je znak da nešto u vašoj vezi nije kako treba i uništiće sve dobro što imate sa svojim partnerom ako ne preduzmete nešto.

Ovo je znak da trebate biti iskreni sa svojim partnerom, i da saznate kako su nastali problemi i šta morate učiniti da biste ih rešili.

Sanjati da vidite svoj odraz u vodi

Ovaj san ukazuje na pojavu novih prilika. Iskoristite ih da možete zahvaliti zajednici za uspeh koji ste do sada postigli.

Advertisements

Sanjati da ste u morskoj vodi

Ako je more u vašem snu nemirno, obratite pažnju na potrebe vaše porodice. Ovaj san takođe može značiti da ste previše vremena provodili na poslu i da ste zanemarili svoje voljene. Morate to promeniti.

Sanjati slanu vodu

Ovaj san vas upozorava na teška vremena koja su pred vama. Moraćete da prođete kroz neke prepreke i izazove pre nego što budete mogli da kažete da ste spremni za budućnost.

Ovo ne treba puno da vas brine, jer teška vremena imaju za cilj da vas oblikuju u bolju osobu.

Sanjati hladnu vodu

Pred vama su sjajna i srećna vremena. Ovaj san traži od vas da otvorite oči za mnoge prilike koje vam se pružaju. Uz pravi trud, svoj život ćete podići na najviši nivo.

Sanjati mračnu vodu

Ovaj san ukazuje na promene sa kojima ste se morali suočiti u nedavnoj prošlosti. Možda će vam biti teško kontrolisati određene aspekte svog života.

Advertisements

Sanjati čistu, mirnu vodu

Ovaj san je znak čistog stanja uma. Imate dobre šanse da uživate u velikoj avanturi ako ste vođeni pozitivnim načinom razmišljanja.

Taj san vas podstiče da oslobodite svoj život negativnih emocija. Obezbedite sebi prostor da se dobre stvari događaju vama i vašim najmilijima.

Sanjati mlaku vodu

Ovaj san vas poziva da budete odlučni. Naučite da se krećete u skladu sa tokom života, i da budete spremni za promene koje vam dolaze.

Većina gubitaka koje ćete verovatno napraviti je zbog vaše neodlučnosti. Budite čvrsti u rešavanju novih situacija koje vam se nađu na putu.

Sanjati okeansku vodu

Ovaj san traži od vas da se ni na koji način ne ograničavate. Izađite iz svoje zone udobnosti i vežbajte sve svoje veštine i talente. Iznenadićete se šta možete da postignete ako se oslobodite.

Advertisements

Sanjati da voda curi

Taj san je znak da ste fokusirani na pogrešne stvari. Ovaj san ukazuje na to da obratite pažnju na ono što je zaista važno u vašem životu.

Izbegavajte da trošite vreme i energiju na stvari koje ne utiču pozitivno na vašu budućnost.

Sanjati otpadne vode

Dozvolili ste toksičnim ljudima i situacijama da upravljaju vašim životom. Što više budete dozvoljavali da odlučuju o vašoj sudbini, to više bola i patnje prizivate u svoj život.

Ovaj san je znak da trebate izbegavati lažne i dvolične prijatelje.

Sanjati da nemate vode za piće

Ovaj san simbolizuje da se bavite izazovima na pogrešan način. Verovatno očekujete da će se izazovi sami rešiti, ali to se neće desiti. Morate biti spremni da zasučete rukave i sami se izborite za život kakav želite.

Advertisements

Sanjati da se borite da dišete pod vodom

Ovaj san je znak da ste okupirani negativnim emocijama i lošim raspoloženjem. Ako se ne budete pobrinuli za sebe moguće je da ćete upasti u stanje depresije.

Sanjati da voda preliva

Ovaj san znači da je u vašem životu sve kako treba. Sve turbulencije koje su karakterisale vaše prethodne godine su prošlost.

Taj san ukazuje na potrebu da stvorite pravu ravnotežu u svom životu. Verovatno obraćate previše pažnje na određene aspekte svog života.

Sanjati mirnu morsku vodu

Ako je more u vašem snu mirno, trebalo bi da upotrebite svoju kreativnost i maštu da rešite svoje probleme. Ovaj san ukazuje da imate veštine da rešite svoje probleme.

Sanjati kišnicu

Ovaj san simbolizuje duhovno čišćenje. To znači da se trebate pobrinuti za svoje duhovne potrebe.

Advertisements
Advertisements
Advertisements