Sanjati žabu – značenje i simbolika sna

Snovi o žabama su prilično pronicljivi ako ih pravilno tumačite. Ovaj san vas upozorava na promene koje treba da napravite u životu.

Advertisements

Generalno, žabe se smatraju hladnim, zastrašujućim i ružnim, i mnogi ih ljudi ne vole. Međutim, u svetu snova ova životinja je uglavnom povezana sa pozitivnim značenjem.

San o žabi govori o sreći, finansijskom rastu, prosperitetu i bogatstvu. Značenje vašeg sna o žabi zavisi od nekoliko stvari. Na primer, koje karakteristike pokazuje žaba?

Advertisements

O koliko žaba je reč? Kakva su vaša osećanja o tome? Zbog dobro poznatog životnog ciklusa žabe, san o ovoj životinji obično ima veze sa promenom.

Ovaj san vas upozorava da stalno prolazite kroz transformaciju; ovo je nešto sa čime bi trebalo da budete spremni da se nosite do kraja života.

Advertisements

San o žabama pomaže vam da shvatite da je promena dobra. Na kraju krajeva, samo kroz promenu prelazimo sa jednog nivoa na drugi.

Sanjati ogromnu žabu

Nagomilali ste previše stvari u stvarnom životu. Ovaj san vas poziva na čišćenje – emocionalno, psihički i fizički.

Uklanjanje nereda čini da se osećate lakšim, srećnijim i fokusiranijim. Rado ćete preuzeti obaveze koje su pred vama.

Sanjati da vidite žabe

Ovaj san vam govori da će se dogoditi promena, ali da i vi treba da budete spremni na istu. Verovatno ćete videti žabe u snu kada želite da rastete i napredujete.

Da biste to postigli, trebalo bi da budete spremni da prođete kroz proces obnove. Ova promena treba da počne sa vašim stavom. Vreme je da se oslobodite negativne energije i zalažete se za pozitivnu.

Advertisements

Sanjati debelu žabu

Stvari idu u vašu korist jer ste se trudili da tako bude. Ovaj san vas podstiče da se fokusirate na stvari koje želite da vidite u svom životu.

Vaši napori i pozitivan način razmišljanja privući će velike nagrade za vas i vaše voljene.

Sanjati da ubijete žabu

Odlučni ste da se rešite loših navika kao što su zloupotreba supstanci i zavisnost. Ovaj san vas ohrabruje da ostanete jaki u ovoj borbi. Otvorite svoj um i srce za nove mogućnosti koje donosi vaš novi način života.

Stalno ćete dobijati svežu energiju u vašem novom životu. Kada se loša navika bezbedno ukloni, vaš život će da se otvori svetu mogućnosti.

Sanjati da uhvatite žabu

Zdravlje i snaga vaše ljubavne veze zavise od vašeg truda. Ako vezu negujete i gajite ljubav, uživaćete u dobrim iskustvima sa svojim partnerom.

Advertisements

Međutim, ako iz bilo kog razloga zanemarite svoju vezu, ne očekujte da ćete od nje postati nešto značajno. Partner vam može čak biti oduzet.

Sanjati otrovnu žabu

Ovaj san je znak sukoba u porodici. Nesuglasice koje utiču na vašu porodicu uzrokovane su nemarnim stavom koji je većina vaših najmilijih usvojila u poslednje vreme.

Ovo je znak da im pomognete da promene svoje živote. Podsetite ih na njihovu ulogu u ovom životu.

Dajte im do znanja da ne mogu da ostvare svoje ciljeve i snove dok troše sve svoje vreme i trud na nepotrebne borbe.

Sanjati da neko ubije žabu

Iako se vaši resursi iz dana u dan smanjuju, vaši ciljevi ostaju uglavnom neispunjeni. Potrošili ste novac na loše poslovne poduhvate i skup život.

Advertisements

Međutim, nije sve izgubljeno. Ako ste voljni da promenite svoje načine i stav, još uvek možete da se borite za svoje snove.

Sanjati zlatnu žabu

Usudite se da izađete iz svoje zone komfora da biste otkrili šta vam svet nudi.

Što su rizici veći, veća je verovatnoća da će i vaš uspeh biti veći. Svejedno, povedite računa o sitnicama i detaljima, kao i o planovima.

Sanjati da gazite žabe

Ovo je znak da morate da savladate prepreke da biste postigli svoje ciljeve. Mnogi vam stalno govore da je vaš put pretežak, da tako nešto nije moguće.

Ali, odlučni ste da dokažete suprotno. Nećete dozvoliti pojedincima da diktiraju pravac u kojem se odvija vaš život.

Advertisements

Sanjati da jedete žabe

Ovaj san od vas traži da se psihički pripremite za obavljanje neprijatnih zadataka koji su pred vama. Koliko god da su ove odgovornosti neprijatne, one su važne za širu sliku.

Potrudite se da iz nezgodne i haotične situacije izvučete maksimum. Iznenadićete sebe sjajnim rezultatima koje ćete proizvesti.

