Sanjati zelenu boju – značenje i simbolika sna

Zelena boja može biti povezana sa mnogim dobrim stvarima. Na primer, u nekim snovima ona simbolizuje ljubaznost, velikodušnost i saosećanje.

Advertisements

Međutim, zelena boja nema uvek pozitivne konotacije. U zavisnosti od okolnosti, može biti simbol pohlepe, zavisti i ljubomore.

Zelena boja može da bude simbol vaše individualnosti i nezavisnosti. Ako sanjate zelenu boju, to znači da morate da izoštrite svoje veštine i talente.

Advertisements

Trebalo bi da kopate duboko u svoje unutrašnje rezerve energije da biste oslobodili svoj puni potencijal. Imate resurse da živite svoj život pod sopstvenim uslovima.

Taj san takođe može da otkrije vašu ljubav prema novcu i materijalnim stvarima.

Advertisements

Sanjati da isprobate zelenu haljinu

To može značiti da ćete ući u novu vezu ili ljubavnu priču. Ovaj san ukazuje da ćete se uskoro zabaviti. Govori vam da se vaša potraga za životnim partnerom skoro bliži kraju.

Uskoro ćete upoznati ljubav svog života. Ako ste u vezi, ovaj san vam govori da se pripremite za dobra vremena koja vam predstoje.

Sanjati zelenu kosu

Ovo je znak da ćete uskoro potpisati unosan ugovor. To takođe može biti znak predstojećeg povećanja plata ili unapređenja. Finansijski rast za koji ste se molili konačno će vam se ostvariti.

Proći ćete kroz nezaboravne susrete sa ljudima koje ćete upoznati. Ovaj san simbolizuje da ćete upoznati nove osobe koje će ponovo zapaliti vašu ljubav prema avanturama.

S druge strane, ako ste sanjali da farbate kosu u zeleno, to znači da niste sigurni u sebe i da osećate potrebu da uradite mnoge stvari da biste bili primećeni.

Advertisements

Sanjati zelene cipele

Predstoji vam važno putovanje koje će verovatno povećati vašu duhovnost. Potrebno je da očistite svoj um i srce da biste imali koristi od iskustava koja su pred vama.

Sanjati da vidite zelenu haljinu

Ako ste sanjali da vidite zelenu haljinu, to sugeriše da ne verujete drugim ljudima i da ne želite da imate ljude blizu sebe jer se plašite izdaje ili ljubomore.

Sanjati zeleni znak na semaforu

Ovaj san znači da mislite da ne morate da se borite za ono što vam pripada i da će vam to doći bez napora u pravo vreme.

To znači da ne trebate sediti prekriženih ruku i čekati da se nešto desi samo od sebe. Morate se potruditi da biste požnjeli prednosti svojih blagoslova kada oni konačno dođu.

Taj san takođe može biti znak da će se vaši planovi i snovi ostvariti.

Advertisements

Sanjati da zalivate zelene biljke

Ako ste sanjali da zalivate zelene biljke, to znači da mnogo ulažete u svoje lično unapređenje, i duhovno i fizičko.

To znači da ste na putu da poboljšate kvalitet života, steknete nove prijatelje, nova znanja i obrazovanje, ili čak uđete u religiju radi duhovnih poboljšanja.

Ako ste sanjali da zalivate zelene biljke više nego što je to potrebno, taj san vam govori da koristite svoju maštu više nego što je potrebno.

To takođe znači da ne radite da biste rešili svoj problem, već samo tražite savete i sugestije, a da ne reagujete ni na jedan od njih.

Sanjati zelenu kuću

Ovaj san ukazuje na to da svoju sigurnost ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je dobra stvar, s obzirom na to da ne znate kada vaš neprijatelj može da udari.

Advertisements

Sanjati zelenu zmiju

Zmije u snovima mogu imati brojna značenja, ali sa sigurnošću se može reći da zelene zmije predstavljaju vašu duhovnu moć, a istovremeno predstavljaju značajan sukob emocija u odnosima sa drugima.

Taj san može da simbolizuje problematičnu situaciju u vašem životu. Ako ste sanjali da vas napada zelena zmija, to znači da se ne osećate bezbedno u svom okruženju.

