Sanjati vetar – značenje i simbolika sna

Ovaj san simbolizuje promene vaših situacija i okolnosti. Za vas i vaše voljene stvari neće ostati iste.

Dobra vest je da možete da odredite putanju svog života kroz vrstu energije koju projektujete u svet oko sebe. Pozitivna energija vam donosi pozitivne rezultate, dok negativna vodi do neuspeha i razočaranja.

Advertisements

San o vetru simbolizuje unutrašnju snagu da kontrolišete svoje okruženje. To takođe simbolizuje vašu blisku vezu sa duhovnim svetom.

Sanjati da vetar duva u vašem pravcu

Ako ste sanjali da vetar duva u vašem pravcu, ovaj san skreće pažnju na energiju koju dobijate kada napravite pauzu od svog užurbanog rasporeda.

Advertisements

Taj san vas podseća da život nije samo posao i jurnjava za novcem. Morate uzeti slobodno vreme da biste nadoknadili izgubljenu energiju i odmorili se.

Sanjati da vas vetar nosi

Ako ste sanjali da vas vetar nosi, ovaj san ukazuje na to da težite velikim stvarima u životu. Vaša odlučnost je počela u ranom dobu i nastaviće se sve do starosti.

Vi imate mogućnost da postignete velike stvari u svom životu.

Advertisements

Sanjati da vetar duva u pravcu od vas

Ako ste sanjali da vetar duva u pravcu od vas, ovaj san vas podseća da stvari neće uvek ići po planu. Mnogo puta ćete morati da smislite nove strategije da biste postigli svoje ciljeve.

To vas takođe podseća da su izazovi sastavni deo života. Bez izazova, život bi bio prilično dosadan i ne biste imali priliku da napredujete dalje.

Sanjati da vetar nosi pesak

Ako ste sanjali da vetar nosi pesak, taj san vas uverava da su izazovi kroz koje prolazite važni u vašem životu.

Čak i ako ne uspete da ispunite sve svoje ciljeve, naučićete dragocene lekcije koje se ne mogu zaboraviti. Ovaj san od vas traži da tražite prilike u borbama kroz koje prolazite.

Sanjati blagi vetar

Ako ste sanjali blag vetar, to znači da će dani pred vama biti mirni i spokojni. Verovatno ćete naći rešenje za problem na kome ste radili, a to će vam učiniti život lakšim i prijatnijim.

Advertisements

Sanjati jak vetar

Ako ste sanjali jak vetar, taj san ukazuje na vašu želju da izrazite svoju slobodu. Po prvi put osećate potrebu da kažete svetu ko ste i za šta se zalažete.

Ovaj san simbolizuje da ste konačno prihvatili svoju stvarnost i da ste spremni da napredujete sa njom. Samo napred, nemate čega da se plašite.

Sanjati da vetar nosi sve pred sobom

Ako ste sanjali da vetar nosi sve pred sobom, to je dobar znak. To znači da će neko raditi sa vama na postizanju vaših ciljeva i snova.

Prilike će se pojaviti kada su vam najpotrebnije, a stvari će se čudesno dešavati u vašem životu.

Sanjati da čujete glasove u vetru

Ako ste sanjali da čujete glasove u vetru, ovaj san vas podstiče da slušate svoju intuiciju, unutrašnju mudrost i vaše unutrašnje nagone. Ovi alati će vam pomoći da se nosite sa izazovima kroz koje prolazite.

Advertisements

Sanjati da trčite po vetru

Ako ste sanjali da trčite po vetru, to je znak uspeha. Ovaj san simbolizuje da su problemi na kojima ste radili konačno gotovi. Sada možete da sednete, opustite se i uživate u plodovima svog rada.

Sanjati da čujete vetar

Ako ste u snu čuli vetar, to je znak dobrih stvari koje su pred vama. Dobar posao koji ste radili privukao je divne prilike i imaćete mogućnosti da stvorite život kakav ste oduvek zamišljali.

Sanjati da vetar ruši zgrade

Ako ste sanjali da vetar ruši zgrade, taj san vas ohrabruje da povratite kontrolu nad aspektima vašeg života koji su u haosu.

Verovatno ste bili previše zauzeti drugim oblastima da ste zaboravili najvažnije stvari u vašem životu. Za dobar kvalitet života, naučite da uravnotežite sve oblasti svog postojanja.

Sanjati vetar u kosi

Ovaj san simbolizuje radost, zadovoljstvo i mir. Ako ste prolazili kroz težak period u svom životu, taj san znači da vas čekaju bolja vremena.

Advertisements

Uživaćete u novim iskustvima koja će otkloniti bolove koji su vas mučili.

Sanjati vetar i kišu

Ovaj san vas podseća da je Zakon karme veoma aktivan u vašem životu. Žanjete ono što posejete. To bi trebalo da vas inspiriše da nastavite da širite pozitivnu energiju oko sebe jer život vam vraća ono što ste u njega uložili.

Sanjati vetrovito vreme

Ako ste sanjali vetrovito vreme, to znači da su pred vama oluje. Neki ljudi su fokusirani na to da vam zadaju teškoće, a vama će biti teško pre nego što vratite svoj život u red.

Ovaj san od vas traži da se pripremite za mnogo različitih oluja u svom životu.

Advertisements
Advertisements