Sanjati da krekeće kao žaba

Ovo je znak da polako gubite svoj identitet. Verovatno ste dozvolili nekome da upravlja vašim životom. Ta osoba donosi većinu važnih odluka u vaše ime.

Polako ali sigurno žrtvujete svoju individualnost. Pošto imate resurse da sami donosite odluke, ovaj san vas poziva da se vratite na pravi put u životu.

Sanjati mrtvu žabu

Vaši planovi nisu išli onako kako ste očekivali. Nekoliko stvari vas je razočaralo i zadalo vam mnogo briga.

Advertisements

Ovaj san ukazuje na potrebu da se vratite na sami početak. Trebalo bi da identifikujete gde je problem nastao i smislite verodostojne strategije kako biste izbegli takve zamke u budućnosti.

Sanjati da vas žaba ujede

Bićete suočeni sa situacijom koja se može učiniti preteškom za rešavanje. Ovaj izazov je prikriveni blagoslov.

Iskoristite ga da otkrijete moć rada sa ljudima koji isto misle. Neko u vašim društvenim krugovima će vam pomoći da rešite zbunjujuću situaciju.

Sanjati žabu na drvetu

Vaše okruženje se brzo menja i morate da unapredite svoju igru da biste ostali na površini. Promenite svoj način razmišljanja i stav u skladu sa situacijom.

Ovaj san vas podstiče da se bavite sticanjem novih veština kako biste ostali konkurentni u društvu.

Advertisements

Sanjati da razgovarate sa žabom

Ovaj san vam govori da slobodno izražavate svoje ideje i mišljenja. Ne dozvolite nikome da vam to zabrani.

Shvatićete da razgovorom pomažete mnogima da pronađu nadu u beznadežnim situacijama. Vaše ideje su pune pozitivne energije koja može biti od koristi onima sa kojima je podelite.

Sanjati zombi žabu

Zaokupljeni ste aktivnostima koje vam se gade i tražite izlaz. Ovaj san vas poziva da pogledate u sebe kako biste se izborili sa ovom situacijom.

Imate resurse da se nosite sa bilo čim što preti da naruši vaš unutrašnji mir. Takođe, potrudite se da se odvojite od negativnih situacija i ljudi.

Sanjati bebu žabu

Ako u snu vidite bebu žabu, to znači da ćete se profesionalno razvijati. Iskoristite prilike oko sebe da postignete svoje ciljeve.

Advertisements

Sanjati žabu u vašoj kući ili stanu

Ovo su dobre vesti. Primićete grupu posetilaca koji donose darove u vaš dom. Da biste u potpunosti dešifrovali prirodu ove posete, povežite ovaj san sa onim što se dešava u vašem životu.

Sanjati trudnu žabu

Uložite svoj novac, vreme i trud da svoju budućnost učinite svetlom. Ovaj san vas podseća da ono što radite danas igra ulogu u budućnosti koju kreirate za sebe i svoje voljene.

Birajte mudro: svaki izbor ima posledice.

Sanjati žabu u ustima

Sanjati da vam žaba ulazi u usta (ili u usta nekog drugog) ukazuje na lošu komunikaciju. Možda ste vi (ili druga osoba) izgubili glas.

Može biti da ne možete pronaći prave reči da izrazite svoje misli i osećanja u datoj situaciji.

Advertisements

Komunikacija igra integralnu ulogu u vašem životu; ne možete da odustanete od toga. Dakle, vaš jedini potez je uklanjanje prepreka dobroj komunikaciji.

Sanjati da vidite žablja jaja

Ovaj san ukazuje na sreću, plodnost i uspeh. Skreće pažnju na vašu porodicu i ukazuje na potrebu da se dobro brinete o svojoj deci.

Vašim voljenima je predviđen uspeh ukoliko im pomognete. Preuzmite ovu odgovornost.

Sanjati žabu na svom krevetu

Ovaj san vas upozorava da ne budete povezani sa ljudima sumnjivog karaktera – onima koji bi vas namamili na prevaru.

Taj san vas podseća na vašu odgovornost prema partneru. Budite jaki kada imate posla sa ljudima koji žele da utiču na vašu odanost.

Advertisements

Sanjati žutu žabu

Žuta boja je simbol radosti i sreće. Videti žutu žabu u snu vas podseća da ste sami odgovorni za svoju sreću. Ovo je još jedan način da vam se kaže da radite za ono u šta verujete.

Ako želite da uživate u miru, ljubavi i prosperitetu, ne dozvolite da bilo kakva prepreka stoji na vašem putu.

Sanjati žabu u vodi

Ovaj san vas podstiče da stavite svoje emocije pod kontrolu. To podrazumeva da steknete naviku da slušate svoje emocije umesto da ih ignorišete.

Potisnute emocije mogu biti opasne. Vaša podsvest želi da rešite sve probleme koje ste do sad ignorisali.

Advertisements
Advertisements