To takođe može značiti da želite da uđete u novi projekat, ali vam nedostaje hrabrosti da počnete sa njim, ili se plašite da preduzmete akciju da promenite svoje životne situacije.

Na primer, možda ste veoma nezadovoljni svojim poslom ili karijerom, što znači da morate da pređete na neko drugo izazovnije zanimanje.

Ako je zelena zmija u snu bila mrtva, to znači da se ne slažete sa drugim ljudima i trebalo bi da se potrudite da se prema drugima bolje ponašate.

Advertisements

Sanjati zeleni predmet

Ovo je upozorenje da neke loše osobe žele da vas prevare i oduzmu vam teško zarađeni novac. Vaša je odgovornost da zaštitite svoj novac i finansije od prevaranata. Ozbiljno shvatite ovu odgovornost.

Sanjati nekoga u zelenom

Ovaj san simbolizuje kamuflažu, prevaru i izdaju. Ako ste sanjali nekoga u zelenoj odeći, to znači da vas neko od vaših bližnjih vara.

Od vas kriju neke veoma važne informacije. Taj san znači da biste mogli izgubiti nekoga na koga ste se oslanjali.

Sanjati zeleno auto

Ovaj san simbolizuje dug život dobrog zdravlja i prosperiteta. To je znak da postavite svoje prioritete u red. Kada budete dobro organizovani, moći ćete sa lakoćom da ostvarite svoje životne ciljeve i snove.

Sanjati zeleno čudovište

Pozitivne radnje koje ste sprovodili postepeno vas vode ka obilju i prosperitetu. Ovaj san ukazuje na nadu u bolje stvari koje vam dolaze.

Advertisements

Nastavite vredno da radite, jer imate priliku da svoj život i živote svojih najmilijih učinite boljim.

Sanjati zeleno nebo

Bavite se mračnim emocionalnim problemima. Ovaj san sugeriše da vam je potrebna stručna pomoć da biste rešili svoja duboko ukorenjena emocionalna previranja.

Sanjati zelenu travu

Taj san znači da vam predstoji neka nova perspektiva, i generalno, to je dobar znak. To može biti novi posao, ili odlična prilika za napredovanje u životu.

To može biti nova stranica u vašem životu, potpuna promena, ali na bolje.

Možete dobiti novu ponudu ili predlog, a da ne znate da li će to pozitivno uticati na vaš život. Stoga pažljivo razmotrite svaki predlog koji vam se pojavi pre nego što ga odbijete.

Advertisements

Postoje i drugačija značenja ovog sna. Na primer, ako je zelena trava u snu bila suva, to može da simbolizuje finansijske probleme i da ste propustiti neke dobre prilike.

Ali, s druge strane, to takođe može značiti da se zanemarujete na duhovnom nivou i da morate da se ponovo povežete sa tim delom sebe.

Ako ste sanjali da kosite zelenu travu, to znači da se osećate preopterećeno i da treba da delegirate neke od zadataka na druge ljude kako biste ponovo pronašli balans u svom životu.

Ako ste sanjali da ležite na zelenoj travi, taj san najavljuje lepo putovanje na kojem ćete uživati.

Sanjati zeleno voće

Ovaj san potvrđuje da su vaše ideje i snovi ispravni. Ovo bi trebalo da vas inspiriše da započnete rad na novom projektu ili novom poslu o kome ste razmišljali.

Advertisements

Zeleno voće u ovom snu simbolizuje ideje. Ovaj san sugeriše da imate energiju da pokrenete svoje ideje.

Taj san takođe može značiti da postajete mudriji i zreliji. Rastete u bolju osobu i menjate svoju perspektivu života. Međutim, možda još niste shvatili svoju unutrašnju promenu.

Spremni ste za inovacije i promene. To znači da ćete možda dobiti nove ideje u bliskoj budućnosti i započeti nove projekte u mnogim oblastima svog života, kao što su škola, posao, porodica i još mnogo toga.

Zeleno voće u snu simbolizuje novi nivo svesti. Ako sanjate da zeleno voće skupljate u korpu, to znači da ćete poboljšati svoju materijalnu situaciju.

Advertisements
Advertisements